Kartky
- the badman
- Artysta
Re: Kartky
Queba na bank wiedział, zdaje się ogarniętym ziomkiem, dziwne
pani M to ta blondynka z Shadowplay? no to mamy jeszcze trzecią postać. niesamowity śmieć
-
rubinstein
dobra, dawac te dowody albo wyjebane
hahah taki obraz tej sceny muzycznejsugarhill_notausgang pisze: ↑11 lis 2019, 18:30 Jeśli to prawda, to mamy wyjaśnione dlaczego tak długo sprawę udawało się utrzymać wyłącznie w sferze domysłów i plotekSpoiler
trójkąt bermudzki wola mokotów
https://ibb.co/qxfjHGq
Fani już twierdzą, że jak brak widocznych obrażeń to w sumie się nic nie stało
Fani już twierdzą, że jak brak widocznych obrażeń to w sumie się nic nie stało
sluchaczki polskiego rapu sa najgorsze, co tam wie wyrabia na jego FB xDD
- zemsta1kadluba
W sumie to, ogólnie patrząc na wszystkie materiały i jego reakcje widać że to niezły buc i śmieć i generalnie ta scena zyskałaby na odejściu kogoś takiego ale ja tutaj nie zacznę nazywać go damskim bokserem dopóki nie zobaczę konkretnego dowodu w postaci innej niż anonimowe wyznanie czy skrin z rozmowy gdzie zabrania wstawiać zdjęcia.rubinstein pisze:dobra, dawac te dowody albo wyjebane
Bo nawet śmieć ma prawo do domniemania niewinności.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
EDIT:
Ktoś wyżej wrzucił screena obdukcji no i wystarczy do pieca z nim tfu
Ostatnio zmieniony 11 lis 2019, 19:39 przez zemsta1kadluba, łącznie zmieniany 1 raz.
mołpy są kozackie
ale bym szczurowi pluł na ryj, oby mu to skonczylo te zalosna kariere
Ty, ale ta panna oraz ten gość, co pisał na FB Ślizgawki mają imiona i nazwiska, on to zresztą publicznie udostępnił na swój wall. Jeśli to zwykłe pomawianie, to przecież Kartky mógłby napisać coś bardziej sensownego niż "lajki>sumienie".
- Moltisanti
Wychodzi na to że znany i lubiany Kuba Stemplowski również jest śmieciem przymykając oko na ludzką krzywdę, kolejny fałszywy rudzielec 
- the badman
- Artysta
Ale Kuba Stemplowski to akurat zdawał się ogarnięty a tu się okazuje że o wszystkim wiedział i zamiatanko pod dywan było
Deys też się z nim bujał, nie wierzę, że nie wiedział ;/
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- zemsta1kadluba
No ale wiesz też mogę napisać historię że mój sąsiad napierdala rodzinę i mam setki dowodów które pokaże "w swoim czasie ale nie teraz w tym konkretnym wyznaniu no bo tak" i nie zmieni to faktu że napisanie tego pod swoim nazwiskiem dalej niczego nie udowadnia.
Zresztą dyskusja bez sensu bo dowód został wklejony w trakcie pisania mojego posta więc go zedytowalem i przyłączyłem się do jebania rapera kartka
Zresztą dyskusja bez sensu bo dowód został wklejony w trakcie pisania mojego posta więc go zedytowalem i przyłączyłem się do jebania rapera kartka
mołpy są kozackie
Dobrze wiemy, że z słuchaczami jak i z wyborcami - pamiętają przez tydzień. Jeżeli śmieć nie zostanie porządnie zgnojony przez środowisko i sam nie odpuści rapu, to to nic nie zmieni. Jeszcze na dodatek wyświetlenia mu wpadną. Jak przeprosi i opowie o swojej ciężkiej przeszłości to znajdą się i takie pojeby co mu będą gratulowały szczerości.
-
rubinstein
ok, a na czym taki wywiad polega? to ona sama zdala raport, czy ktos z uprawnieniami to stwierdzil? bo stwierdzil: "brak widocznych obrażeń", czyli dowodu na pobicie raczej dalej nie ma
"uderzona przez chlopaka" - przeciez mogla byc z jakims gachem i nasciemniac, ze to chlopak ja pobil
"Ty, ale ta panna oraz ten gość, co pisał na FB Ślizgawki mają imiona i nazwiska, on to zresztą publicznie udostępnił na swój wall."
Mozna prosic link?
- KillerCroc
Właśnie przydałoby się żeby środowisko zabrało głos i tyle, nie spodziewam się reakcji z jego bliskiego otoczenia no ale poza jego znajomkami polska scena ma trochę do zaoferowania także zobaczymy jak się sprawa rozejdzie.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
przecież jak ja o tym już lekko z 3-4 tygodnie temu słyszałem to wszyscy w środowisku wiedzieli a nie tylko jakiś tam stemplowski kimkolwiek jest
- KillerCroc
No pewnie tak ale inaczej się podchodzi do sprawy która jest nagłośniona a inaczej do sprawa którą na bieżąco wszystko starają się zamieść pod dywan.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...