Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)

Post autor: SWN »

Ale chujowy, przydługi refren Sentino. Po pierwszym odsłuchu nie zapamiętałem nawet słów, a chyba nie tak powinien działać refren :sleep:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

xxxkawo pisze: 20 lis 2025, 23:32 Chociaż w sumie wydał kilka traków z zagranicznymi artystami i producentami - Omega Sapien, Roméo Elvis, Tommy Cash, Mick Jenkins / producenci: ONRA, Danny Zuckerman, Noam Zylberberg
może mi przyśniło ale mówił coś o madlibie
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

majkel99 pisze: 20 lis 2025, 23:30 Dorzuci przy następnej ostatniej płycie
Teraz będzie robił muzykę filmową i będzie wbijał potrójnie diamentowe płyty
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

dobra kiedy fizyki sosu ciuchów i borciuchów
edenmar

Post autor: edenmar »

bambi jak nie drze ryja na autotune to jak nie bambi
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

xxxkawo pisze: 20 lis 2025, 23:32 Chociaż w sumie wydał kilka traków z zagranicznymi artystami i producentami - Omega Sapien, Roméo Elvis, Tommy Cash, Mick Jenkins / producenci: ONRA, Danny Zuckerman, Noam Zylberberg
Zajebiste featy, Quebo :bowdown:

Nie to co Malik zasrany z jakimiś nonamami typu Gzuz, Lil Tjay czy Baby Gang nagrywa
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
moxxi

Post autor: moxxi »

Kizo z Żabsonem kozak, ten mixtape to powinien wyjść normalnie jako płyta, świetna rzecz
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
larsson1991

Post autor: larsson1991 »

Fajnie, wszyscy mają już boxy, niektórzy sobie słuchają zawartości, niektórzy się bawią figurką, niektórzy wystawiają na OLX… a ja kurwa nadal czekam na box, który miał dojść do 20.11.2025, a nawet go nie nadali. Nie ma tutaj żadnego tłumaczenia.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Dwie książki w boxie, czy ktoś gdzieś wrzucał już zdjęcie paragonu?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
xxxkawo

Ciekawe jak to jest, że niektórzy cieszą się boxem już od paru dni, a niektórzy nie mają jeszcze nawet wysłanego. Druga kwestia jest taka, że po tych wrzutach co latają na necie nie wiem czy box odzwierciedla swoją wartość 400 zł. Ciekawe czy czeka nas jakaś druga tajemnicza przesyłka z jeszcze jedną płytą, ale już tylko dla boxiarzy tak jak przy Romantic Psycho czy może to definitywny koniec rapowej kariery
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

co najmniej kilka rzeczy z boxa miało być robione ręcznie, kilka to co najmniej 3, stąd moje pytanie KTÓRE ELEMENTY BOXA BYŁY WYRABIANE RĘCZNIE, ŻĄDAM ODPOWIEDZI jedyne co mi na myśl przychodzi to figurka

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
>kup boxa
>dostań w nim reklame platformy streamingowanej w postaci darmowego miesiąca oczywiście pod warunkiem że założysz konto i podepniesz karte :lol:
kwitfliper z ciechanowa nie zawiódł
mauwi

Post autor: mauwi »

Mam ten BOX i powiem tak: jeśli nie wydarzy się jakiś twist w postaci dodatkowej płyty wysłanej w przyszłym tygodniu to będę zawiedziony.
Nie jestem fanem epek z remixami więc ten krążek Wschód/Zachód do wyjebania. Tak samo, jak dostęp do C+, ponieważ mam subskrypcję :) Krętacz z Ciechanowa Mixtape zajebisty i aż szkoda że został zmarnowany na takie gościnki. O dziwo dowozi Bambi i Zalia dała fantastyczny refren.
Osobą, która najbardziej zaszkodziła temu boxowi, jest skretyniały Szynol, który pompował balonik jak jebnięty, no ale rozumiem że taką ma robotę.
Na ten moment widzę tylko dwa wyjścia. Pierwsze jest takie że dali dupy i zwalili pomnik Quebie na zakończenie kariery, drugie to udostępnienie jeszcze jakiejś muzyki, która uratuje cały projekt i będzie wisienką na torcie całego przedsięwzięcia.

Queba nawija coś o zakupie zwrotki Lil Wayne'a więc mam jakiś pierwiastek nadziei że jeszcze zaskoczy ;)
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

mauwi pisze: 21 lis 2025, 11:56Mam ten BOX
są optymalizacje podatkowe na paragonie? Jak VAT wygląda? To dla mnie wazne
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

mauwi pisze: 21 lis 2025, 11:56 Pierwsze jest takie że dali dupy i zwalili pomnik Quebie na zakończenie kariery
Spokojnie, Quebonafide znów poleci w chuja i będzie jeszcze z 15 zakończeń kariery.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
xxxkawo

mauwi pisze: 21 lis 2025, 11:56 Pierwsze jest takie że dali dupy i zwalili pomnik Quebie na zakończenie kariery
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

mauwi pisze: 21 lis 2025, 11:56 Mam ten BOX i powiem tak: jeśli nie wydarzy się jakiś twist w postaci dodatkowej płyty wysłanej w przyszłym tygodniu to będę zawiedziony.
Nie jestem fanem epek z remixami więc ten krążek Wschód/Zachód do wyjebania. Tak samo, jak dostęp do C+, ponieważ mam subskrypcję :) Krętacz z Ciechanowa Mixtape zajebisty i aż szkoda że został zmarnowany na takie gościnki. O dziwo dowozi Bambi i Zalia dała fantastyczny refren.
Osobą, która najbardziej zaszkodziła temu boxowi, jest skretyniały Szynol, który pompował balonik jak jebnięty, no ale rozumiem że taką ma robotę.
Na ten moment widzę tylko dwa wyjścia. Pierwsze jest takie że dali dupy i zwalili pomnik Quebie na zakończenie kariery, drugie to udostępnienie jeszcze jakiejś muzyki, która uratuje cały projekt i będzie wisienką na torcie całego przedsięwzięcia.

Queba nawija coś o zakupie zwrotki Lil Wayne'a więc mam jakiś pierwiastek nadziei że jeszcze zaskoczy ;)
Moze wyjdzie ta Galaktyka w końcu
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

ten mixtape to najbardziej średni mixtape z najbardziej średnich mixtape'ow jakie slyszalem
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Czyli i tak całkiem nieźle.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

stachu pisze: 19 lis 2025, 16:27
scam_sakawa pisze: 19 lis 2025, 14:36
stachu pisze: 19 lis 2025, 13:25 biorac pod uwage, ze wszystko bylo dostepne jeszcze na poczatku tego tygodnia to watpie, zeby mialo to jakas wieksza wartosc w drugim obiegu
https://polnoc-poludnie.com/products/vi ... pn-edition

ja kupiłem tę wersję i jej nie było już od dawna, liczę, że wzięcie na resell miało sens
dalej watpie, ale chcialbym sie mylic bo sam zamowilem. Mimo wszystko to nie byl rzut 1000 czy tam 3000 egzemplarzy, tylko te vinyle byly dostepne przez dwa miesiace jakos, kto chcial to kupic. Ewentualnie jest szansa, ze sprzedasz komus, kto nie wiedziol o tej akcji. Tak, czy inaczej - powodzenia :)
Sprzedałem dzisiaj za 800zł od kopa
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja rozumiem dać się wyruchać, bo się nie wie, co tam jest, ale wiedzieć i jeszcze kupić dwa razy drożej?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
ODPOWIEDZ