PRO8L3M

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: PRO8L3M

Post autor: gods bidness »

Kto w ogóle używa dziś kart fizycznych zamiast smartfonu czy smartłocza.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

i jak niby kreski kreslisz tym smartłoczem
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
SLAFF

Post autor: SLAFF »

I jak wciągniesz te kreski smartfonem, tylko gotówka i zrolowany Jan III Sobieski!
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mam od tego kartę Multisport. Bo ćpanie tylko na sportowo. Kmwtw
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

dupeczce na rapie nie zaimponujesz multisportem tylko karta pr8b31m
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

komercjalizacja problemu to jak smierc zydow - metafizyka
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

SWN pisze: 08 paź 2025, 13:56Qry z czilwagonu
jednak bardziej jako qry z trzech króli skoligacony z ekipą
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Wjechało sobie takie coś oto:

Ciekawe czy będzie beef z Jankiem Śpiewakiem
you know the O.P.P.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

daj ktoś skrót jak wysłucha tego godzinnego pretensjonalnego pierdolenia naczelnego buca polskiego hh

(w sumie mes też tu pasuje)
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

Streszczenie
Główne wnioski płynące z rozmowy obejmują:
• Relacyjna natura tożsamości: Tożsamość nie jest stałą, wewnętrzną cechą, lecz jest definiowana i kształtowana przez relacje z otoczeniem. Bez punktów odniesienia – innych ludzi, kultury, społeczeństwa – pojęcie „ja” traci sens.
• Wolność jako funkcja wiedzy: Prawdziwa wolność nie polega jedynie na braku fizycznych ograniczeń, ale na posiadaniu wiedzy o systemach, mechanizmach i strukturach (finansowych, politycznych, społecznych), które kształtują rzeczywistość i często w sposób niewidoczny zniewalają jednostkę.
• Krytyczna postawa wobec kultury masowej i propagandy: Szulc podkreśla wszechobecność mechanizmów manipulacji w mediach i reklamie, odwołując się do historycznych przykładów (Edward Bernays) i współczesnych praktyk (np. rola agencji wywiadowczych w przemyśle filmowym), które kształtują społeczne normy i zachowania konsumenckie.
• Autentyczność w twórczości jako klucz do rezonansu z odbiorcą: Sukces PRO8L3M wynika z autentyczności przekazu, który koresponduje z przeżyciami słuchaczy. Autentyczność artystyczna jest definiowana jako niezależność od opinii innych i unikanie pułapek zarówno negatywnego, jak i pozytywnego feedbacku.
• Ewolucja procesu twórczego i wytrwałość: Droga artystyczna Szulca charakteryzuje się przejściem od ograniczeń samplingu do pełnej kompozycji, co jest symbolem dążenia do większej kreatywności. Podkreśla on znaczenie konsekwencji i wytrwałości w osiąganiu sukcesu, nawet wbrew początkowemu sceptycyzmowi otoczenia.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

To niezła antysystemowa autentyczność
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

i moze to ciekawe jeszcze
Alkohol na scenie: Pytany o picie alkoholu podczas koncertów, Szulc określa to jako symboliczną, polską tradycję przywitania się z publicznością, a nie promowanie alkoholizmu. Uważa za hipokryzję obarczanie artystów odpowiedzialnością za problem alkoholizmu w kraju, podczas gdy alkohol jest wszechobecny na festiwalach i w kulturze.
Dojrzałość słuchaczy: Cieszy go fakt, że publiczność PRO8L3M jest zróżnicowana wiekowo i obejmuje również dojrzałych odbiorców, co świadczy o tym, że muzyka pozostaje atrakcyjna na poziomie intelektualnym.
za podsumowanie chciałbym podziękować aplikacji NotebookLM
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

sZp pisze: 17 paź 2025, 12:52 Główne wnioski płynące z rozmowy obejmują:
• Relacyjna natura tożsamości: Tożsamość nie jest stałą, wewnętrzną cechą, lecz jest definiowana i kształtowana przez relacje z otoczeniem. Bez punktów odniesienia – innych ludzi, kultury, społeczeństwa – pojęcie „ja” traci sens.
Co to za pierdolenie
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

dr zjeb pisze: 17 paź 2025, 12:04 Ciekawe czy będzie beef z Jankiem Śpiewakiem
w ktorym momencie strzaly w spiewaka?

Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
a dobra, o promowaniu alkoholu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

sZp pisze: 17 paź 2025, 12:57 Dojrzałość słuchaczy: Cieszy go fakt, że publiczność PRO8L3M jest zróżnicowana wiekowo i obejmuje również dojrzałych odbiorców, co świadczy o tym, że muzyka pozostaje atrakcyjna na poziomie intelektualnym.
nom właśnie tak jest :twisted:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

Karleone pisze: 17 paź 2025, 13:03
sZp pisze: 17 paź 2025, 12:52 Główne wnioski płynące z rozmowy obejmują:
Co to za pierdolenie
raczej co ty pierdolisz mistrzu, przecież to jest czysty foucault albo filozofia dialogu, przynajmniej wiadomo czego steez się ostatnio naczytał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Memento zajebisty refren, ale te adliby do wyjebania
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

sZp pisze: 17 paź 2025, 12:57 i moze to ciekawe jeszcze
Alkohol na scenie: Pytany o picie alkoholu podczas koncertów, Szulc określa to jako symboliczną, polską tradycję przywitania się z publicznością, a nie promowanie alkoholizmu. Uważa za hipokryzję obarczanie artystów odpowiedzialnością za problem alkoholizmu w kraju, podczas gdy alkohol jest wszechobecny na festiwalach i w kulturze.
Dojrzałość słuchaczy: Cieszy go fakt, że publiczność PRO8L3M jest zróżnicowana wiekowo i obejmuje również dojrzałych odbiorców, co świadczy o tym, że muzyka pozostaje atrakcyjna na poziomie intelektualnym.
za podsumowanie chciałbym podziękować aplikacji NotebookLM
Tu ma racje w chuj. Popierdolone jest wymaganie od artystów bycia jakimś wzorem do naśladowania jak oni sami nie mają do tego wczuty. Mimo że sam pierdolę alko od dłuższego czasu i nie piję wcale bo alko to gówno to czemu ktoś kto pije miałby udawać, że tego nie robi?
Marlena251

Post autor: Marlena251 »

clockers pisze: 10 wrz 2021, 14:56 @Rupert nie no spoko, ja wiem, że istnieje w przestrzeni publicznej taki dyskurs, podobnie jak wokół innych tematów związanych z wyglądem zewnętrznym, ciałem, higieną etc. ale użyłeś słowa 'walka', więc zaciekawiło mnie kto walczy i w czym się ta walka przejawia, bo ja nie dostrzegłem. jeśli już to może jakaś dyskusja na zasadzie przeciwwagi dla ogólnego i powszechnego idealizowania kobiecego ciała i promowania pięknych, zadbanych wygolonych co do jednego włoska itd. dla mnie żaden temat. jeśli dziewczyna ma ochotę to eksponować, bardzo proszę - ostatecznie jej sprawa, czy znajdzie faceta, który będzie miał z tym luz. a zapewne nawet znajdzie takiego, którego to jara. :)
Masz rację – jeśli ktoś chce podejmować taki temat i się eksponować, to jest to jego świadoma decyzja i nie ma obowiązku wpisywać się w czyjeś ideały czy oczekiwania. Dyskusja jest okej, ale ostatecznie każdy ma prawo decydować o sobie i swoim wizerunku.
Marekk

Post autor: Marekk »

ODPOWIEDZ