Może to część jego kompleksu wobec Tedego o którym mówił na lajwie ostatniofrancocarlos pisze: ↑07 wrz 2025, 12:28 mysle ze mesowi wtedy peklo dupsko, ze jako "znany raper z tatuazami" wzieli tedego a nie jego.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Z czego wynika ten „kompleks Tedego” u Mesa? Bo to, że jakiś kompleks był, to chyba oczywiste, skoro to akurat do niego się przyjebał. Że co, że sprzedawał więcej płyt od niego będąc słabszym technicznie raperem? A to mało takich raperów było w przeszłości? Że spadał na cztery łapy zawsze? No nie wiem czy sytuacja post-beefowa z Rychem to było takie spadnięcie na cztery łapy. Z cztery lata musiał żyć jak banita. O chuj mu w sumie zapierdala temu Typu Mesu
Chciał się na kimś wyżyć, zrobić wokół siebie trochę szumu i wydawało mu się, że Tede w obecnej formie to łatwy cel.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- JESTEM_HIPHOPEM
JUŻ WIDZĘ JAK PRZEĆPANY SZMIT WYSKAKUJE NA ŁAPY DO GOŚCIA, KTÓRY BĄDŹ CO BĄDŹ DBA O FORMĘ

- gods bidness
Na wydarzeniu tatuażowym będzie rap battle na dziary i mlizny, wierzę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Wydaje mi się, że to może być właśnie to. Mes sam mówił, że 80% dyskografii Tedego to gnioty a i tak sprzedawały się lepiej. Myślę, że w jego głowie skoro on jest bardziej techniczny, muzykalny, ma lepsze flow i ambitniejsze teksty to powinien mieć większe uznanie słuchaczy, a tymczasem to Tede jest jedną z czołowych postaci Warszawy.Haczapurjan pisze: ↑07 wrz 2025, 12:39 Że co, że sprzedawał więcej płyt od niego będąc słabszym technicznie raperem?
Też ostatnio myślałem o tym i doszedłem do wniosku, że w pewnym sensie beef z Peją nie powinien być przez Jacę postrzegany jako tragedia tylko właśnie jako to jego tradycyjne szczęście do spadania na 4 łapy. Po takim pojeździe mało kto byłby wstanie się podnieść, czy to przez farta czy ciężką pracę. Słuchacze za mniejsze konflikty odwracali się od raperów. Choćby Miuosh, który po mini-beefie z Patokalipsą właściwie nie istnieje w środowisku rapowym.Haczapurjan pisze: ↑07 wrz 2025, 12:39 Że spadał na cztery łapy zawsze? No nie wiem czy sytuacja post-beefowa z Rychem to było takie spadnięcie na cztery łapy. Z cztery lata musiał żyć jak banita
- rany1odbytu
Płyty nie idą, nikt o Tobie nie mówi ? > Beef z TedeHaczapurjan pisze: ↑07 wrz 2025, 12:39 Z czego wynika ten „kompleks Tedego” u Mesa? Bo to, że jakiś kompleks był, to chyba oczywiste, skoro to akurat do niego się przyjebał. Że co, że sprzedawał więcej płyt od niego będąc słabszym technicznie raperem? A to mało takich raperów było w przeszłości? Że spadał na cztery łapy zawsze? No nie wiem czy sytuacja post-beefowa z Rychem to było takie spadnięcie na cztery łapy. Z cztery lata musiał żyć jak banita. O chuj mu w sumie zapierdala temu Typu Mesu
Prosty sposób bo ryzyko dostania w łeb niewielkie, a na pewno będzie szum. A jak będzie wystarczająco edgy hardkorowo to może i jakiś feat z Bonusem RPK sie trafi
No nie wiem czy Mes bedzie sie pchal na ten konwent, jak przeciez ma byc koncert Tedego, to pewnie beda fani Wieprza, ktorzy Mesa by tam zaszczuli.
No chyba, ze Piotrek jest zaproszony tez
No chyba, ze Piotrek jest zaproszony tez
Z raperów tylko TEDE i Włodzi dostali zaproszenia na występy. Myślę, że Mes jest w takim odklejonym stanie, że może się tam przejść prywatnie dojechać Wieprza za obrazę uczuć rentierskich Lil Rycha i pokazać fanom Jacka, że Mes jest lepszy xD
- JESTEM_HIPHOPEM
@YP_
PRZECIEŻ SZMIT MA GRUBY PANCERZ TO JAK MOŻE BYĆ ZASZCZUTY?! DISSOWAŁ MOICH FANÓW TO PEWNIE SIĘ ICH NIE BOI

PRZECIEŻ SZMIT MA GRUBY PANCERZ TO JAK MOŻE BYĆ ZASZCZUTY?! DISSOWAŁ MOICH FANÓW TO PEWNIE SIĘ ICH NIE BOI
- Haczapurjan
Mes wyskakujący do Tedzika na wolno na jakimś konwencie tatuażu, tego by nie było w moim bingo
Moze Mes dorwie Tedzika gdzies pod kiblem i wyjasni xD
Tede ucieknie, a dumny jak paw Mes nagra rozjebanie pisuaru głową. Oczywiście pisuaru, do którego wcześniej sikał Tede.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2025, 13:08 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Siema Tede ZiomJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑07 wrz 2025, 12:57 @YP_
PRZECIEŻ SZMIT MA GRUBY PANCERZ TO JAK MOŻE BYĆ ZASZCZUTY?! DISSOWAŁ MOICH FANÓW TO PEWNIE SIĘ ICH NIE BOI![]()
![]()
![]()
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- Haczapurjan
Słuchacie dissow mesa i winiego i nie wiecie skad to się wzięło? Jakieś rozkminy, ze mes mu czegoś zazdrości
Wini tez zazdrości? 
Witaj śmierci, łeb Wieprza moczem śmierdzi.
Tede w ostatnim lajwie mowil, ze on wie czemu Mes go nie lubi, ale nie moze powiedziec, bo Mes by wtedy z pistoletem do studia wpadl do nich xD
Tede jest ojcem lil Mesa? Niesłychane

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY