[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Haczapurjan »

To ja odbiję od OT z wyświetleniami grajków i tak se kurwa napiszę, że Mes chyba tam pichci coś potężnego, bo cisza w eterze jak chuj. Chyba że coś na nadawczym wrzuca, ale tego nie wiem, bo mnie tam nie ma
starygawor

Post autor: starygawor »

marmolad_k2 pisze: 07 wrz 2025, 23:33 W tym wątku dyskutowano już chyba na każdy możliwy temat.
w końcu 500 stron samo sie nie nabije
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Dawaj rzępolaku
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Rzępolak prawdopodobnie jest na etapie ogarniania bitu od jakichś randomow mających na insta po 500 followersow, tak jak ostatnio to zrobił przy Samicy Psa i pooznaczal chyba z 8 osób przy tym, że niby potężna ekipa za nim stoi xd

Dodano po 18 minutach 24 sekundach:
A tak w ogóle my tu o dissie, a niedługo ma dropnac BUKOWSKI

jak myślicie, kiedy to będzie?
mlodybi

Post autor: mlodybi »

A co jeśli ćwiczył boks, ale na babymamie?
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

cały west side napierdala babymomme
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nobezprzesady pisze: 07 wrz 2025, 23:35 (BTW. w tym temacie polecam "Prześnioną rewolucję" Ledera, jak ktoś wątpi w słowa przedszkolanka, to mu lektura oczy otworzy).
co zabawne (nie chcę już wchodzić w ten temat, więc tylko zasygnalizuję, bo mnie to rozśmieszyło dość mocno), z wieloma podstawowymi założeniami ledera się nie zgadzam, choćby z drastycznie przeszacowanym przez niego wpływem zagłady na awans społecznoekonomiczny polaków
Awatar użytkownika
mlodybe

Post autor: mlodybe »

Dobry bait z tym boksem Mesameda Aliego
Obrazek

Po 247 odsłuchach Samicy Psa nauczyłem się odwracać głowę w tym momencie, żeby nie psuć sobie zabawy i wrażenia, że słucham prawdziwego kozaka nie wyłapać na cytryne.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Mietek pisze: 07 wrz 2025, 19:33 Mes jest takim gościem że jakby nie potrafił się chociaż trochę bić to by nie proponował walki Tedemu.
Kolego o czym ty mówisz

Mes jest naduzuwajacym substancji i mieszajacym je z psychotropami odklejencem. Jak na niego patrze to spokojnie moglbym z nim wyjsc 1 na 1 a nie jestem zadnym wojownikiem. Chociaz ofc takich odklejusow się unika bo po narkotykach włącza się niektorym terminator

Dodano po 4 minutach 16 sekundach:
jotwupe pisze: 07 wrz 2025, 20:08
Karkovsky pisze: 07 wrz 2025, 19:31 Nie ma bardziej kalkulującego rapera w Polsce niż Paluch. M.in dlatego zrobił tak dobrą karierę
No ale to są totalne bzdury, bo gdyby Paluch kalkulował na takiej zasadzie jak ty mówisz (zawsze się troche kalkuluje to jest jasne) to nie powinien strzelać w internetowe dzieci, freak fighty czy szarpać się z Boxdelem co mu narobiło od chuja złej reputacji zwłaszcza wśród młodych.
Mlodzi to nigdy nie była grupa docelowa Palca. Chlop ma swoich słuchaczy osiedlowych ziomkow ktorzy umieja czytać pisac i generalnie nie skończyli jak pomidor, tylko funkcjonują w spoleczenstwie, ale mają zromantyzowany w głowie obraz swojego osiedla i podworkowych zasad o tym że braci się nie traci a brat bratu bratem. I wszystkie te jego ruchy sa zajebiscie kalkulowane, facet ma biuro ochrony rapu i wypowiadal się pozytywnie o Otyłej Bazyl. Co by nie mówić o Grande, tego Palucha podsumowuje zawsze idealnie po prostu go cytujac

Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Malloy pisze: 07 wrz 2025, 22:22 ten któremu tflejtuch ma robić rimming Skolim widzę 250mln pod jednym kawałkiem w 3 lata
Skolim kupuje wiekszosc tych wyswietlen

Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
Malloy pisze: 07 wrz 2025, 22:23 Pojebane, że za jeden viralowy singiel kupujesz mieszkanie przy tak pojebanych cenach
To nie jest do końca tak

Teledysk, nagranie tego, menago to wszystko kosztuje. Taki viral też nie dzieje się od razu, Skolim te wyswietlenia kupowal, on nie zarabia na yt raczej tylko inwestuje w te wyswietlenia i komentarze, żeby grać potem tysiac koncertow miesięcznie. Z tego faktycznie w pare lat może wyciagnac pare mln, bardzo dobrze pomyslany produkt
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

WesolyJozek pisze: 08 wrz 2025, 1:36 Mlodzi to nigdy nie była grupa docelowa Palca. Chlop ma swoich słuchaczy osiedlowych ziomkow
wykreślić nigdy, zmienić czas na teraźniejszy i wtedy będzie to nawet stało obok prawdy w pewnej odległości
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

WesolyJozek pisze: 08 wrz 2025, 1:39 Z tego faktycznie w pare lat może wyciagnac pare mln
W parę miesięcy max, a nie lat, jeśli o Skolimie mowa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

WesolyJozek pisze: 08 wrz 2025, 1:39 Skolim kupuje wiekszosc tych wyswietlen
coś na podparcie?
bo założenie, że on kupuje viewsy na yt, żeby później mieć dla kogo zagrać koncert (dla tych botów?) jest dosyć brawurowe
starygawor

Post autor: starygawor »

założenie, że on kupuje viewsy na yt, żeby później mieć dla kogo zagrać koncert (dla tych botów?) jest dosyć brawurowe
nie mówiąc już o ewentualnym koszcie kupienia pół miliarda wyświetleń i tym jak patrzyliby na to admini jutuba
to im bokiem wychodzi, jak endomorfikowi
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

oldschool pisze: 08 wrz 2025, 1:41
WesolyJozek pisze: 08 wrz 2025, 1:39 Z tego faktycznie w pare lat może wyciagnac pare mln
W parę miesięcy max, a nie lat, jeśli o Skolimie mowa.
Nie, Skolim nie zarabia paru mln miesiecznie. Nawet grajac codziennie koncerty na wioskach.

Dodano po 35 sekundach:
przedszkolanek pisze: 08 wrz 2025, 1:43
WesolyJozek pisze: 08 wrz 2025, 1:39 Skolim kupuje wiekszosc tych wyswietlen
coś na podparcie?
bo założenie, że on kupuje viewsy na yt, żeby później mieć dla kogo zagrać koncert (dla tych botów?) jest dosyć brawurowe
Jest prawdziwe. Nie wiem jak to wyglada teraz, ale na poczatku kupowal milionami zeby wytworzyc wokół siebie hype. Klasyczne fake it till you make it.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

moore pisze: 07 wrz 2025, 23:39 Dawaj rzępolaku
Beka bo wczoraj tede dodawał story z próby do koncertu jubileuszowego vanillahajs z
Spoiler
rzępolakami
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Jako fan mesa jestem bardzo rozczarowany końcowymi wersami z samicy psa
Dzień się kończy, ale walka trwa
Dwa pady i jaranie, wersalka i ja na niej
myślałem, że typowy wieczór Piotrka to wciąganie koksu z dupy ponętnej koreanki, a następnie ruchanie jej do rana, oczywiście analnie mimo że to ich pierwsze (i ostatnie) spotkanie, a tu jakieś pady i jaranie? Co on student politechniki?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

jak na razie to tylko podrywa tunezyjki z mcdrive na kaszojada
Obrazek
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ta suka to teeeedeeee
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

bobsonbejbi pisze: 08 wrz 2025, 6:25 Beka bo wczoraj tede dodawał story z próby do koncertu jubileuszowego vanillahajs z
Spoiler
rzępolakami
Z PRAWDZIWYMI ARTYSTAMI, A NIE JAK TEN ĆPUN Z NOŁNEJMAMI CO POGANIAJĄ CHUJOWY BIT ZA 100 ZYLI
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Zabawne jest jak z Tede mówi o tym, że on do roboty musi, nie ma czasu na cośtam, a robota to wstać raz w tygodniu czy tam dwa na 5 rano żeby rozpocząć o 7 poranek :rotfl:

Nie ma w tym nic złego, ale komicznie to brzmi w zestawieniu z 49 latkiem.

A tak w ogóle
Mes ciuty na kwadracie
Tede pewnie Zgrywus albo ten Stach.
ODPOWIEDZ