Kartky
Re: Kartky
To zara po slizgawce wykop efekt i ośrodek monitorowań i jutro będzie na Onecie
^ kogo to chuj obchodzi?
nie chce mi się śledzić kolejnej aferki, ale widziałem tego screena z instagrama tej laski i jeśli to prawda, co ona pisze, to należy się wpierdol śmieciowi.
Ale o czym wy mówicie? To nie jest jego pierwsza ofiara, na 100 pro w wytwórni wiedzieli co było z tą obecną Astka z Dwa Sławy i to zignorowali. Chuja się zmieni w jego karierze, na jego miejscu bym olał totalnie temat i z obecnym stanem polskich słuchaczy za rok będziemy pamiętać my tutaj, a on będzie kręcił miliony na YT i spotykał się z kolejną 20-25 letnią modelką, która będzie myślała, że złapała Pana Boga za rogi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
śmieć zaczyna się już bronić na fejsie
Zignorowali to, bo poza środowiskiem nikt o tym nie wiedział. Jeżeli sprawa jakoś bardzo się nadmucha - wyjdą kolejne, może i nawet jeszcze gorsze rzeczy, to może być inaczej. Co do tego, że słuchacz za miesiąc zapomni - to masz rację.
To jaki tu odchodzi victim blaming ze strony niektórych w tym temacie to szkoda gadać, dobrze kolega [mention]Jose[/mention] wyjaśnił. Rapera kartky nigdy nie słuchałem bo i muzyka nijaka, ale jeśli to wszystko jest prawdą to mu się należy porządna lepa na odmułę w postaci co najmniej wyjebania z wytwórni i sprawy sądowej.
- sugarhill_notausgang
Jeśli to prawda, to mamy wyjaśnione dlaczego tak długo sprawę udawało się utrzymać wyłącznie w sferze domysłów i plotek

Spoiler

To może też warto, aby słuchacze wrócili do czasu, gdzie za kwitflip na ziomach/słuchaczach, czy bicie kobiet było się skreślonym, a nie puszczano to mimo uszu? 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
niech spierdala ale takie czasy ze nikogo to nie obchodzi i chuja mu zrobia
Jose to moderator na jakiego ślizg/awka nigdy nie zasługiwały.
Pięknie ich rozjebał, co za fanbase
Na pudlu już śmiga. https://www.pudelek.pl/artykul/152770/r ... _duszenie/
"Pijany stary na chacie, bywało ostro
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno
Z góry napierdalało wódą, że kosmos"
kartki, jak to nawijał Kidd, daje z siebie to co dostał jako dziecko, nie dziwne, że póżniej sam ponoć ratował mu dupe
Oby środowisko wyjaśniło wacka
Jak chciał podnieść rękę na mamę, to stałem mocno
Z góry napierdalało wódą, że kosmos"
kartki, jak to nawijał Kidd, daje z siebie to co dostał jako dziecko, nie dziwne, że póżniej sam ponoć ratował mu dupe
Oby środowisko wyjaśniło wacka
Oczywiście Jose głos rozsądku, zgadzam się ze wszystkim, Kartky śmieć do utylizacji, oby jego pseudokariera chyliła się ku upadkowi.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
jestem na zajeciach z chemii fizycznej
po setalofcie mam loty kosmiczne
po setalofcie mam loty kosmiczne
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- przedszkolanek
nazwisko się zgadzasugarhill_notausgang pisze: ↑11 lis 2019, 18:30 Jeśli to prawda, to mamy wyjaśnione dlaczego tak długo sprawę udawało się utrzymać wyłącznie w sferze domysłów i plotekSpoiler
http://nszzp.pl/aktualnosci/rafal-janko ... litycznie/
ale tylko to samo oczywiście to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
nieironicznie
Gruba historia też wpadła na Ślizgawkową i moją skrzynkę, skała widzę, że od razu wrzucił:
https://www.facebook.com/slizgawkaforum ... 1000128661
https://www.facebook.com/slizgawkaforum ... 1000128661
nie dość, że ma starego psa to jeszcze baby napierdala xd mam nadzieję, że teraz wszystkie pato sebki spod znaku dixon 37 będą go gonić po polsce jak młodego borka