[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- JESTEM_HIPHOPEM
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
najmocniejszy jego ruch w tym beefie. props.
- Haczapurjan
Jebany cwel zamiast diss wypuszczać, to odkrywa memy sprzed dwóch dekad, no ja pierdolę
- JESTEM_HIPHOPEM
@Haczapurjan zamknij ryj hejterze! Genialny ruch!
Props za poczucie humoru rzępolak! Widzę światełko w tunelu, żeby odwrócić losy tego beefu.
Props za poczucie humoru rzępolak! Widzę światełko w tunelu, żeby odwrócić losy tego beefu.
Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa? 2rzyn po prostu sam niezle rapuje i jest w stanie usłyszeć różnicę między tymi dwoma zawodnikami
Można się śmiać z Mesa że go odkleiło ale w huj lepsze nagrał tracki pod kątem repeat value, oryginalności, skilli, jakiegos szerokopojetego “wzbudzania emocji” etc niż tede imo
Wiadomo ze to nie jest tak ze trzeźwo myślący Mes rozstawia po kątach przeciwnika tylko widać w huj wylewający się chaos jego umysłu na kartki ale przecież to jest piękne co on losowo nawija w stylu takich wersów jak pięknego człowieka formatu niedostępnego dla ciebie
Można się śmiać z Mesa że go odkleiło ale w huj lepsze nagrał tracki pod kątem repeat value, oryginalności, skilli, jakiegos szerokopojetego “wzbudzania emocji” etc niż tede imo
Wiadomo ze to nie jest tak ze trzeźwo myślący Mes rozstawia po kątach przeciwnika tylko widać w huj wylewający się chaos jego umysłu na kartki ale przecież to jest piękne co on losowo nawija w stylu takich wersów jak pięknego człowieka formatu niedostępnego dla ciebie
- Haczapurjan
JESTEM HIPHOPEM zjebie...jestes moim sajko fanem ze mam pierdyliard oznaczen od ciebie?
Mes krol, samica psa pieknie plynie przez glosniki gdy wjezdzam na rondo i krece sie z otwartymi oknami az wleci runda tres. Wtedy wolny cruising na rynwk bo pospiech poniza i essa. Cale miasto wie ze Mes to tournament winner bezapelacyjnie a tede flak osrany festyniarski do calopalenia w piecu
Mes krol, samica psa pieknie plynie przez glosniki gdy wjezdzam na rondo i krece sie z otwartymi oknami az wleci runda tres. Wtedy wolny cruising na rynwk bo pospiech poniza i essa. Cale miasto wie ze Mes to tournament winner bezapelacyjnie a tede flak osrany festyniarski do calopalenia w piecu
Zgadzam się. Do teraz co chwila siedzi mi w głowie jakiś wers z dissów Mesa, a tych Tedego nie pamiętam żadnychSensei pisze: ↑12 paź 2025, 17:41 Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa? 2rzyn po prostu sam niezle rapuje i jest w stanie usłyszeć różnicę między tymi dwoma zawodnikami
Gdyby na tym polegały beefy to by się nie musieli dissować tylko by konkurowali singlami płytami albo karierami
Beef to jest mięso ma być jazda a nie kto bardziej zapamiętywaną solówkę na kontrabasie zajebie
Beef to jest mięso ma być jazda a nie kto bardziej zapamiętywaną solówkę na kontrabasie zajebie
Popi.jaku
Problem w tym, że najwięcej mięsa Tede dał na lajwie gdzie mówił o grożeniu Pjusowi śmiercią, a nie na numerach.
Wygrywa tylko dlatego, że Mes obszczał porty. Two retards fighting, oboje przegrali tak naprawdę.
Wygrywa tylko dlatego, że Mes obszczał porty. Two retards fighting, oboje przegrali tak naprawdę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
Bizon Twoja Strata
Ostatnio zmieniony 04 mar 2026, 3:49 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
A to nie 2rzyn robił jakieś chore prowokacje swojej ex czy tam koleżance i opisywał to jakby to była super akcja bo jej sie należało? Wtedy bycie sajko mesa byłoby jak najbardziej prawdziwe bo chorzy psychicznie ludzie się przyciągają.
Bo jeżeli to prowo i bait to wyjątkowo nieudolne i żenujące.
F1 to królowa. Zawsze była.
najebane prawie 30 stron postów o tym że mes wygrywa i nikt nie próbował nawet wejść w większą polemikę, to samo co w temacie o saturnie tylko wejść i nasrać, brawo genialne prowo

tak, to on, może po prostu z tej nienawiści do kobiet został pedałem i mes mu się wyjątkowo spodobał - wcale nie tak odrealnione po wpisach w tym temacie
- JESTEM_HIPHOPEM
W waszej zbiorowej tępej bani nie miesci sie ze Mes moze po prostu nagral zajebiste kawalki a tede gowno obesrane. No ale wy jestescie glusi wiec...
- marmolad_k2
Co tu kminić? Rzępolakowi robisz rimming
Dokładnie to.Sensei pisze: ↑12 paź 2025, 17:41 Nieironicznie w huj lepiej Mes w tym beefie, serio wam się chce słuchać tego co tdf nagrywa? 2rzyn po prostu sam niezle rapuje i jest w stanie usłyszeć różnicę między tymi dwoma zawodnikami
Mes w tym beefie to piękny umysł.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2025, 21:24 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.