PRO8L3M
- gods bidness
Re: PRO8L3M
Kto w ogóle używa dziś kart fizycznych zamiast smartfonu czy smartłocza.
I jak wciągniesz te kreski smartfonem, tylko gotówka i zrolowany Jan III Sobieski!
- gods bidness
Mam od tego kartę Multisport. Bo ćpanie tylko na sportowo. Kmwtw
komercjalizacja problemu to jak smierc zydow - metafizyka
- przedszkolanek
Wjechało sobie takie coś oto:
Ciekawe czy będzie beef z Jankiem Śpiewakiem
Ciekawe czy będzie beef z Jankiem Śpiewakiem
you know the O.P.P.
daj ktoś skrót jak wysłucha tego godzinnego pretensjonalnego pierdolenia naczelnego buca polskiego hh
(w sumie mes też tu pasuje)
(w sumie mes też tu pasuje)
Streszczenie
Główne wnioski płynące z rozmowy obejmują:
• Relacyjna natura tożsamości: Tożsamość nie jest stałą, wewnętrzną cechą, lecz jest definiowana i kształtowana przez relacje z otoczeniem. Bez punktów odniesienia – innych ludzi, kultury, społeczeństwa – pojęcie „ja” traci sens.
• Wolność jako funkcja wiedzy: Prawdziwa wolność nie polega jedynie na braku fizycznych ograniczeń, ale na posiadaniu wiedzy o systemach, mechanizmach i strukturach (finansowych, politycznych, społecznych), które kształtują rzeczywistość i często w sposób niewidoczny zniewalają jednostkę.
• Krytyczna postawa wobec kultury masowej i propagandy: Szulc podkreśla wszechobecność mechanizmów manipulacji w mediach i reklamie, odwołując się do historycznych przykładów (Edward Bernays) i współczesnych praktyk (np. rola agencji wywiadowczych w przemyśle filmowym), które kształtują społeczne normy i zachowania konsumenckie.
• Autentyczność w twórczości jako klucz do rezonansu z odbiorcą: Sukces PRO8L3M wynika z autentyczności przekazu, który koresponduje z przeżyciami słuchaczy. Autentyczność artystyczna jest definiowana jako niezależność od opinii innych i unikanie pułapek zarówno negatywnego, jak i pozytywnego feedbacku.
• Ewolucja procesu twórczego i wytrwałość: Droga artystyczna Szulca charakteryzuje się przejściem od ograniczeń samplingu do pełnej kompozycji, co jest symbolem dążenia do większej kreatywności. Podkreśla on znaczenie konsekwencji i wytrwałości w osiąganiu sukcesu, nawet wbrew początkowemu sceptycyzmowi otoczenia.
To niezła antysystemowa autentyczność
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
i moze to ciekawe jeszcze
za podsumowanie chciałbym podziękować aplikacji NotebookLMAlkohol na scenie: Pytany o picie alkoholu podczas koncertów, Szulc określa to jako symboliczną, polską tradycję przywitania się z publicznością, a nie promowanie alkoholizmu. Uważa za hipokryzję obarczanie artystów odpowiedzialnością za problem alkoholizmu w kraju, podczas gdy alkohol jest wszechobecny na festiwalach i w kulturze.
Dojrzałość słuchaczy: Cieszy go fakt, że publiczność PRO8L3M jest zróżnicowana wiekowo i obejmuje również dojrzałych odbiorców, co świadczy o tym, że muzyka pozostaje atrakcyjna na poziomie intelektualnym.
Co to za pierdoleniesZp pisze: ↑17 paź 2025, 12:52 Główne wnioski płynące z rozmowy obejmują:
• Relacyjna natura tożsamości: Tożsamość nie jest stałą, wewnętrzną cechą, lecz jest definiowana i kształtowana przez relacje z otoczeniem. Bez punktów odniesienia – innych ludzi, kultury, społeczeństwa – pojęcie „ja” traci sens.
- rozklad_gaussa
w ktorym momencie strzaly w spiewaka?
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
a dobra, o promowaniu alkoholu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
raczej co ty pierdolisz mistrzu, przecież to jest czysty foucault albo filozofia dialogu, przynajmniej wiadomo czego steez się ostatnio naczytałKarleone pisze: ↑17 paź 2025, 13:03Co to za pierdoleniesZp pisze: ↑17 paź 2025, 12:52 Główne wnioski płynące z rozmowy obejmują:
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Memento zajebisty refren, ale te adliby do wyjebania
Tu ma racje w chuj. Popierdolone jest wymaganie od artystów bycia jakimś wzorem do naśladowania jak oni sami nie mają do tego wczuty. Mimo że sam pierdolę alko od dłuższego czasu i nie piję wcale bo alko to gówno to czemu ktoś kto pije miałby udawać, że tego nie robi?sZp pisze: ↑17 paź 2025, 12:57 i moze to ciekawe jeszcze
za podsumowanie chciałbym podziękować aplikacji NotebookLMAlkohol na scenie: Pytany o picie alkoholu podczas koncertów, Szulc określa to jako symboliczną, polską tradycję przywitania się z publicznością, a nie promowanie alkoholizmu. Uważa za hipokryzję obarczanie artystów odpowiedzialnością za problem alkoholizmu w kraju, podczas gdy alkohol jest wszechobecny na festiwalach i w kulturze.
Dojrzałość słuchaczy: Cieszy go fakt, że publiczność PRO8L3M jest zróżnicowana wiekowo i obejmuje również dojrzałych odbiorców, co świadczy o tym, że muzyka pozostaje atrakcyjna na poziomie intelektualnym.
-
Marlena251
Masz rację – jeśli ktoś chce podejmować taki temat i się eksponować, to jest to jego świadoma decyzja i nie ma obowiązku wpisywać się w czyjeś ideały czy oczekiwania. Dyskusja jest okej, ale ostatecznie każdy ma prawo decydować o sobie i swoim wizerunku.clockers pisze: ↑10 wrz 2021, 14:56 @Rupert nie no spoko, ja wiem, że istnieje w przestrzeni publicznej taki dyskurs, podobnie jak wokół innych tematów związanych z wyglądem zewnętrznym, ciałem, higieną etc. ale użyłeś słowa 'walka', więc zaciekawiło mnie kto walczy i w czym się ta walka przejawia, bo ja nie dostrzegłem. jeśli już to może jakaś dyskusja na zasadzie przeciwwagi dla ogólnego i powszechnego idealizowania kobiecego ciała i promowania pięknych, zadbanych wygolonych co do jednego włoska itd. dla mnie żaden temat. jeśli dziewczyna ma ochotę to eksponować, bardzo proszę - ostatecznie jej sprawa, czy znajdzie faceta, który będzie miał z tym luz. a zapewne nawet znajdzie takiego, którego to jara.![]()