Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
podoba mi się, że w momencie, w którym trzeba powoli ratować sezon, klub zatrudnia trenera, który potrzebuje kontrolować wszystko łącznie z kolorem kafelków w szatni (za rok już go tu nie będzie). marność, wszystko marność
czasami myślę, że Miodulski już odrobił to założone siano i teraz dla beki odgrywa się za te wszystkie oprawy, transparenty i protesty
czasami myślę, że Miodulski już odrobił to założone siano i teraz dla beki odgrywa się za te wszystkie oprawy, transparenty i protesty
trójkąt bermudzki wola mokotów
Papaszun dobry trener, dobrą robotę robi.
Ciekawe czy ogarnie ten burdel. Może mu to trochę zająć.
Ciekawe czy ogarnie ten burdel. Może mu to trochę zająć.
- rozklad_gaussa
mogliby szwagierka wziac znowu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
xDDDDDDBisclavret pisze: ↑20 lis 2025, 19:54 Świetnie Legia wybrnęła z tego że kupiła za ciężkie siano napastnika co goli nie strzela - wezmą sobie trenera dla którego to atut. Wielki props.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Teraz już Paczul daje, że Papszun jednak od nowej rundy, ja się nie zdziwię jak to się jeszcze całkiem posypie.
co się w tym klubie odpierdala
wydaje mi się chyba że przynajmniej raz na pół roku pisze posta w podobnym stylu w kontekście Legii
wydaje mi się chyba że przynajmniej raz na pół roku pisze posta w podobnym stylu w kontekście Legii
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Ale jak od nowej rundy. Dziwnie by teraz się to oglądało xd
bez sensu zupełnie również dla Rakowa, ale nie zdziwiłoby mnie to. muszą bronić wizerunku
trójkąt bermudzki wola mokotów
szykuje się kolejna zmiana trenera w widzewie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
Bisclavret
Najwyższa pora, chłop już 5 meczów jest
5 pkt miedzy 18 i 10 miejscem i 5 punktow miedzy 10 a 4 
absolutnie wszystko sie moze zdarzyc w tym sezonie, doskonale się to śledzi
absolutnie wszystko sie moze zdarzyc w tym sezonie, doskonale się to śledzi
świadomość swojej ignorancji
Spoiler
pamiętaj Świerczewski buraku, że Legii się nie odmawia
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
nobezprzesady
Niesamowity jest ten vibe jego wypowiedzi, że nawet jakby próbował powiedzieć, że lubi jak jest ciepło, to z każdej pojedynczej głoski zupełnie neutralnego stwierdzenia wypływałoby przekonanie, że każdy lubiący deszcz lub śnieg jest po prostu chujowym człowiekiem, który powinien spuścić głowę i przeprosić Pana Marka (oraz wszystkich innych porządnych ludzi z klasą) za swoje istnienie.
To jednak jest talent (lub przekleństwo, jeżeli tak zupełnie nie chce, ale po prostu vibe się robi sam z siebie).
To jednak jest talent (lub przekleństwo, jeżeli tak zupełnie nie chce, ale po prostu vibe się robi sam z siebie).
No mega słabe zachowanie, ale karma wróci, przecież za rok o tej porze jego już w Legii nie będzie, wspomnicie moje słowa.
Zresztą na miejscu kibiców Legii też bym to brał za przestrogę, co jak będzie mu szło i zgłosi się za rok Szachtar np i pan Marek też wywinie taki numer?
Zresztą na miejscu kibiców Legii też bym to brał za przestrogę, co jak będzie mu szło i zgłosi się za rok Szachtar np i pan Marek też wywinie taki numer?
Ostatnio zmieniony 26 lis 2025, 19:25 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- rozklad_gaussa
i oby futbolowi bogowie gotowali taki scenariusz
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.