wypuszczaj ten diss rzępolakuPapcioWujus pisze: ↑10 paź 2025, 10:26 Użytkownicy slizgawki to jest jednak beton ,141 głosów na jacusia![]()
![]()
Dodano po 2 minutach 52 sekundach:
Widac wiejskie rytmy są mocno zakorzenione w naszym narodzie, obrany został dziwny kurs na tandetę i kicz. Brawo
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

już chuj co tam sobie poza beefem chłopacy robio, ale same dissy to wieprz ma boombapowe z luźnymi klipami, a rzępolak pierwszy klip wlaśnie w stylu disco polo czyli fura i ładna pani + podśpiewywana bragga, drugi już mimo piedolenia o jakimś artyźmie losowych ujęć wwa przynajmniej bliżej beefowych klimatówPapcioWujus pisze: ↑10 paź 2025, 10:26 Użytkownicy slizgawki to jest jednak beton ,141 głosów na jacusia![]()
![]()
Dodano po 2 minutach 52 sekundach:
Widac wiejskie rytmy są mocno zakorzenione w naszym narodzie, obrany został dziwny kurs na tandetę i kicz. Brawo
- Haczapurjan
Zacznijmy od tego - jak może wygrywać beef ktoś, kto położył chuja na ten beef?
no to swoją drogą, i do tego imho położenie chuja jeżeli samemu się to rozpoczeło jeszcze bardziej kompromituje zawodnika, niż olanie jak ktoś podgryza nogawice
Mes wygrywa moralnie i psychologicznie, Tede jest przecież obsrany ze strachu, aż wyjechał (ponownie) z Polski, tak się przeraził konsekwencjami prowadzenia przedsprzedaży na rzepolak.pl, czego nie rozumiecie?
A nie, czekaj...
A nie, czekaj...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Niesamowity pomysl, szybko zanim ktoś was wyprzedzi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- gods bidness
Miej wyjebane a będzie ci dane.Haczapurjan pisze: ↑10 paź 2025, 11:23 Zacznijmy od tego - jak może wygrywać beef ktoś, kto położył chuja na ten beef?
Ale co dane w tym konkretnym przypadku? Co Mes ma z tego, że dążył do beefu, a teraz pokazuje, że dosłownie wszystko inne jest ważniejsze?
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
jaki model AI tak przeanalizował video?PITI pisze: ↑09 paź 2025, 22:45 Co nowego w Tedenoveli? Sprawdzamy, co mówiono o Ten Typ Mesie!
Przeanalizowaliśmy najnowszą audycję na żywo TEDENOVELIVE #66 LIVE PO AMERYKAŃSKU, która odbyła się 9 października 2025 r. na kanale TEDENOVELA. Poniżej znajdziecie wszystkie fragmenty, w których pojawił się Ten Typ Mes, wraz z szerszym kontekstem rozmów.
1. Pytanie od widza o ego Mesa (00:07:06)
Na samym początku audycji, podczas odczytywania komentarzy z czatu, prowadzący przytoczył pytanie od jednego z widzów.
Cytat:Kontekst:pytanie czy jak mes zrobi nalot to najpierw wejdzie on czy jego ego
Było to jedno z pierwszych pytań od publiczności, odczytane w serii pozdrowień i wiadomości. Nie było na nie dłuższej odpowiedzi, zostało potraktowane jako humorystyczny komentarz z czatu.
2. Fryzura "na TMS" (00:14:50)
W trakcie rozmowy padł pomysł, aby jeden z prowadzących, Marcin, obciął się na żywo podczas przyszłej audycji. Wśród propozycji fryzur pojawiła się opcja inspirowana Mesem.
Cytat:Kontekst:o pokaż teraz Marcin żeby nie zrobić tak od zakola do zakola na TMS a potem kurde chciałbym widzieć jak bym wyglądał na lotnisko z helikoptera
Marcin zadeklarował, że po powrocie Jacka z Ameryki jest gotów obciąć się na łyso. Prowadzący zaczęli żartować, jakie fryzury "przejściowe" można by mu zrobić w trakcie strzyżenia. Jedną z nich była właśnie fryzura "na Tego Typa Mesa", czyli wygolenie włosów od zakola do zakola.
3. Licytacja i dyskografia Mesa (01:47:55)
Pod koniec audycji zorganizowano spontaniczną licytację bluzy. Wśród ofert od widzów pojawiła się jedna, bardzo oryginalna.
Cytat widza:Kontekst:oddam dyskografię mesa
Kiedy cena za licytowaną bluzę rosła, jeden z widzów na czacie w żartobliwy sposób zaoferował w zamian całą dyskografię rapera.
4. Najgorętszy news: Płyta "Epitafium" i gościnny udział Marcina Millera! (01:51:49 i 01:58:47)
Najważniejsza informacja wieczoru została ujawniona przez Jacka, który łączył się ze studia prosto z Santa Monica.
Cytat:Kontekst:Cały czas jeszcze można zamawiać płytę Epitafium na www.tentypmes.pl [...] ta płyta nie będzie już dotłaczana nigdy. [...] Moje estymacje są takie, że jej wartość będzie rosła z dnia na dzień. [...] Będzie tam naprawdę gruby kawałek z Marcinem Millerem z Boysów. [...] Żebyśmy mieli jasność, to nie jest żaden kawałek disco polo, to jest kawałek bardzo hip-hopowy [...] gfunkowy.
Jacek (Tede) postanowił podzielić się z widzami ekskluzywną informacją na temat swojego nadchodzącego albumu "Epitafium". Potwierdził, że wydawnictwo jest limitowane i nie będzie wznawiane. Następnie, jako "wiadomość odcinka", ogłosił, że na płycie znajdzie się utwór "Wyrocznie" wyprodukowany przez Sir Micha, w którym gościnnie zaśpiewa Marcin Miller, lider zespołu Boys. Podkreślił, że utwór jest utrzymany w stylistyce G-funk i jest to "absolutnie hiphopowy kawałek", a nie eksperyment z disco polo.
- gods bidness
A po co teraz Mes ma odpowiadać. Jak Tede wydaje epkę, to już lepiej poczekać i zobaczyć, do czego tam się odnieść. 
- scam_sakawa
wyjmiesz kiedyś głowę z dupy Mesa?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
gods bidness wsadził obok swoją i się pozaklinowali chłopaki
Strzelam, że jak mu od tarcia pośladkami arystokratycznymi się zrobią arystokratyczne zakola.
Słyszałem że podobno dzisiaj już ma wyjść odpowiedź na pewno
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
No tak, bo w poprzednich disach było tyle odnoszenia się do wersów Tedego, że głowa mała.gods bidness pisze: ↑10 paź 2025, 14:13 A po co teraz Mes ma odpowiadać. Jak Tede wydaje epkę, to już lepiej poczekać i zobaczyć, do czego tam się odnieść.![]()
Najpierw ty wyjmij chuja z wlasnych uszu, skoro lubisz festyniarskie piesni
- scam_sakawa
Tournament winner to znów Pan Mes 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
5:1 dla Mesa bo jego diss ciągle punktuje
Na ten moment ja mam tak.
1sza runda 1:0 Tede
2ga runda 2:0 Mes, bo Samica Psa była na tyle zajebista, że nie mogę za to 1go punktu policzyć.
3cia runda narazie 1:0 Tede, czyli ogółem 2:2
+ 1 punkt za akcję z domeną. Czyli Tede 3:2, ale jak Mes nagra jeszcze diss lepszy niż 3 Komory no to on będzie wygrywał, a jak nagra coś zbliżonego poziomem do Samicy psa no to już w ogóle.
1sza runda 1:0 Tede
2ga runda 2:0 Mes, bo Samica Psa była na tyle zajebista, że nie mogę za to 1go punktu policzyć.
3cia runda narazie 1:0 Tede, czyli ogółem 2:2
+ 1 punkt za akcję z domeną. Czyli Tede 3:2, ale jak Mes nagra jeszcze diss lepszy niż 3 Komory no to on będzie wygrywał, a jak nagra coś zbliżonego poziomem do Samicy psa no to już w ogóle.