Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
enjoy1g

Re: Quebonafide

Post autor: enjoy1g »

////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:03 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

uwazam tak samo, troche go ponioslo z ta brama XD ale emocje podczas meczu jak najbardziej zrozumiale
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Od teraz będą mogli wyzywać nastolatków razem ze swoim nowym ziomem z drużyny, czyli Krychowiakiem :lol:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Sionek

Post autor: Sionek »

Kiedy to się wydarzyło byłem święcie przekonany, że to jakaś chujowa akcja promocyjna i zaraz wyskoczy Quebo z jakimś programem sportowym w TV, kursem radzenia sobie z agresją i negatywnymi emocjami albo że będzie sędzią piłkarskim
Truten

Post autor: Truten »

Quebo w regularnym formacie sportowym podzieliłby los Ostrego którego występy w C+ Sport zostały odebrane jako całkiem chujowe.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

jeśli mnie wzrok nie myli to nawet fanpejdże rapowe, które ciągnęły mu z połykiem są wkurwieni akcją z preorderami czy kurwa czymś tam co wycudował, jakiś kurwa trapstar (kimkolwiek jest) napisał coś takiego
Ja naprawdę lubię Quebo i jako postać i jego muzykę, zacząłem śledzić go chwilę przed wydaniem "eklektyki" więc parę dobrych lat już minęło.
Ale co on wyczynia teraz z tym preorderem to naprawdę beka, a jeszcze większą z Sajko Que, którzy go bronią.
Boxy miały być na koniec sierpnia, a aktualnie nastąpiła obsuwa i mają być w połowie listopada. Ja rozumiem obsuwa, ale można było to przygotować nieco wcześniej, a nie czekać na to ile tych boxow się sprzeda i zaczynać produkcję xD.
Do tego akcja z tym wydarzeniem, co jest jawnym napluciem na swoich fanów (super limitowane wydarzenie, może kiedyś gdzieś się pojawi, ale to daleko i jeb 2 miesiące później na VOD).
Ja mam to w dupie, bo zamówiłem sobie płytkę i kiedy dojdzie to dojdzie, ale jakbym wydał 400 zł na box w ciemno i teraz był mamiony obietnicami, że tam będzie Bóg wie co (a pewnie będą śmieci z Ali z logiem que xD) to bym się wkurwił.
A ta gadka że box wynagrodzi to czekanie, no super ale jego zawartość się nie zmienia i to samo miało być i w sierpniu i będzie w listopadzie. Co sądzicie ekipa?
zaraz pod tym post z glamrapu
Koniec kariery Quebonafide to farsa. Jego fani to "Psikutasy", ale bez "s"
🌎 Z polskimi raperami jest dokładnie tak, jak z polskimi politykami. Mogą odpi*rdolić największą kaszanę, a i tak za chwilę wszyscy o tym zapomną. Tak jest teraz chociażby z Popkiem, który po kilku miesiącach od afery z psem wrócił do mainstreamowych mediów, a Kuba Wojewódzki przywitał go jak króla. To samo dzieje się z Januszem Palikotem, który jest w trakcie ocieplania swojego wizerunku w mediach. Komentatorzy zastanawiają się np. ile kosztuje wybielenie się u Żurnalisty, u którego był ostatnio pseudo biznesmen z Biłgoraja.
🌎 Jeszcze inaczej jest z Quebonafide, bo fani rapu są jeszcze bardziej podatni na dymanie i można to robić długofalowo - spokojnie - oni wybaczą wszystko, bo mają wyjątkowo silną psychikę. Takie Psikutasy, ale bez "s".
Kontynuacja ⬇
czyżby wreszcie zaczął być słusznie jebany? czy znowu da wywiad w zero u Krzyśka i fani zapomną?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Wróci z wycieczek, powie że to było prowo teraz leci jak bezbek i ludzie mu wybaczą, hehe musisz dać się im znienawidzić
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

W ramach przeprosin łaskawie zgodzi się zagrać ostatni ostatni koncert na Narodowym.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

nobezprzesady pisze: 24 paź 2025, 13:42 W ramach przeprosin łaskawie zgodzi się zagrać ostatni ostatni koncert na Narodowym.
Tylko jeden ostatni ostatni?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

no nieźle, pierwsze ponad 2 minuty po stu reklamach kilkanaście ujęć jak wyjmują walizkę quebonafide, dalej nie oglądam, bo szkoda życia, ale to musi być wspaniały kontent
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

17 latek skrajnie prowokował i obrażał jego chłopaka, quebo myślał że nie ma kamer i może wszystko jak Sokół, drugi slajd

Swoją drogą redaktor Glamrapu przejebana robota, musiał obejrzeć ten gniot
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie musiał, bo są shorty z tego.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

"Mamy wersję dla prasy, a jaka była prawda"?
Props Krycha, nie da się słuchać tego pierdolenia o tym jak to "ja bym nie zareagował, ale obrażali mojego bezbronnego człowieka i się zagotowałem na tę przemoc" :lol:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Niesamowity jest :bowdown:

Jakby co to mowa o koncercie pożegnalnym, który dodatkowo zcashuje, mimo, że finalnie były dwa, nie o musicalu, którego miało nie być nigdzie a na streamingach się pojawił.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Gdzieś jest "dyskusja" na temat tego pliku mp4?
Obrazek
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

ja już się kompletnie pogubiłem w tym wszystkim z nim związanym, zatrzymałem się na somie, gdzie Taco go wjebał (wiem oldschool, że nie lubisz groomera, ale chyba się zgodzisz?) a jak zaczął odpierdalać z tym Jakubem Grabowskim i chujowym promo RS to kompletnie mnie zniechęcił (chociaż lubię kawałki z Sentino i Kiełasem); dużo bardziej kupuję drogę "kariery" Eripe, no ale rondel jednak uwiera non stop
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

oldschool pisze: 21 lis 2025, 21:14

Niesamowity jest :bowdown:

Jakby co to mowa o koncercie pożegnalnym, który dodatkowo zcashuje, mimo, że finalnie były dwa, nie o musicalu, którego miało nie być nigdzie a na streamingach się pojawił.
Nie no to akurat bardzo dobrze i będąc na stadionie można byłobyc pewnym że to zostanie utrwalone i nagrane - a że canal plus to robi i ma doświadczenie to chyba lepiej niż jakby sam brał ekipę i wydal na DVD
Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Powtarzam po raz kolejny - Kuba nie robi tego dla pieniędzy. Sprzedaż biletów na ostatni koncert nie była kwestią komercji, a głębokiej idei – to miało być doświadczenie inicjacyjne, wejście do wąskiego grona wybrańców, którzy dzięki wydanej kwocie mogli naprawdę poczuć wagę Sztuki. To miało być świadome odróżnienie odbiorcy przypadkowego od tego, który zainwestował w przeżycie.
Natomiast nagranie z koncertu na C+ to już zupełnie inna historia. To nie jest ukłon w stronę zasięgów, to czysta misja. Quebo po odbyciu tego koncertu zdał sobie sprawę, że zatrzymanie go tylko dla elity byłoby przejawem egoizmu, graniczącego wręcz z moralnym upadkiem. Dlatego zdecydował, że trzeba podzielić się tym doświadczeniem z całym światem – nawet jeśli oznacza to, że niewtajemniczeni będą konsumować sztukę w warunkach tak prozaicznych jak kanapa, popcorn i login do konta rodzinnego.
Zrozumcie w końcu, że tu nie chodzi o monetyzację, tylko o misję. O dotarcie do jak największej liczby dusz i ich przemianę. Kupno biletu było próbą, VOD jest już aktem łaski. Jakub Grabowski nie sprzedaje jakiegośtam nagrania z koncertu – on udziela sakramentu.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Oczywiście, że bardzo dobrze. Oby jeszcze trochę poszukał rzeczy, które można spieniężyć na zakończenie kariery, najlepiej takich, które można opchnąć jako limitowane, w wysokiej cenie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ