[gatunek] Skateboarding games

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Re: [gatunek] Skateboarding games

Post autor: horrypaz »

dobra namówiłeś
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Można robić graffiti i walić żula deską. Plus mam sentyment do gothic type, gdzie na wejściu jesteś pedałem i musisz się przebrać, by nie wyglądać jak wieśniak, nie potrafisz ollie, a na końcu wybijasz pół miasta jednym skillem
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

no ja przeszedłem tę gre na oko z 50 razy xd. mam nawet legitną wersję na kilku CD w domu rodzinnym
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Szanuję użytkownika kultury
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
the

Post autor: the »

Soundtrack z trójki <3

W ogóle jak grałem w 2 i 3 to jeździłem strzałkami, spacja to oli, C - flip, V - grind, B - grab i mi palcy zabrakło jak w AW można było robić kręcioły na hydrancie, transfery między rampami i jakieś skakanie po ścianach
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

to nie jest normlane zachowanie. na klawie to najlepsze do sterowania WASD a do trickowania numeryczna
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

strzalki i numeryczna*
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

no tak do thps4 czy tam 3 jak weszly rewerty to tak, w pozniejszych na tym lapku co mam tera lepiej mi na WSADdzie jednak
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

the pisze: 10 wrz 2025, 9:12 W ogóle jak grałem w 2 i 3 to jeździłem strzałkami, spacja to oli, C - flip, V - grind, B - grab i mi palcy zabrakło jak w AW można było robić kręcioły na hydrancie, transfery między rampami i jakieś skakanie po ścianach
to samo xDDD
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Co macie do remasteru 1+2? 3+4 no to chujowy, ale 1+2 biorąc pod uwagę, że 1 i 2 mocno przestarzałe były to spoko gierka.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

1+2 był spoko, przeszedłem całego na 100%. A 3+4 rzuciłem w pierony, chociaż odkryłem wszystkie miejscówki ale zawiodłem się.
Inni devi odpowiadają za obie gry i to widać.

Ja tak samo grałem na klawie, chyba tak było domyślnie. Strzałki+spacja+CVB i pod N transfer.
Najlepiej się wrzucało manuala, czyli spamowanie góra, dół, góra, dół albo na odwrót. xd
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

oldschool pisze: 10 wrz 2025, 16:34 Co macie do remasteru 1+2?
nie wiem, jakiś drewniany jest.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Na steamie się pojawił skate. jako f2p, pewnie sprawdzę w tym tygodniu
to kurwa forum rap, nie wizaż
Yoyon

Post autor: Yoyon »

Dawajcie jakąś ekipkę do nowego skejta
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

pojezdzilem rano, tak z 1.5h no i porównując ze skate3 które co jakiś czas na ps3 odpalam no to te nowe to dla mnie najlepsze full. dojebane animacje jak chce się techniczniej pojeździć. jakieś reverty, dokręcanie spinów na płaskim, możliwość kontrolowania tempa flipa. no steez w chuj.
podoba mi się nawet wizualnie chociaż te ryje z psiego patrolu czy innego filtra ze snapa to przesada, a tak same postacie i miasto jest kozak.

z jednej strony szkoda ze nie ma jako takiej fabuły a z drugiej jeden chuj i tak zadania takie same są xd.

widzę że ludzie narzekali że tricki znowu oparte na animacjach a nie na fizyce jak w skaterxl i session ale no przy tym sterowaniu to chyba nie było realne co nie?

no pierwszy raz od daaawna mam ochote dluzej pokatować jakąś gierę. może nie zarwać nockę, ale tak do 22 posiedzieć xd

anyway, iwczyko na steamie i można kiedyś tam poświrować na popychawce

Dodano po 3 godzinach 17 minutach 53 sekundach:
e: ojapierdole forsowanie do grania w coopie zeby jakies gowniane misje konieczne do postępu zrobić to przesada, jak ktoś utknie to można się złapać bo ja dodawałem tych zjebów to nikt nie kliknął xd
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ja wczoraj też zagrałem do tej pory mając do czynienia tylko z THPS i przyznam, że gra się bardzo przyjemnie i satysfakcjonująco. Muszę się tylko przestawić ze sterowaniem i odzwyczaić od jazdy ciągle "przykucniętym", przygotowanym do ollie ;)
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

dobra przepraszam te forsowanie coopa jednak spoko, dodalem jakiegos randoma i se jezdzilismy z godzine i robilismy czelendze, w pozniejszym etapie tez byly jakies wymagane to szybciutko pomocny kolega sie znalazl i rozjebalem go 3 razy w zawodach.
maja dodac w sezonie 2 normlany czat bo przesada jakies 10 komend tylko

no ale co, koniec mistrzostw, zrobilem kurwa wszystkie zadania jakie na ten moment gra oferuje xd (pare wymaksowac zostalo) no i czekam na kolejne, a moze z beki se czapeczke trashera kupie za 250 wirtualnych pieniedzy zebym calkiem jak pozer wygladal.

miasto spoko, kazdy metr moza wyskejtowac na 100 sposobow, do tego dachy i inne, ale no zadna miejscowa nie urzekla mnie tak jak moj kochany ghetto spot z trojki łeee i nie wiem moze na te 15h co pogralem to z 3 razy sam markera ustawilem zeby 10 min jakiegos lajna fajnego w danym miejscu sieknac

e: dobra codziennie inne czelendze sa niby, srry, ja nie wiedzial
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

nigdy wcześniej nie miałem styczności ze skate, w ostatnim czasie kupiłem thps 1+2 na ps5, ale dość szybko się odbiłem, ze względu na problem ze złapaniem stat pointa na skateparku chicago, także uznałem, że czas spróbować produkcję od EA, no i jestem zauroczony :lol: wyglada to kiepsko, odstrasza mnie ten styl artystyczny ala fortnite czy inne gówno nastawione na mikrotransakcje, ale feeling jazdy oddaje zdecydowanie, mega przyjemnie się jeździ i z chęcią odpalam aby sobie po prostu poskakać, zrobić jakiś challenge i cyknąć kilka fotek, zajawa w huj
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

no fajna gierka to jest. fajnie że po tym mieście normalnie inni gracze jeżdżą, można patrzeć co tam fisiują. będzie jeżdżone wieczorkami
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

To jest prawda co pisze na steam, że trzeba mieć kontroler i nie działa na klawiaturze?
Popi.jaku
ODPOWIEDZ