[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: kr0pka »

burundi pisze: 24 paź 2025, 0:15 "Zamiast stać za majkiem to łap za bałałajkę" :lol:

Mes dostał awans z rzępolaka na bałałajkarza
Dobrze się uśmiałem z tego, fajnie że jestem_hiphopem nawiązał do forumowej beki z rzępolaka
Sivestro pisze: 24 paź 2025, 0:08 Mes w "Się o ciebie martwię " już zamiast wymieniania Artura i Karcia wymienia prawdziwych ludzi ale takich którzy nie żyją - Pjusa, Pawła Szweda, Race i Zioło

Jakby żyli to by poparli
mógł 2rzyna wymienić, on zawsze popiera i żyje

no ogólnie nadal niezmiennie szkoda mi Mesa bo zawsze wolałem jego muzykę ale jedyne co on aktualnie prezentuje to upadek może nie legendy ale człowieka

@Popi wyjaśnił
nic na potem
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

nie no refren millera to majstersztyk typu; denis u popka w dupie w szywka, albo rastamaniek u vnma.
ten typ mes hahahaha :rotfl:
youngpride

Post autor: youngpride »

No i kurwa Tede wygrał. Ten finisz to jak Usain Bolt w finałowym biegu na setkę, na olimpiadzie w 2008.
dispe

Post autor: dispe »

Tede się znęca nad Mesem.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Niech Mes mu założy sprawę za psychiczne molestowanie, będzie miał dwie sprawy na głowie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

No ciężko na to inaczej patrzeć. Mes nie odpowiedział, a Tede zamknął temat EP-ka. Z numerów niepublikowanych mamy pomysłowy numer z przytoczonymi spotkaniami w 4 oczy między oponentami, kawałek z Millerem (polski Nate Dogg, już nie Lerek) i remix Mandaciku, tak na zabawne zakończenie kwestii disco polo. No i props, tak się robi hip hop. Mesa nie sprawdzałem ale skoro tam nie ma odbicia piłeczki to nawet nie wiem kiedy sprawdzę. Tede umie w beefy i ich pomysłowe rozgrywania. Nawet jeśli nie jestem zadowolony z poziomu pewnych zwrotek i całość cierpi na niedobór odkrywczych punchy, to wiedziałem, że mogę liczyć na pomysłowe rozwiązania i chociażby kawałki z disco polowcami, co by zagrać na tej konwencji, do której przypierdala się mes.
Przypominają sie momenty typu sampel z Ekskluzywnego nokautu na AH24N2 albo Hey Ya.
Rzępolak bałałajka 0:1 TDF
Pussyhole fatter than a Benz with a body kit

RYM LAST FM
Sionek

Post autor: Sionek »

Tede kolejny raz udowodnił, że jest hip-hopem w każdej materii. Można go lubić lub nie, uważać że jest dobry lub nie, ale gość jest instytucją na tej scenie. Bez niego byłoby tu nudno i smutno. Dobra EPka, fajnie rozegrany Mes zwłaszcza z kawałkiem na ukochanym przez Mesa g-funku i remix Mandaciku. Tede gniecie Mesa na klasycznych bitach, g-funku i na disco-polo.
Haqs

Post autor: Haqs »

Kurwa mocno zasmialem jak wlecialy rapowe pociski "za to pierdolenie to szmato to na wykonczenie, juz na mikrofonach dominacja ustaaalonaaaaa" w discoplowym tonie w madnacik dla mesa hahahaha
Tedzik to przechuj jezeli chodzi o tego typu akcje!

Wiadomo mes rozjebany ale to kazdy wie.
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

jak ktos jest na nadawczym mesa, zdawajcie raport z pola walki
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Ok, nikt nie uwaza, ze imie KOTIBJON jest zabawne. Dobrze, ze nie nagralem ZABAWNEJ plyty, szanse na wzajemne zrozumienie nadal są
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Kontekst: wcześniej wstawił zdjęcie z Ubera jak kierowca się nazywał KOTIBJON
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

O kurwa tede krolu zenady :bowdown: juz pomijam te zjebane efekty na wokalu u tedasa przez ktore brzmi jak odgrzewany kotlet wczesniej wysrany w kac kupie. Ale ten wiesniacki refren Millera w pustym , nudnym kawalku, czego mozna bylo sie spodziewac plus podchody do zenka :bag: Tede juz nawet nie udaje ze robi to dla beki, on po prostu chetnie nagrywalby disco polo. Powinien jedkerowi ojebac berlo.
A ten mandacik :bag: idz ty tede cwelu juz wypierdalaj z tej sceny zenado obsrana.

Mes oczywiscie najpierw ta chujnie musi odsluchac zeby odpowiedziec wiec poki co i tak tournament winner to znow Pan Mes 790:1 :joint:

Tede niezly autodiss ta epka.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Tragiczna jest ta EP-ka :bag: :dunno:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Mnie generalnie ten beef „wymęczył” i myślę, że nie jest to uczucie towarzyszące tylko mi. Gdyby ktoś jeszcze z rok temu wstecz mi powiedział, że bohaterowie tematu będą mieli beef, to w życiu bym nie pomyślał, że będzie na tak żenująco niskim poziomie.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

no tragiczna epka, obaj z różnych powodów starali się tego beefu nie wygrać, tede też w ogóle rozumiem, że chciał pójść w zabawę a nie konfrontację, ale to jest lata świetlne za erratą co on teraz wyczynia, ciężko będzie nawet po czasie powiedzieć kto ten beef wygrał
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Zajebista epka, te nowe dissy chyba nawet mocniejsze niż poprzednie bo mają punche i dodatkowo mocne repeat value przez zajebiste refreny.

Mandacik pomijam bo nienawidzę discopolo ale jak na coś do przesłuchania na raz dla beki jako jakieś tam zjawisko to jest to zajebiste i upokarzające dla mesa, smiechlem parę razy propsy

Nigdy nie było takiej deklasacji w polskim beefie, rozwalcowal go jak kendrick drake’a (tylko w przeciwieństwie do drake’a, który dał mimo wszystko zajebiste dissy to mes dał gówno obesrane)

Chciałem sprawdzić nawet płytę mesa ale na yt mi się pokazały tracki z winim i vnm i to jest taka padaka, że chyba to pierdolę

Beka z rzepolaka w chuj, gdyby nie ten beef dalej miałbym do niego sympatię i bym pewnie posłuchał tej bozalsieboze płytki parę razy. Chciał się wypromować a myślę ze stracił w chuj, kompromitacja cwela
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

2rzyn pisze: 24 paź 2025, 8:06 Czyli robienie wiesniackiej chujni nazywamy bawieniem sie muzyka :lol:
Rzępoleniem się to zwie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Hehe

Post autor: Hehe »

nie taki zły ten kawałek z millerem jak na dzisiejszego tedego, 'tego typu mes" fajny nawet klimacik gdybym tylko rozumiał bez słuchawek co on tam pierdoli, a mes sie kurwa tym beefem który sam zainiciował zbłaznił strasznie
Truten

Post autor: Truten »

"Tego Typu Mess" mnie jednak zawiódł ale "Szfarny Wrzesień" nadrabia, takiego TDF najbardziej lubię.

A co do beefu to zadeklarowałem tu wjazd na koncert Mesa w kapelutku jak rozjebie w 3 odsłonie ale niestety.
Jak Tede zagra coś z Epitafium na trasie to se pojdę na niego, tournament winner, bo rywal nie wyszedł do kolejnej rundy.
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Tego typu mess ciężko do zrozumienia, to największy minus epki bo to fajny track
ODPOWIEDZ