Now playing, czyli co jest grane?
Moderator: con shonery
Re: Now playing, czyli co jest grane?
@up Racja. Na plus fajny gore, spoko grafika i design lokacji, no ale to tyle. Nie wiem też czemu znerfili tak mocno linkę z hakiem względem jedynki.
Fabuła słaba w huj, dialogi chyba pisał chatGPT, a zagrali ludzie z ulicy. Questy nudne, od punktu A do punktu B i z powrotem. Strzelanie słabiutkie. Zatrzymałem się gdzieś myślę, że na 80% fabuły i jakoś nie chce mi się kontynuować.
Fabuła słaba w huj, dialogi chyba pisał chatGPT, a zagrali ludzie z ulicy. Questy nudne, od punktu A do punktu B i z powrotem. Strzelanie słabiutkie. Zatrzymałem się gdzieś myślę, że na 80% fabuły i jakoś nie chce mi się kontynuować.
Dying Light jedynka z The Following sztos. Nadal warto wrócić, a jest za grosze.
Fear the spotlight - fajny klimat na halloween, bez straszaków.
Farthest Frontier bardzo przyjemny citybuilder, wciągająca rozgrywka choć nieco powolna, wciąga i nie puszcza
Popi.jaku
gramy z ziomami w tryb rivals w fh5 i przeklikiwanie się przez te kafelki, żeby zmienić samochód (a już nie daj boże zmienić części) to jest jakiś koszmar, więc nie dziwi mnie że dodają tutoriale do menu xdgenocidegeneral pisze: ↑26 paź 2025, 9:57 tyy, ich naprawdę popierdoliło na cymbał z tym wkładaniem do gier jakiegoś nieprzewijalnego gówna [*] "gram" se w forzę horizon 3 i to jest jakiś dramat, 5 minut jeżdżenia, dwie minuty scenki, 3 minuty jeżdżenia, tutorial z poruszania się po menu, typie, ja gram w gry od 25 lat, wypierdalaj mi z tym barachłemjeszcze tylko tych cweli tam brakuje
Spoiler
-
masz_szluge_
jade z alan wake 2. wrocilem tez do d4, chce sobie przejsc sezon, ale nie mam dlc. warto? internet mowi, ze tak srednio. ale bez dlc, czy jest sens wgl grac?
Gra ktoś w Arc Raiders albo BF6? Dodajta do ziomali na steamie coś podziałamy może co 71827098
Kurde fajnie to ARC Raiders wygląda na strimach. Przypomina mi trochę The Division i trochę Hunta. Trzeba będzie powinąć chyba.
jako, że halloween jesień i te klimaty to pocinam w Blood i to nie tylko wspaniała gra, ale wręcz najlepsza na build engine i jeden z imo najlepszych FPSów w ogóle
Wydanie Fresh Supply jest na ten moment najlepsze ze wszystkich source portów + fanowska kampania Death Wish (w Refreshed Supply będzie figurowała jako oficjalny dodatek, tak jak Cryptic Passage i Post Mortem), gdzie się dzieją takie kurwa czary przewyższające oryginalne poziomy to po prostu no cudo zagrywam się w to jak pojebany
Wydanie Fresh Supply jest na ten moment najlepsze ze wszystkich source portów + fanowska kampania Death Wish (w Refreshed Supply będzie figurowała jako oficjalny dodatek, tak jak Cryptic Passage i Post Mortem), gdzie się dzieją takie kurwa czary przewyższające oryginalne poziomy to po prostu no cudo zagrywam się w to jak pojebany
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Przechodze w końcu Sekiro, przed premierą Elden Ringa dotarłem do mniej więcej 1/3 i porzucilem na rzecz ER i dopiero teraz wróciłem, przejebanie fantastyczna gra. O wiele łatwiej mi się gra niż za pierwszym razem, myślę ze Khazan mocno pomógł, bo tam mechanika walki bardzo podobna. Walki z bossami nie tak efektowne jak w innych produkcjach od FS, ale czerpię dużo większą satysfakcję z nich bo tu panikarskie uniki chuja dadzą, musisz rozkminiac ruchy zarówno swoje jak i bossa. Dzisiaj padl Sowa (ojciec) i jak dotąd to chyba moja ulubiona walka w grze
wciągnąłęm się w BALL x PIT tak w chuj, pomimo tego, że średnio lubię takie gierki, jebany uzależniacz 
- Cz4rny1337
- Moderator
o czlowieku, odpalilem na chwile na switchu i juz wiem jak to sie skonczy...

-
masz_szluge_
tez o tym slyszalem, i tez do tego usiade
Powtórka z "Thimbleweed Park" leci, tudzież Sensible Soccer w chwilach na odmóżdżenie
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Dispatch kolejna gra roku w tym roku????
Taka Telltale type of game. Grał ktoś?
Taka Telltale type of game. Grał ktoś?
- Cz4rny1337
- Moderator
właśnie przedwczoraj zacząłem, ale dosłownie z 30 minut - spoko płynne animacje, fajne głosy, hmm ok kreska jak w tym serialu amazona invincible trochę

W piątek premierę miał Where winds meet, chiński rpg f2p adaptowany z mobilek, ściągnąłem z ciekawości i mam jak dotąd ok 10h, bardzo przyjemna zabawa
W Hollow Knight pykałem ostatnio, cudowna platformówka na wielu płaszczyznach, od udźwiękowienia, artstyle, mechanik, lore. 96% wbite i się zastanawiam, czy męczyć panteon itp, czy ruszyć Silksonga.
Jak już jesteś tak blisko, to dokończ, bo potem już tego nigdy nie tkniesz
Ja ostatnio stwierdziłem że dam szansę Marvel Rivals i bawię się w miarę w porządku. Ten tryb Zombies jest bardzo satysfakcjonujący. Jak jakiś ślizgawkowicz zna się na tej gierce i ma jakieś tipy, to chętnie przyjmę, bo na razie gram tylko Venomem, Cloak&Dagger, Punisherem i Invisible Woman
to kurwa forum rap, nie wizaż