Kartky
Re: Kartky
Siebie warci, teraz na relacji pisze, że po koncercie w lipcu 2018 ją bił i prosiła o pomoc, a na Insta zdjęcia z nim w objęciach z grudnia 2018. Skoro jej się tak nie podobało, to mogła się rozstać i wtedy to nagłośnić, a nie tkwiła w tej toksycznej relacji 2 lata. Nie wiem na co liczyła, że nagle się książę z bajki zrobi z niego?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Że siebie warci to dość mocna przesada, nie sądzicie?
Też tego nie rozumiem, że dopiero po takim czasie laska od niego odchodzi i kręci aferę. Widocznie do tej pory bilans zysków i strat jej na to pozwalal.
Z drugiej strony wiele kobiet ma problem z odejściem od tego typu gości. Nam facetom jest to trudno pojąć, same kobiety pewnie do końca nie wiedzą skąd się to u nich bierze. Pewnie po jakimś czasie tworzy się jakiś dziwny rodzaj uzależnienia, nie wiem, cos w rodzaju syndromu sztokholmskiego?
Też tego nie rozumiem, że dopiero po takim czasie laska od niego odchodzi i kręci aferę. Widocznie do tej pory bilans zysków i strat jej na to pozwalal.
Z drugiej strony wiele kobiet ma problem z odejściem od tego typu gości. Nam facetom jest to trudno pojąć, same kobiety pewnie do końca nie wiedzą skąd się to u nich bierze. Pewnie po jakimś czasie tworzy się jakiś dziwny rodzaj uzależnienia, nie wiem, cos w rodzaju syndromu sztokholmskiego?
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- Moltisanti
Czyli co, bycie kobietą (tym dziwnym stworem z kosmosu a nie człowiekiem) usprawiedliwia podejmowanie irracjonalnych decyzji i stawanie po stronie oprawcy BO TEN ZAŁATWIA JEJ SESJE ZDJĘCIOWE?
Kurwa jest 2019 nie usprawiedliwiajmy spierdolenia posiadaniem cycków
A co do rapera Karky to moja teoria jest taka że jako bardzo przystojny człowiek posiadający pozycję społeczną, ma codziennie dostęp do dupeczek 10/10 ale tryb życia sprawia że kuśka mu nie staje i nie może ich ruchać. Rozkmińcie jakie to musi być przejebanie frustrujące mieć codziennie petardę w łóżku której nie możecie ostatecznie kujnąć. Proszę o zrozumienie rapera Kartky że w geście frustracji napierdala je po mordach.
Kurwa jest 2019 nie usprawiedliwiajmy spierdolenia posiadaniem cycków
A co do rapera Karky to moja teoria jest taka że jako bardzo przystojny człowiek posiadający pozycję społeczną, ma codziennie dostęp do dupeczek 10/10 ale tryb życia sprawia że kuśka mu nie staje i nie może ich ruchać. Rozkmińcie jakie to musi być przejebanie frustrujące mieć codziennie petardę w łóżku której nie możecie ostatecznie kujnąć. Proszę o zrozumienie rapera Kartky że w geście frustracji napierdala je po mordach.
On nawija w co drugim kawałku o miłości/kobietach? Nie chce mi się przesłuchiwać jego kawałków, ale jakoś tak kojarzę.
^chyba tak, nie słucham dokładnie.
A co do sytuacji to kogo to interesuje, ma własny mózg ale jak łobuz kocha najbardziej to elo.
A co do sytuacji to kogo to interesuje, ma własny mózg ale jak łobuz kocha najbardziej to elo.
No i ta Viktoria leci na lekach Kartky też ma problem z używkami chyba więc no dziwne te ich relacje
kurwa Pany, akcja z Kartkim jest lepsza. bo dotyczy Panny, ktora obecnie nadal jest z innym raperem.
Spoiler

Nie popieram zachowania Kartkiego i jako człowiek z tego co o nim krąży raczej jest mocno szemranym typem, ale ta dupeczka też zbyt mądra nie jest.
- Moltisanti
O kurwa, laska powinna być szkolnym przykładem na to jak atencja od stulejarzy na insta potrafi wyjebać ego w kosmos i poryć beret. Ma pretensje że jednej nocy nikt jej nie pomógł po czym sama sobie nie pomogła i dała się napierdalać przez następny rok i tu już nie ma do siebie pretensji 
No kurwa mac. To osoby publiczne i takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. Poza tym toczy się tu rozmowa na ten temat. Poza tym jak była akcja z Belmondo i transem to każdy pisał i się tym podniecał i jakoś nie widziałem żebyś napisał ich sprawa niech się ruchają
Dobra, chuj tam. Na tłiterku chodziła dwa lata temu nitka o Kartkim. Pewnie to wiecie, ale on jak mieszkał w Bielsku-Bialej, spotykał się z Kasią Grzesiek, tą od późniejszego refrenu "Euforii" chociażby. Poniżej wklejam to, co pewien podziemny raper ze sceny z Bielska-Białej te dwa lata temu mi podesłał w kontekście kartkiego (pisownia oryginalna):"
"Ona (Kaśka Grzesiek) kiedys mieszkała w BB z tym zjebem, i raz jak wracali z miasta do mieszkania, które wynajmowali, ten na bani wyjebał jej gonga w twarz
Ta zaczęła spierdalać i akurat trafiła na moich dwóch kolegow i prosiła ich o pomoc
Powiedziała ocb
Zaproponowali jej, ze odprowadza ja na mieszkanie i w pewnym momencie z jakiejś tam uliczki wyskoczył artysta kartky
Zaczął cos sapać, moj kolega pare razy spytał Kaski czy to na pewno on, bo nie chce napierdalac niewinnego typa, a jest kozakiem w tej dziedzinie
Ta potwierdziła, to dostał łomot
Jakos dwa miechy po tym, Kaska sobie ubzdurała, ze to ja ją wtedy uratowałem
I tak zostałem w to wciągnięty
Gruba akcja."
Gosc każdą złość wyładowywał na niej.
Rozjebał jej szybę w aucie, ją napieralał, pod koniec najebał jej ojcu.
Bała się, bo był nieobliczalny, o czym też jej powiedział jego ojciec, pan komendant policji z Bytomia, który ratował mu parę razy dupę.
Jakiś jego ziomek (Kartkiego) tez wzial kredyt na siebie, 125k, zeby pomoc kartky'emu wydać płytę, a ten rozjebał hajs na melanż na dragi i ciuchy.
Kaśka jest teraz z Astkiem/Aztkiem z Dwóch Sławów, i ten mu miał zrobic ciepłe przywitanie w Łdz na koncercie, ale skończyło sie tylko na słownym ostrzeżeniu.
"Ona (Kaśka Grzesiek) kiedys mieszkała w BB z tym zjebem, i raz jak wracali z miasta do mieszkania, które wynajmowali, ten na bani wyjebał jej gonga w twarz
Ta zaczęła spierdalać i akurat trafiła na moich dwóch kolegow i prosiła ich o pomoc
Powiedziała ocb
Zaproponowali jej, ze odprowadza ja na mieszkanie i w pewnym momencie z jakiejś tam uliczki wyskoczył artysta kartky
Zaczął cos sapać, moj kolega pare razy spytał Kaski czy to na pewno on, bo nie chce napierdalac niewinnego typa, a jest kozakiem w tej dziedzinie
Ta potwierdziła, to dostał łomot
Jakos dwa miechy po tym, Kaska sobie ubzdurała, ze to ja ją wtedy uratowałem
I tak zostałem w to wciągnięty
Gruba akcja."
Gosc każdą złość wyładowywał na niej.
Rozjebał jej szybę w aucie, ją napieralał, pod koniec najebał jej ojcu.
Bała się, bo był nieobliczalny, o czym też jej powiedział jego ojciec, pan komendant policji z Bytomia, który ratował mu parę razy dupę.
Jakiś jego ziomek (Kartkiego) tez wzial kredyt na siebie, 125k, zeby pomoc kartky'emu wydać płytę, a ten rozjebał hajs na melanż na dragi i ciuchy.
Kaśka jest teraz z Astkiem/Aztkiem z Dwóch Sławów, i ten mu miał zrobic ciepłe przywitanie w Łdz na koncercie, ale skończyło sie tylko na słownym ostrzeżeniu.
to niezły uliczny arbiter
Ja cię lubię chłopie, ale też nie przesuwaj tego tak daleko. To nie jest związek z 15 letnim stażem, gdzie Janusz po alkoholu po 10 latach 1 raz podniósł rękę. O typie szemrane opinie chodzę od dawna, raczej o tym wiedziała (na pewno ktoś jej podesłał i to olała). Młoda, ładna dziewczyna znalazła sobie chłopaka rapera, który gwarantował jej atencję itd. Mam wrażenie, że tak jak ktoś napisał bilans zysków i strat się jej zgadzał i mimo, że powinna całą sytuację nakreślić wcześniej, to zdecydowała się na to o wiele za późno. Gość ją dusi, ciągnie za włosy, ona zrozpaczona wybiega prosić o pomoc, a chwilę potem robią sobie zdjęcia na Instagram? Chcecie to miejcie mnie za debila, ale mam wrażeniem, że gdyby był zwykłym typem, to już dawno by olała, ale że znany raper to już łudziła się, że nagle dla niej typ będzie kimś innym.
Mam nadzieje raper kartka zostanie wyrzucony do odpowiedniego kontenera z papierami lub makulatura i nie będzie o nim widu ani słychu. Co za szmaciorz 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera