naszło mnie żeby sobie odświeżyć dyskografie WWO pod wbicie ocenek
i ten album mógłby być nawet lepszy niż "We własnej osobie" gdyby nie kilka featuringów które odstają do tego stopnia że aż wkurwiają
Sokół topowa forma tutaj i ta produkcja też mi siedzi w sumie, imo zestarzała się w dobry sposób
cd Jędkera za to jest turbo chujowe, chyba pierwszy raz je przesłuchałem w całości i nie było warto
sluchalem wczoraj wieczorem jadac samochodem, kawalki 'Witam was w rzeczywistosci', 'Gdy' wchodza jak zloto, a jak Sokol w 'Wielcy bandyci' o kurwa az ciary mam
oyama pisze: ↑22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Wracam sobie dzisiaj do tej płyty i pierwsze 5 kawałków to jest przejebany run. Do tego cały czas aktualne treści w nich, wręcz idealnie pasują pod 2023.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
do tej pory znalem tylko single, odpalilem calosc i w szoku chlop jest, jak bardzo prawie wszystko jest tutaj slabe w porownaniu do wybitnego 'moge wszystko'
Witam was w rzeczywistości cierpi na taki klasyczny grzech połowy lat 00., który popełniali raperzy po obu stronach oceanu - dobra płyta, która jest zwyczajnie za długa i męczy przez to. W tym samym roku 50 Cent wydał swoją Masakrę, która, mimo że dla mnie jest lepsza od Get Rich or Die Tryin', to też mogłaby być nieco przycięta. Rok później Snoop Dogg zapodał swój Blue Carpet Treatment i tam jest ta sama gadka, dobra muza, która jest za długa.
A druga rzecz to okładka, rozumiem shock value i pewnie potrzebę zgarnięcia uwagi słuchacza na półce w Empiku, niemniej brzydzi mnie pomysł dania 3 gołych pań na cover, z których jedna ma obrzydliwe, sztuczne cyce xd I to nawet mimo że pamiętam o tym, jak przeseksualizowana była tamta dekada.
Okropna jest + nigdy nie widziałem w empiku wersji Jędkera, której i tak by nikt nie kupił, więc każdy normalny słuchacz ma okładkę, gdzie jest 1,5 gołej baby na sraczkowatym tle.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Noe przeszkadza tylko nic to nie przedstawia. Co ma gola baba do tresci tej plyty? Chujowa okladka jak skurwysyn, na pewno byl to pomysl sokola wiesniaka
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest