[gatunek] Skateboarding games
Moderator: con shonery
[gatunek] Skateboarding games
Co oprócz Tony Hawka?
Kupiłem sobie VideoKid za 9zł na switcha, słyszałem że jest też gra EA Skate, która jest free 2 play?
Spoko?
Kupiłem sobie VideoKid za 9zł na switcha, słyszałem że jest też gra EA Skate, która jest free 2 play?
Spoko?
Re: [gatunek] Skateboarding games
Tony Hawk moja ulubiona seria gierek, najwięcej godzin w nie przegrałem, to co robią z remasterami to jest jakaś kpina cyrk, dobrze że już nie gram w nowe gry
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Skate 3 na PS3 był też świetny. Sporo w niego grałem.
No ale THPS najlepsza seria bezsprzecznie. Najbardziej uwielbiam czwórkę, dlatego tym bardziej mnie boli, że została tak mocno wykastrowana w najnowszym remake'u. (to nie są zwykłe remastery, to w ogóle nie jest wierne odtworzenie tych starych gier, raczej jakaś reinterpretacja...)
No ale THPS najlepsza seria bezsprzecznie. Najbardziej uwielbiam czwórkę, dlatego tym bardziej mnie boli, że została tak mocno wykastrowana w najnowszym remake'u. (to nie są zwykłe remastery, to w ogóle nie jest wierne odtworzenie tych starych gier, raczej jakaś reinterpretacja...)
thps3 po prostu uderzal inaczej, zdecydowanie moja ulubiona czesc, drewniana czworka bez podjazdu
tony hawk american wasteland tez cieplo wspominam bo trafilem na moment gdy na grubo sie gralo online
a te remastery jebac chociaz w ten 3+4 nie gralem
tony hawk american wasteland tez cieplo wspominam bo trafilem na moment gdy na grubo sie gralo online
a te remastery jebac chociaz w ten 3+4 nie gralem
żadnej gierki nigdy nie wymasterowałem tak jak thps2, ofc na klawiaturze i ostatnio zagrałem w remastera 1+2 na ps4 i kompletnie w to na padzie grać nie umiem, a co więcej uważam, że wykręcenie tutaj jakiegoś szalonego kombosa kilka milionów jest niemożliwe dla śmiertelnika. na klawce to normalnie trzymasz cały czas palce i naciskasz, a po padzie musisz jeździć kciukiem po tych kwadratach i kółkach, a trzymanie palców na padzie tak jak trzymam na klawie jest niewygodne i nieintucyjne. a ebac. ogolnie remaster do żopy konkretnie i nie kumam o co kaman ludziom że im sie to podoba niby.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
tak samo uważam i jak o tym mówię wśród ludzi co grali na konsoli w tony hawki to się dziwią
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Mam tak samo mordy. W THPSach 2-4 robiłem kiedyś na klawie milionowe kombosy, na padzie jest o wiele trudniej mi teraz. Jak zrobię combo 100 tys to jest dobrze. 
Pamiętam, że w 2004 na komunię dostałem kompa i Tony Hawk Pro Skater 4, w którym był polski soundtrack, na pewno był Tede, Fisz, Mezo, Ostr, dojebane kombosy na klawiaturze tam latały + kody na jakąś obniżoną grawitację itp, co się pobawiłem w tej gierce to moje
MalinowyJogurt 2
ja mam problem z najprostszymi zadaniami już na pierwszej mapie z helikopterkiem. próbowałem w to grać z godzinę i rzuciłem to w pizdu. 8 dych w plecy
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
W sumie to od trójki można było takie dojebane kombosy robić, bo wtedy weszły reverty. W dwójce ich jeszcze nie było.
ja w dwojce na klawie wyciagam z milion lekka reka. grałem w 3 i wydawała mi się zbyt przesadzona, ale to co się działo w american wasteland to już kompletny cyrk. po latach ograłem też thug 1 i ma zdecydowanie najlepszy souindtrack w serii. cannibal ox <3
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
dwójka strasznie drewniana jest, brak temu polotu, przykładem może być balans na grindzie, straszna padaka, i też mi brakowało reverta
3 chyba moja ulubiona
3 chyba moja ulubiona
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Dlatego w remasterze 1+2 dodali reverty.
Remaster 1+2 -> git, remaster 3+4 -> gówno
Remaster 1+2 -> git, remaster 3+4 -> gówno
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
czemu tych remasterów nie mogą dobrze zrobić? potem jakiś młody co nie wie lepiej zagra w to i pomyśli że tomek jastrząb to przehype i nie ma czymś się podniecać
jak te remastery mało co z oryginałem mają wspólnego
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
ciekawe jak zrobią remaster thug2, jak tam fabuła jest oparta głównie o bama margere, a to obecnie uuu kontrowersyjna postać
jak te remastery mało co z oryginałem mają wspólnego
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
ciekawe jak zrobią remaster thug2, jak tam fabuła jest oparta głównie o bama margere, a to obecnie uuu kontrowersyjna postać
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
z zajec fajnych polecam speedrunowanie tonego trojki, pare razy ponizej 10 minut zszedlem
jeszcze mialem jakas fajna wersje co wazyla ~130mb na pendrajwie i dalo sie grac tak o od buta wiec bylo ciupane na informatyce w szkole
jeszcze mialem jakas fajna wersje co wazyla ~130mb na pendrajwie i dalo sie grac tak o od buta wiec bylo ciupane na informatyce w szkole
ja to lubię grać po kolei każdym skejterem na 100% a potem nowy sejf i tak w kółko
super gra do odmużdżenia się
super gra do odmużdżenia się
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
tony hołki najważniejsze dzieło popkultury w życiu. muzyka, stylówka, zajawa.
teraz se gram od nowa w oryginale części thpsów bo jebać remastery.
ale- ulubona chyba underground jedynka- najlepiej zbalansowane mechaniki, jeszcze nie tak przesadzone jak później w dwójce i american wasteland, fabuła nawet z sensem. kurwa nie wiem każda cześć jest zajebista i w sumie pogram se z beki w to AW bo głupie ale fajne i tak
a poza tonym to oczywko seria skate w serduszku, gram od jedynki i nawet do dziś czasmi trójkę na ps3 odpalę i se jadę na ghetto spota robić darkslajdy na tej wystającej rurce przy drodze. to jest zajebiste w tej grze, że serio potrafię odpalić o godzinę na jednym spocie kręcić jakąś legitną realistyczną linię.
grałem też chwilę w skater xl i session (tera znowu planuje jak pada do kompa ogarnę) i podstawy łatwo wchodzą typu kickflip ollie i jakies 50-50 ale już żeby combo zrobić to masterować trzeba a za stary jestem i szybkoskrętne palce nie działają, w tonym to jednak pamięć mięśniowa wiadomo
a z pobocznych to pamiętam też katowanie gierek bmxowych od Dave Mirry, też faza w chuj
teraz se gram od nowa w oryginale części thpsów bo jebać remastery.
ale- ulubona chyba underground jedynka- najlepiej zbalansowane mechaniki, jeszcze nie tak przesadzone jak później w dwójce i american wasteland, fabuła nawet z sensem. kurwa nie wiem każda cześć jest zajebista i w sumie pogram se z beki w to AW bo głupie ale fajne i tak
a poza tonym to oczywko seria skate w serduszku, gram od jedynki i nawet do dziś czasmi trójkę na ps3 odpalę i se jadę na ghetto spota robić darkslajdy na tej wystającej rurce przy drodze. to jest zajebiste w tej grze, że serio potrafię odpalić o godzinę na jednym spocie kręcić jakąś legitną realistyczną linię.
grałem też chwilę w skater xl i session (tera znowu planuje jak pada do kompa ogarnę) i podstawy łatwo wchodzą typu kickflip ollie i jakies 50-50 ale już żeby combo zrobić to masterować trzeba a za stary jestem i szybkoskrętne palce nie działają, w tonym to jednak pamięć mięśniowa wiadomo
a z pobocznych to pamiętam też katowanie gierek bmxowych od Dave Mirry, też faza w chuj
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
American wasteland jest w top 5 gier dla mnie, raz na rok dwa muszę sobie przypierdolić całą fabułę w weekend. Peak gierek
cztery żubry i dwie kurwy