Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Swoją drogą, sam powiedział, żeby nie brać tego zero jedynkowo, więc tam zza kulisami, że wali prosto rury dużo musiało się dziać. Jeśli faktycznie za plecami Papszuna dogadywali się, że Marek out i ten i ten wlatuje to też chujowo, ale idk. Może kiedyś wyjdzie prawda - sądząc po zachowaniu i to jak teraz "poddymił" to wyjdzie szybciej, ale też chujowo w sumie dla niego, że psuje sobie cały pomnik zbudowany w zajezdni.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
Bisclavret
Papszuninho co za jebany śmieć. Mam nadzieję, że ze starą kurwą (ległą, a nie Małgosią) powiedzie mu się jak najgorzej xD
ZAKAZ
Feio lubi chałki.
dla mnie postępowanie Papszuna jest niezrozumiałe. oczywiście - jemu jest nie na rękę ten impas, ale takim zachowaniem ryzykuje karierę na przynajmniej 100 sposobów i to dla najsłabszej organizacyjnie Legii od 3 lat 1996. szczerze mówiąc, nie wiem jak chłop może funkcjonować w szatni Rakowa po takich słowach i dlaczego nikt tutaj nie pomyślał o tym, że może zrobić dokładnie to samo, jak przyjdzie Slavia, Szachtar albo coś w tym stylu. marność, wszystko marność
natomiast trzeba uczciwie przyznać, że jak już myślisz, że Mioduski nie może bardziej odjebać, to mówi "potrzymaj mi moje labubu matcha latte" i znowu znajduje sposób, żeby zrobić z tego klubu pośmiewisko. w pewnym sensie jest to imponujące, nie powiem (a wystarczyło wysłać Żewłakowa ze Świerczewskim na miasto)
dla mnie postępowanie Papszuna jest niezrozumiałe. oczywiście - jemu jest nie na rękę ten impas, ale takim zachowaniem ryzykuje karierę na przynajmniej 100 sposobów i to dla najsłabszej organizacyjnie Legii od 3 lat 1996. szczerze mówiąc, nie wiem jak chłop może funkcjonować w szatni Rakowa po takich słowach i dlaczego nikt tutaj nie pomyślał o tym, że może zrobić dokładnie to samo, jak przyjdzie Slavia, Szachtar albo coś w tym stylu. marność, wszystko marność
natomiast trzeba uczciwie przyznać, że jak już myślisz, że Mioduski nie może bardziej odjebać, to mówi "potrzymaj mi moje labubu matcha latte" i znowu znajduje sposób, żeby zrobić z tego klubu pośmiewisko. w pewnym sensie jest to imponujące, nie powiem (a wystarczyło wysłać Żewłakowa ze Świerczewskim na miasto)
trójkąt bermudzki wola mokotów
ciekawe jak się zachowają kibice rakowa, jednak największe sukcesy klubu były pod wodzą mareczka
1x Mistrzostwo Polski
3x wicemistrzostwo
2x Puchar Polski
2x Superpuchar
przecież to są statystyki z kosmosu, jak na 5 sezonów, gdzie klub powraca do ekstraklasy po 27? latach. Marek Papszun - najlepszy Polski trener ligowy
ale trzeba przyznać że ego też ma wyjebane w kosmos
1x Mistrzostwo Polski
3x wicemistrzostwo
2x Puchar Polski
2x Superpuchar
przecież to są statystyki z kosmosu, jak na 5 sezonów, gdzie klub powraca do ekstraklasy po 27? latach. Marek Papszun - najlepszy Polski trener ligowy
ale trzeba przyznać że ego też ma wyjebane w kosmos
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Jeśli prawdą jest hipoteza że Papszun dowiedział się o tym, że Świerczewski wcześniej kontaktował się z Tomczykiem z Polonii Bytom, i dość porządnie się wkurzył i wysłał sygnał do Legii. Mówił o tym bodajże Olkowicz, albo Włodarczyk. To w sumie nie dziwię się, ale też jak pisałem wyżej - mógł powiedzieć - będzie co będzie, a nie od razu rujnować sobie pomnik w środowisku Zajezdni.
Stare czasy już nie wrócą. Ostatnim czasem Kucharski beee, Zieliński beeee, teraz Żewłak wrócił - dla mnie to zagranie PRowe, a to, że zgodził się i uwierzył w słowa, że będzie miał władze jak za Bodka to swoją drogą. Jestem ciekaw co ten Bobić robi, przeca ma pewnie notes pełen trenerów, a tu chuuuuuuuj.
Stare czasy już nie wrócą. Ostatnim czasem Kucharski beee, Zieliński beeee, teraz Żewłak wrócił - dla mnie to zagranie PRowe, a to, że zgodził się i uwierzył w słowa, że będzie miał władze jak za Bodka to swoją drogą. Jestem ciekaw co ten Bobić robi, przeca ma pewnie notes pełen trenerów, a tu chuuuuuuuj.
Odpowiadanie na twitterze na słowa trenera własnej drużyny 
Ciekawie tam za kulisami musi się dziać.
Dawaj Szopen Tomczyka od stycznia, wierzę w Ciebie siwy kutafonie.
Ciekawie tam za kulisami musi się dziać.
Dawaj Szopen Tomczyka od stycznia, wierzę w Ciebie siwy kutafonie.
ależ będzie atmosferka teraz na tych wszystkich zgromadzeniach esa/pzpn
Nawet jeśliby się Raków rozglądał za nowym trenerem, to przy klauzuli zagranicznej (a podobno Slavia się mocno papszuniakiem interesowała) i chujowymi wynikami (sezon Rakowowi uratował oczywiście LECH POZNAŃ, pozwalając im wrócić do gry) to Papszun imo wcale jakiejś wybitnej pozycji nie miał w klubie. Ale jednak odjebanie czegoś takiego jak dzisiaj na konferencji? To jest najwyższy poziom skurwysynstwa wobec pracodawcy, gorszy byłby tylko urlop
-
Bisclavret
No kurde, gość jest w stanie dowolnego piłkarza zgnoic za jakąś bzdurę typu tort, wymyśla makuchów za milion euro, placze o wzmocnienia które później siedzą na ławce. Jak dla mnie to on nie tyle nie ma wybitnej pozycji w klubie co już dawno temu wszyscy skumali że najlepsze lata sympatycznego pana Marka już dawno minęły i trzeba się jakoś zgrabnie rozstać. Zresztą jeśli Legia się nim interesuje to chyba nie ma na to lepszego dowodu, oni zawsze się dadzą naciągnąć.
Swoją drogą w ogóle go w innym klubie nie widzę, kto mu da tyle czasu i władzy? Mioduski by musiał kogoś z duetu Żewłakow/Bobic usunąć
Czy aby na pewno? Reprezentacji nie dostał, za granicę nie wyjechał, kto by miał go wziąć po Rakowie? Widzew? Idzie do Legii i tam jakkolwiek by nie punktował to zawsze się jakoś wybroni, a to, że kadra słaba, a to zarząd nie spełnił oczekiwań i wtedy będzie miękkie lądowanie w jakimś Zagłębiu lub innym U21 jak Jurek odejdzie a hajs będzie wpadał. A jak się uda? No to będzie mistrzem wszechświata i okolic i odejdzie sobie do jakiegoś Szachtara.
MalinowyJogurt 2
niby zgoda, ale moim zdaniem wynik sportowy będzie/byłby tylko ewentualnym uzupełnieniem tego frajerskiego zachowania wobec swoich piłkarzy przede wszystkim (właściciela też, ale uważam, że kulisy mogą być głębsze od jednoznacznej winy MP)
Musiałby sam usunąć się. Dopóki ten cwel jest w klubie będzie tylko gorzej. Cała prawda futbolu. Teraz winę zwalają na Żewłaka, tak jak wcześniej na Zielińskiego czy Kucharskiego, a kurwa ten Bobić to co? Przyszedł zrobić duet jak z Ebebenge.
E: I w sumie też zabawnie, bo po takich słowach trenera to odsunąłbyś od pierwszej drużyny, tylko jak to zrobi to Papszun może rozwiązać umowę z dnia na dzień. Także jest pat, w którym Papszun też ma swoje karty. Np może zacząć grać juniorami. Zabawnie będzie.
Niby tak, z drugiej strony to tylko jedno mistrzostwo w naszej chujowej lidze w okresie bezkrólewia z klubem, który wyjebal z 10 mln euro na transfery w ostatnim okienku, nie ujmuje ale imo rakow musi go wyjebac zeby zrobic kolejny krok
Jesli papszuna wybral zewlak to sam sobie krawat zawiazal
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
Bisclavret
Inaczej trzeba patrzeć na pierwszego papszuna, inaczej na drugiego. Pierwszy wiadomo fenomen, ale drugie podejście to duże rozczarowanie, po prostu nie poradził sobie z rakowem który wyszedł już z pozycji underdoga i fenomenu i stał się faworytem, to jego granie nie przystoi drużynie zbudowanej za takie pieniądze. Piłkarze lepsi od Patryka Kuna też mogą nie odnajdywać się w takim gownograniu plus charakter malostkowego furiata też może nie pomagać.