Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
niuhniuh

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: niuhniuh »

@up Racja. Na plus fajny gore, spoko grafika i design lokacji, no ale to tyle. Nie wiem też czemu znerfili tak mocno linkę z hakiem względem jedynki.

Fabuła słaba w huj, dialogi chyba pisał chatGPT, a zagrali ludzie z ulicy. Questy nudne, od punktu A do punktu B i z powrotem. Strzelanie słabiutkie. Zatrzymałem się gdzieś myślę, że na 80% fabuły i jakoś nie chce mi się kontynuować.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Dying Light jedynka z The Following sztos. Nadal warto wrócić, a jest za grosze.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Fear the spotlight - fajny klimat na halloween, bez straszaków.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Farthest Frontier bardzo przyjemny citybuilder, wciągająca rozgrywka choć nieco powolna, wciąga i nie puszcza
Popi.jaku
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

genocidegeneral pisze: 26 paź 2025, 9:57 tyy, ich naprawdę popierdoliło na cymbał z tym wkładaniem do gier jakiegoś nieprzewijalnego gówna [*] "gram" se w forzę horizon 3 i to jest jakiś dramat, 5 minut jeżdżenia, dwie minuty scenki, 3 minuty jeżdżenia, tutorial z poruszania się po menu, typie, ja gram w gry od 25 lat, wypierdalaj mi z tym barachłem :bag: jeszcze tylko tych cweli tam brakuje
Spoiler
Obrazek
gramy z ziomami w tryb rivals w fh5 i przeklikiwanie się przez te kafelki, żeby zmienić samochód (a już nie daj boże zmienić części) to jest jakiś koszmar, więc nie dziwi mnie że dodają tutoriale do menu xd
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

jade z alan wake 2. wrocilem tez do d4, chce sobie przejsc sezon, ale nie mam dlc. warto? internet mowi, ze tak srednio. ale bez dlc, czy jest sens wgl grac?
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Gra ktoś w Arc Raiders albo BF6? Dodajta do ziomali na steamie coś podziałamy może co 71827098
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
Parlae

Kurde fajnie to ARC Raiders wygląda na strimach. Przypomina mi trochę The Division i trochę Hunta. Trzeba będzie powinąć chyba.

Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

jako, że halloween jesień i te klimaty to pocinam w Blood i to nie tylko wspaniała gra, ale wręcz najlepsza na build engine i jeden z imo najlepszych FPSów w ogóle
Wydanie Fresh Supply jest na ten moment najlepsze ze wszystkich source portów + fanowska kampania Death Wish (w Refreshed Supply będzie figurowała jako oficjalny dodatek, tak jak Cryptic Passage i Post Mortem), gdzie się dzieją takie kurwa czary przewyższające oryginalne poziomy to po prostu no cudo zagrywam się w to jak pojebany
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Przechodze w końcu Sekiro, przed premierą Elden Ringa dotarłem do mniej więcej 1/3 i porzucilem na rzecz ER i dopiero teraz wróciłem, przejebanie fantastyczna gra. O wiele łatwiej mi się gra niż za pierwszym razem, myślę ze Khazan mocno pomógł, bo tam mechanika walki bardzo podobna. Walki z bossami nie tak efektowne jak w innych produkcjach od FS, ale czerpię dużo większą satysfakcję z nich bo tu panikarskie uniki chuja dadzą, musisz rozkminiac ruchy zarówno swoje jak i bossa. Dzisiaj padl Sowa (ojciec) i jak dotąd to chyba moja ulubiona walka w grze
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Warriors ps2 ogrywane :bowdown:
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

wciągnąłęm się w BALL x PIT tak w chuj, pomimo tego, że średnio lubię takie gierki, jebany uzależniacz :lol:
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

o czlowieku, odpalilem na chwile na switchu i juz wiem jak to sie skonczy...
Obrazek
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

tez o tym slyszalem, i tez do tego usiade
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Powtórka z "Thimbleweed Park" leci, tudzież Sensible Soccer w chwilach na odmóżdżenie
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Parlae

Dispatch kolejna gra roku w tym roku???? :sleep:
Taka Telltale type of game. Grał ktoś?

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

właśnie przedwczoraj zacząłem, ale dosłownie z 30 minut - spoko płynne animacje, fajne głosy, hmm ok kreska jak w tym serialu amazona invincible trochę
Obrazek
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

W piątek premierę miał Where winds meet, chiński rpg f2p adaptowany z mobilek, ściągnąłem z ciekawości i mam jak dotąd ok 10h, bardzo przyjemna zabawa
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Rymekk

Post autor: Rymekk »

W Hollow Knight pykałem ostatnio, cudowna platformówka na wielu płaszczyznach, od udźwiękowienia, artstyle, mechanik, lore. 96% wbite i się zastanawiam, czy męczyć panteon itp, czy ruszyć Silksonga.
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Rymekk pisze: 17 lis 2025, 0:46 96% wbite i się zastanawiam, czy męczyć panteon itp, czy ruszyć Silksonga.
Jak już jesteś tak blisko, to dokończ, bo potem już tego nigdy nie tkniesz

Ja ostatnio stwierdziłem że dam szansę Marvel Rivals i bawię się w miarę w porządku. Ten tryb Zombies jest bardzo satysfakcjonujący. Jak jakiś ślizgawkowicz zna się na tej gierce i ma jakieś tipy, to chętnie przyjmę, bo na razie gram tylko Venomem, Cloak&Dagger, Punisherem i Invisible Woman
to kurwa forum rap, nie wizaż
ODPOWIEDZ