Quebonafide
-
masz_szluge_
Re: Quebonafide
uwazam tak samo, troche go ponioslo z ta brama XD ale emocje podczas meczu jak najbardziej zrozumiale
Od teraz będą mogli wyzywać nastolatków razem ze swoim nowym ziomem z drużyny, czyli Krychowiakiem 
you know the O.P.P.
Kiedy to się wydarzyło byłem święcie przekonany, że to jakaś chujowa akcja promocyjna i zaraz wyskoczy Quebo z jakimś programem sportowym w TV, kursem radzenia sobie z agresją i negatywnymi emocjami albo że będzie sędzią piłkarskim
Quebo w regularnym formacie sportowym podzieliłby los Ostrego którego występy w C+ Sport zostały odebrane jako całkiem chujowe.
jeśli mnie wzrok nie myli to nawet fanpejdże rapowe, które ciągnęły mu z połykiem są wkurwieni akcją z preorderami czy kurwa czymś tam co wycudował, jakiś kurwa trapstar (kimkolwiek jest) napisał coś takiego
zaraz pod tym post z glamrapuJa naprawdę lubię Quebo i jako postać i jego muzykę, zacząłem śledzić go chwilę przed wydaniem "eklektyki" więc parę dobrych lat już minęło.
Ale co on wyczynia teraz z tym preorderem to naprawdę beka, a jeszcze większą z Sajko Que, którzy go bronią.
Boxy miały być na koniec sierpnia, a aktualnie nastąpiła obsuwa i mają być w połowie listopada. Ja rozumiem obsuwa, ale można było to przygotować nieco wcześniej, a nie czekać na to ile tych boxow się sprzeda i zaczynać produkcję xD.
Do tego akcja z tym wydarzeniem, co jest jawnym napluciem na swoich fanów (super limitowane wydarzenie, może kiedyś gdzieś się pojawi, ale to daleko i jeb 2 miesiące później na VOD).
Ja mam to w dupie, bo zamówiłem sobie płytkę i kiedy dojdzie to dojdzie, ale jakbym wydał 400 zł na box w ciemno i teraz był mamiony obietnicami, że tam będzie Bóg wie co (a pewnie będą śmieci z Ali z logiem que xD) to bym się wkurwił.
A ta gadka że box wynagrodzi to czekanie, no super ale jego zawartość się nie zmienia i to samo miało być i w sierpniu i będzie w listopadzie. Co sądzicie ekipa?
czyżby wreszcie zaczął być słusznie jebany? czy znowu da wywiad w zero u Krzyśka i fani zapomną?Koniec kariery Quebonafide to farsa. Jego fani to "Psikutasy", ale bez "s"
Z polskimi raperami jest dokładnie tak, jak z polskimi politykami. Mogą odpi*rdolić największą kaszanę, a i tak za chwilę wszyscy o tym zapomną. Tak jest teraz chociażby z Popkiem, który po kilku miesiącach od afery z psem wrócił do mainstreamowych mediów, a Kuba Wojewódzki przywitał go jak króla. To samo dzieje się z Januszem Palikotem, który jest w trakcie ocieplania swojego wizerunku w mediach. Komentatorzy zastanawiają się np. ile kosztuje wybielenie się u Żurnalisty, u którego był ostatnio pseudo biznesmen z Biłgoraja.
Jeszcze inaczej jest z Quebonafide, bo fani rapu są jeszcze bardziej podatni na dymanie i można to robić długofalowo - spokojnie - oni wybaczą wszystko, bo mają wyjątkowo silną psychikę. Takie Psikutasy, ale bez "s".
Kontynuacja ⬇
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Wróci z wycieczek, powie że to było prowo teraz leci jak bezbek i ludzie mu wybaczą, hehe musisz dać się im znienawidzić
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- nobezprzesady
W ramach przeprosin łaskawie zgodzi się zagrać ostatni ostatni koncert na Narodowym.
- marmolad_k2
Tylko jeden ostatni ostatni?nobezprzesady pisze: ↑24 paź 2025, 13:42 W ramach przeprosin łaskawie zgodzi się zagrać ostatni ostatni koncert na Narodowym.
- przedszkolanek
no nieźle, pierwsze ponad 2 minuty po stu reklamach kilkanaście ujęć jak wyjmują walizkę quebonafide, dalej nie oglądam, bo szkoda życia, ale to musi być wspaniały kontent
17 latek skrajnie prowokował i obrażał jego chłopaka, quebo myślał że nie ma kamer i może wszystko jak Sokół, drugi slajd
Swoją drogą redaktor Glamrapu przejebana robota, musiał obejrzeć ten gniot
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
Nie musiał, bo są shorty z tego.
"Mamy wersję dla prasy, a jaka była prawda"?
Props Krycha, nie da się słuchać tego pierdolenia o tym jak to "ja bym nie zareagował, ale obrażali mojego bezbronnego człowieka i się zagotowałem na tę przemoc"
Props Krycha, nie da się słuchać tego pierdolenia o tym jak to "ja bym nie zareagował, ale obrażali mojego bezbronnego człowieka i się zagotowałem na tę przemoc"
you know the O.P.P.
Niesamowity jest
Jakby co to mowa o koncercie pożegnalnym, który dodatkowo zcashuje, mimo, że finalnie były dwa, nie o musicalu, którego miało nie być nigdzie a na streamingach się pojawił.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- SentoAlainDelon
Gdzieś jest "dyskusja" na temat tego pliku mp4?

ja już się kompletnie pogubiłem w tym wszystkim z nim związanym, zatrzymałem się na somie, gdzie Taco go wjebał (wiem oldschool, że nie lubisz groomera, ale chyba się zgodzisz?) a jak zaczął odpierdalać z tym Jakubem Grabowskim i chujowym promo RS to kompletnie mnie zniechęcił (chociaż lubię kawałki z Sentino i Kiełasem); dużo bardziej kupuję drogę "kariery" Eripe, no ale rondel jednak uwiera non stop
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- Cz4rny1337
- Moderator
Nie no to akurat bardzo dobrze i będąc na stadionie można byłobyc pewnym że to zostanie utrwalone i nagrane - a że canal plus to robi i ma doświadczenie to chyba lepiej niż jakby sam brał ekipę i wydal na DVD

Powtarzam po raz kolejny - Kuba nie robi tego dla pieniędzy. Sprzedaż biletów na ostatni koncert nie była kwestią komercji, a głębokiej idei – to miało być doświadczenie inicjacyjne, wejście do wąskiego grona wybrańców, którzy dzięki wydanej kwocie mogli naprawdę poczuć wagę Sztuki. To miało być świadome odróżnienie odbiorcy przypadkowego od tego, który zainwestował w przeżycie.
Natomiast nagranie z koncertu na C+ to już zupełnie inna historia. To nie jest ukłon w stronę zasięgów, to czysta misja. Quebo po odbyciu tego koncertu zdał sobie sprawę, że zatrzymanie go tylko dla elity byłoby przejawem egoizmu, graniczącego wręcz z moralnym upadkiem. Dlatego zdecydował, że trzeba podzielić się tym doświadczeniem z całym światem – nawet jeśli oznacza to, że niewtajemniczeni będą konsumować sztukę w warunkach tak prozaicznych jak kanapa, popcorn i login do konta rodzinnego.
Zrozumcie w końcu, że tu nie chodzi o monetyzację, tylko o misję. O dotarcie do jak największej liczby dusz i ich przemianę. Kupno biletu było próbą, VOD jest już aktem łaski. Jakub Grabowski nie sprzedaje jakiegośtam nagrania z koncertu – on udziela sakramentu.
Natomiast nagranie z koncertu na C+ to już zupełnie inna historia. To nie jest ukłon w stronę zasięgów, to czysta misja. Quebo po odbyciu tego koncertu zdał sobie sprawę, że zatrzymanie go tylko dla elity byłoby przejawem egoizmu, graniczącego wręcz z moralnym upadkiem. Dlatego zdecydował, że trzeba podzielić się tym doświadczeniem z całym światem – nawet jeśli oznacza to, że niewtajemniczeni będą konsumować sztukę w warunkach tak prozaicznych jak kanapa, popcorn i login do konta rodzinnego.
Zrozumcie w końcu, że tu nie chodzi o monetyzację, tylko o misję. O dotarcie do jak największej liczby dusz i ich przemianę. Kupno biletu było próbą, VOD jest już aktem łaski. Jakub Grabowski nie sprzedaje jakiegośtam nagrania z koncertu – on udziela sakramentu.
Oczywiście, że bardzo dobrze. Oby jeszcze trochę poszukał rzeczy, które można spieniężyć na zakończenie kariery, najlepiej takich, które można opchnąć jako limitowane, w wysokiej cenie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji