Ten Typ Mes - Bukowski (2025)
-
PapcioWujus
Re: Ten Typ Mes - Bukowski (2025) [zapowiedź]
Oho, multi konto jacka granieckiego mi odpisało
Ot ok numer, słaby potencjał singlowy, czekam już na całość płyty.
Wkurwia stężenie farfocli w komentarzach co idą za modą na jebanie Mesa
Wkurwia stężenie farfocli w komentarzach co idą za modą na jebanie Mesa
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Mogę tylko podbić kolegów powyżej - to byłby NAPRAWDĘ elegancki numer gdyby nie zmienianie flow co 5 sekund
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- przedszkolanek
fajne nawet, jeżeli ksywa to mes to będzie opener, to się idealnie nadaje na outro
szkoda tylko, że po polsku, jakby nawijał to po francusku na przykład, tak że nie rozumiałbym, co tam pierdoli, to pewnie podobałoby mi się trochę bardziej
szkoda tylko, że po polsku, jakby nawijał to po francusku na przykład, tak że nie rozumiałbym, co tam pierdoli, to pewnie podobałoby mi się trochę bardziej
piękny sampelek
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Fajnie się zaczyna, robi nadzieję tym sampelkiem bardzo przyjemnym, ale potem jakieś pierdolenie, a jak w 1:39 zaczyna zawodzić, to mnie pokaleczył i wyłączyłem.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Im więcej kawałków z tej płyty on wypuszcza tym mniej mam ochotę ją sprawdzić xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
u mnie odwrotnie, podejrzewam że powypuszczał najmniej przystępne do odbioru jak to on, a na płycie znajdują się lepsze kawałki, god bless i detroit nie są takie złe więc sprawdzę
OCZYWIŚCIE KURWA Z TORRENTÓW ZAPIERDOLĘ nie będę rzępolakowi wyświetleń nabijał za beefową akcję promocyjną którą i tak spierdolił
OCZYWIŚCIE KURWA Z TORRENTÓW ZAPIERDOLĘ nie będę rzępolakowi wyświetleń nabijał za beefową akcję promocyjną którą i tak spierdolił
Ja liczyłem na więcej odklejonych, psycho landlordowych linijek. Jakieś jego standardowe pierdolenie mnie średnio interesuje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Ej no, okażcie Mesowi trochę miłości, on dla was cały czas się stara muzykę robić.
A kawałek fajny, taki uzależniający brzmieniowo, że niby nic specjalnego, bardziej jak przystawka niż pełnoprawne danie, ale ma coś takiego, że odczuwam potrzebę go odpalać regularnie.
I podoba mi się linijka
Nie Blade Runner, zjebaniec
A kawałek fajny, taki uzależniający brzmieniowo, że niby nic specjalnego, bardziej jak przystawka niż pełnoprawne danie, ale ma coś takiego, że odczuwam potrzebę go odpalać regularnie.
I podoba mi się linijka
Nie Blade Runner, zjebaniec
- TooMuchSmoke
Haha ten jaki się stoner zrobił xD całą karierę stał w opozycji do „mody” na jaranie, a teraz medyka odkrył i w każdym numerze o tym napierdala. Ten Detroit taki jakiś bez polotu, przyjemny całkiem, ale tekstowo to jakiś fristajl o niczym.
Ps. na spotify w albumie Bukowski jest przesiedzianych 22 numerow, 20 i 21 to dissy na tedzika, wiec można się domyślać ze 23 będzie kolejnym dissem
Ps. na spotify w albumie Bukowski jest przesiedzianych 22 numerow, 20 i 21 to dissy na tedzika, wiec można się domyślać ze 23 będzie kolejnym dissem
Ale męczący singiel, jak chciałbym go puścić raz jeszcze to z jakiejś niezidentyfikowanej potrzeby masochizmu czy szokowania się faktem jak słabym wytwórcą muzyki stał się Mes.
Raczej niestety nie - to wygląda na remix ksywy:TooMuchSmoke pisze: ↑12 paź 2025, 8:54 Ps. na spotify w albumie Bukowski jest przesiedzianych 22 numerow, 20 i 21 to dissy na tedzika, wiec można się domyślać ze 23 będzie kolejnym dissem![]()
https://www.instagram.com/p/DPR35D0CMtL ... draTcwd3Zm
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Ja mam tak samo
Dodano po 53 sekundach:
Dodano po 2 minutach 22 sekundach:
Ksywa to mes to track 11przedszkolanek pisze: ↑11 paź 2025, 18:13 fajne nawet, jeżeli ksywa to mes to będzie opener, to się idealnie nadaje na outro
Detroit jest 16
Dodano po 54 sekundach:
Wordprzedszkolanek pisze: ↑11 paź 2025, 18:13 szkoda tylko, że po polsku, jakby nawijał to po francusku na przykład, tak że nie rozumiałbym, co tam pierdoli, to pewnie podobałoby mi się trochę bardziej
Numeru 23 nie ma też na spotify, album ma mieć 22 tracki
a dobra xD tamten jak dałn napisał
- TooMuchSmoke
haha no sorry zajebalem się
chodziło o numer 22 of kors
gad demiitttt <syyyyk>
gad demiitttt <syyyyk>