Ten Typ Mes - Bukowski (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Ten Typ Mes - Bukowski (2025) [zapowiedź]

Post autor: marmolad_k2 »

Takie potężne narzędzie i takie potężne gówno zrobiłeś, przecież to przypomina te okropne, popularne niegdyś kolaby polski rap + reggae. Usiądź, weź krzesło. Nie rób więcej muzy, ona kurwa ssie.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

kurwa co za czesiek xD
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

zawadiakom*
kłuje*
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Śmiałeś się ze sztucznej inteligencji zjebie
Cyfrowych dźwięków w formatach niedostępnych dla ciebie
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

:lol:
Na wszystkie algorytmy Rotterdamu
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Widzę offtop pełną gębą leci. No to lecim. Dałem kontencik, a to dam jeszcze więcej, bo w CS'a nie poszło xD. Ty marmolada takie potężne narzędzie, napisz tekst, wymyśl vibe, zrób odsłuchy i zrób mi w godzinę+ lepszy... Pokaż na co cie stać, czy tylko potrafisz się sapać. Potężnie, to ty możesz kurwa kanapkę z dżemem sobie posmarować. Ja nie wiem, nie znam się na reggae. Jak mówi stare rapowe przysłowie, kto słucha reggae ten rucha kolegę. Widocznie na tym avatarze, to zęby wybite od ssania kutasów. Coś ci przypomina, ale żadnego linka nie dasz... ciężko w tej pustej głowie widocznie coś znaleźć. Chuj to tam dla mnie jako tło jest, funkcja stała, która musiała się pojawić, którą zresztą wywoływałem w pierwszej zarzutce. Malloyek fajnie fajnie, dobra robota.

Ciężko żeby miało się niektórym personom podobać jak mnie nie lubią, bo im nacisnąłem na odcisk, ehh co ja robię, to się kurwa nigdy nie skończy xDD

typy sapią się
bo ich boli, że komputer rozpierdala grę!
rozpierdala grę!
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

no wypierdalaj kurwa xD
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Ja pierdolę ale schizoposting
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

myron pisze: 16 paź 2025, 0:54 Ty marmolada takie potężne narzędzie, napisz tekst, wymyśl vibe, zrób odsłuchy i zrób mi w godzinę+ lepszy... Pokaż na co cie stać, czy tylko potrafisz się sapać.
MAMY TO WIDZOWIE !!! Słynne TYLKO KOMENTUJESZ TO POKAŻ SAM CZY UMISZ LEPIEJ !!! Hurraa !!!

Szczerze - jak się wyświetlasz to się licz z krytyką, to co dałeś to naprawdę totalnie generyczne gówno, stworzyłeś "męskie granie z dodatkowym chromosomem". Uszanuj, że tu ludzie słuchają D'Angelo, Bjork, JMSN czy FKA Twigs i widzą różnicę między czymś ciekawym a nie radiowymi fekaliami
Sentino pisze:jak Twoja wspomniana koleżanka co pewnie ma Mezo "Sacrum" na dzwonku w chujowym OPPO z promki na CENEO z pobitą szybką.
ART pisze: 16 paź 2025, 0:57 no wypierdalaj kurwa xD
Mes jeszcze raz props za "Ta ksywa to ..." i DETROIT
Awatar użytkownika
dr zjeb

many-s pisze: 16 paź 2025, 8:30 tu ludzie słuchają D'Angelo, Bjork, JMSN czy FKA Twigs i widzą różnicę między czymś ciekawym a nie radiowymi fekaliami
Props w opór za ten wpis akurat w tym temacie, jest klimat landlord-przewózki :bowdown:
edenmar

Post autor: edenmar »

Niektórzy to nawet ruchają do D'Angelo :cool:
Awatar użytkownika
marmolad_k2

myron pisze: 16 paź 2025, 0:54 Widzę offtop pełną gębą leci. No to lecim. Dałem kontencik, a to dam jeszcze więcej, bo w CS'a nie poszło xD. Ty marmolada takie potężne narzędzie, napisz tekst, wymyśl vibe, zrób odsłuchy i zrób mi w godzinę+ lepszy... Pokaż na co cie stać, czy tylko potrafisz się sapać. Potężnie, to ty możesz kurwa kanapkę z dżemem sobie posmarować. Ja nie wiem, nie znam się na reggae. Jak mówi stare rapowe przysłowie, kto słucha reggae ten rucha kolegę. Widocznie na tym avatarze, to zęby wybite od ssania kutasów. Coś ci przypomina, ale żadnego linka nie dasz... ciężko w tej pustej głowie widocznie coś znaleźć. Chuj to tam dla mnie jako tło jest, funkcja stała, która musiała się pojawić, którą zresztą wywoływałem w pierwszej zarzutce. Malloyek fajnie fajnie, dobra robota.

Ciężko żeby miało się niektórym personom podobać jak mnie nie lubią, bo im nacisnąłem na odcisk, ehh co ja robię, to się kurwa nigdy nie skończy xDD

typy sapią się
rozpierdala grę!
No i napisałem w 20 minut, pierwszy raz w życiu to robiłem, się chłopie spuszczasz jakbyś był drugim Noonem, a wygenerowanie tego to 5 minut roboty maks.
https://jumpshare.com/s/QiYprnFxexKNjqDsWFuH
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Hahahah xD i to jest diss :rotfl:
wujot
ave

Post autor: wujot »

mess i tak nie odpowie
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

tournament winner to pan marmolad
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
dr zjeb

Myron powinien teraz nagrać lajwa z jakimś przydupasem :D
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

Ale żałosny numer.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Jak chcesz wkurwic 2rzyna, to w tematach o Jimsonie tak pisz
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

marmolad_k2 pisze: 16 paź 2025, 11:18
myron pisze: 16 paź 2025, 0:54 Widzę offtop pełną gębą leci. No to lecim. Dałem kontencik, a to dam jeszcze więcej, bo w CS'a nie poszło xD. Ty marmolada takie potężne narzędzie, napisz tekst, wymyśl vibe, zrób odsłuchy i zrób mi w godzinę+ lepszy... Pokaż na co cie stać, czy tylko potrafisz się sapać. Potężnie, to ty możesz kurwa kanapkę z dżemem sobie posmarować. Ja nie wiem, nie znam się na reggae. Jak mówi stare rapowe przysłowie, kto słucha reggae ten rucha kolegę. Widocznie na tym avatarze, to zęby wybite od ssania kutasów. Coś ci przypomina, ale żadnego linka nie dasz... ciężko w tej pustej głowie widocznie coś znaleźć. Chuj to tam dla mnie jako tło jest, funkcja stała, która musiała się pojawić, którą zresztą wywoływałem w pierwszej zarzutce. Malloyek fajnie fajnie, dobra robota.

typy sapią się
rozpierdala grę!
No i napisałem w 20 minut, pierwszy raz w życiu to robiłem, się chłopie spuszczasz jakbyś był drugim Noonem, a wygenerowanie tego to 5 minut roboty maks.
https://jumpshare.com/s/QiYprnFxexKNjqDsWFuH
xDD ale gówno, trzeszczy w chuj, wyciągnij chuja z uszu. Jak Ty nie słyszysz jaka jest przepaść w jakości w tym co ja robię, a co Ty, to ja Ci nic nie poradze. Ale oczywiście szanuje, że spróbowałeś. Mogłeś napisać, to bym Ci na moim silniku wygenerował chociaż coś co nie kuje w uszy, ale szanuje za włożoną pracę.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
marmolad_k2

myron pisze: 16 paź 2025, 16:51ale gówno
No gówno, z tym że ja się nie zachwycam nad moim geniuszem muzycznym + ja to zrobiłem w pół godziny, a Ty spoceńcu pewnie kilka godzin nad tym spędziłeś, a i tak każdy Ci pisze, że stworzyłeś gówno obsrane.
ODPOWIEDZ