Siatkówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siatkówka
Lanie panie
że w otwartym polsacie leci Rocco invades Poland to nie wiedziałem. Ale nas dymają.
XDDDDDDDD
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
popiwczak najlepszy tylko dlatego ze nie atakuje
Zwariuje z tym sasakiem, najgorszy indywidualny wystep jaki widzialem w tej kadrze
Zwariuje z tym sasakiem, najgorszy indywidualny wystep jaki widzialem w tej kadrze
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 14:03 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Sasuck już dawno powinien busa na powrót łapać ja pierdolę
Sasak MVP, miałem podobny poziom siatkówki na zawodach międzyszkolnych w 3 klasie gimnazjum
NIESTETY
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Oglądałem tylko 3 set, ale czy Semeniuk, którego wszyscy chwalą grał wcześniej i też pierdolił po całości? I to samo o tego 4 przyjmującego co nawet nie pamietam jak się nazywa, ale nie jest Bednorzem
- scam_sakawa
Nie wiemy jakby Sasak dzisiaj zagrał gdyby dostał prawdziwą szansę we wcześniejszych meczach. Nie jest łatwo przesiedzieć 5 meczów na ławce, a zagrać w szóstym najtrudniejszym.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Podpisuję się pod tym.Gdyby Polska drużyna narodowa w naszym sporcie narodowym doszła do półfinałów MŚ, to nie dałoby się wyjść z domu, czy włączyć mediów bez informacji na ten temat, w autobusach byłyby spoty, w sklepach barwy i trąbki, czerwone paski na Polsat News, a w godzinie meczu (nie o 12 XDDDDD) na ulicach byłoby puściutko i byłoby słychać wyłącznie gremialne dźwięki zawodu czy zachwytu nad sytuacją meczową, tak jak to było w 2016 z Portugalią. Już nie wspominając o hajpie budowanym na całym etapie do półfinałów, dosłownie o niczym innym by nie mówiono, dlatego właśnie to jest sport narodowy, a to jest zainteresowanie poziom gali Fame MMA, tyle że z jakąś kulturą organizacyjną i budżetami często scalonymi z państwowymi kwestiami.
Jednak da sie jakims jakubiszakiem grać?
Jezu co oni odpierdalaja
Dodano po 38 minutach 32 sekundach:
ja pierdole z taką grą to jest mega sukces ten brąz, tylko dzięki ekspolzji jakubiszaka i ogromnej liczbie błędów czechów na zagrywce. A i tak jakiś Vlasina był pewnie najlepszym zawodnikiem na boisku xd
Jezu co oni odpierdalaja
Dodano po 38 minutach 32 sekundach:
ja pierdole z taką grą to jest mega sukces ten brąz, tylko dzięki ekspolzji jakubiszaka i ogromnej liczbie błędów czechów na zagrywce. A i tak jakiś Vlasina był pewnie najlepszym zawodnikiem na boisku xd
bułgaria @4.80
chyba warto spróbować
oby włosi, a nie te ruskie pokurwia, ale chłodno patrząc to bracia Nikolov najwieksze assety tego turnieju