[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

najmocniejszy jego ruch w tym beefie. props.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Jebany cwel zamiast diss wypuszczać, to odkrywa memy sprzed dwóch dekad, no ja pierdolę
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

@Haczapurjan zamknij ryj hejterze! Genialny ruch!

Props za poczucie humoru rzępolak! Widzę światełko w tunelu, żeby odwrócić losy tego beefu.
Awatar użytkownika
Sensei

Post autor: Sensei »

Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa? 2rzyn po prostu sam niezle rapuje i jest w stanie usłyszeć różnicę między tymi dwoma zawodnikami

Można się śmiać z Mesa że go odkleiło ale w huj lepsze nagrał tracki pod kątem repeat value, oryginalności, skilli, jakiegos szerokopojetego “wzbudzania emocji” etc niż tede imo

Wiadomo ze to nie jest tak ze trzeźwo myślący Mes rozstawia po kątach przeciwnika tylko widać w huj wylewający się chaos jego umysłu na kartki ale przecież to jest piękne co on losowo nawija w stylu takich wersów jak pięknego człowieka formatu niedostępnego dla ciebie
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Sensei pisze: 12 paź 2025, 17:41 Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa?
Chętnie bym posłuchał tego, co Mes nagrywa, tyle że problem polega na tym, że nic nie nagrywa
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

JESTEM HIPHOPEM zjebie...jestes moim sajko fanem ze mam pierdyliard oznaczen od ciebie?

Mes krol, samica psa pieknie plynie przez glosniki gdy wjezdzam na rondo i krece sie z otwartymi oknami az wleci runda tres. Wtedy wolny cruising na rynwk bo pospiech poniza i essa. Cale miasto wie ze Mes to tournament winner bezapelacyjnie a tede flak osrany festyniarski do calopalenia w piecu
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Sensei pisze: 12 paź 2025, 17:41 Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa? 2rzyn po prostu sam niezle rapuje i jest w stanie usłyszeć różnicę między tymi dwoma zawodnikami

Można się śmiać z Mesa że go odkleiło ale w huj lepsze nagrał tracki pod kątem repeat value, oryginalności, skilli, jakiegos szerokopojetego “wzbudzania emocji” etc niż tede imo

Wiadomo ze to nie jest tak ze trzeźwo myślący Mes rozstawia po kątach przeciwnika tylko widać w huj wylewający się chaos jego umysłu na kartki ale przecież to jest piękne co on losowo nawija w stylu takich wersów jak pięknego człowieka formatu niedostępnego dla ciebie
Zgadzam się. Do teraz co chwila siedzi mi w głowie jakiś wers z dissów Mesa, a tych Tedego nie pamiętam żadnych
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Gdyby na tym polegały beefy to by się nie musieli dissować tylko by konkurowali singlami płytami albo karierami
Beef to jest mięso ma być jazda a nie kto bardziej zapamiętywaną solówkę na kontrabasie zajebie
Popi.jaku
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Problem w tym, że najwięcej mięsa Tede dał na lajwie gdzie mówił o grożeniu Pjusowi śmiercią, a nie na numerach.

Wygrywa tylko dlatego, że Mes obszczał porty. Two retards fighting, oboje przegrali tak naprawdę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
2rzyn

Ale to mes przykleil jajo do tedowskiej japy
Bizon Twoja Strata

Post autor: Bizon Twoja Strata »

Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:49 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidwin

Post autor: Lidwin »

marmolad_k2 pisze: 12 paź 2025, 11:15 Czy 2rzyn może być seryjnym mordercą?
A to nie 2rzyn robił jakieś chore prowokacje swojej ex czy tam koleżance i opisywał to jakby to była super akcja bo jej sie należało? Wtedy bycie sajko mesa byłoby jak najbardziej prawdziwe bo chorzy psychicznie ludzie się przyciągają.

Bo jeżeli to prowo i bait to wyjątkowo nieudolne i żenujące.
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
2rzyn

Zenujace bedzie jak okaze sie ze to bajt a kazdy z was sie zlapal
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

najebane prawie 30 stron postów o tym że mes wygrywa i nikt nie próbował nawet wejść w większą polemikę, to samo co w temacie o saturnie tylko wejść i nasrać, brawo genialne prowo
Obrazek
2do5

Post autor: 2do5 »

Lidwin pisze: 12 paź 2025, 20:21 A to nie 2rzyn robił jakieś chore prowokacje swojej ex czy tam koleżance i opisywał to jakby to była super akcja bo jej sie należało? Wtedy bycie sajko mesa byłoby jak najbardziej prawdziwe bo chorzy psychicznie ludzie się przyciągają.
tak, to on, może po prostu z tej nienawiści do kobiet został pedałem i mes mu się wyjątkowo spodobał - wcale nie tak odrealnione po wpisach w tym temacie
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

2rzyn pisze: 12 paź 2025, 20:28 Zenujace bedzie jak okaze sie ze to bajt a kazdy z was sie zlapal
No popatrz jaki poważny się zrobiłeś...
Awatar użytkownika
2rzyn

W waszej zbiorowej tępej bani nie miesci sie ze Mes moze po prostu nagral zajebiste kawalki a tede gowno obesrane. No ale wy jestescie glusi wiec...
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Co tu kminić? Rzępolakowi robisz rimming
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
2rzyn

Z ankiety wynika ze wy tedemu
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Sensei pisze: 12 paź 2025, 17:41 Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa? 2rzyn po prostu sam niezle rapuje i jest w stanie usłyszeć różnicę między tymi dwoma zawodnikami

Dokładnie to.

Mes w tym beefie to piękny umysł.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2025, 21:24 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ