[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Sionek

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: Sionek »

francocarlos pisze: 07 wrz 2025, 12:28 mysle ze mesowi wtedy peklo dupsko, ze jako "znany raper z tatuazami" wzieli tedego a nie jego.
Może to część jego kompleksu wobec Tedego o którym mówił na lajwie ostatnio
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Z czego wynika ten „kompleks Tedego” u Mesa? Bo to, że jakiś kompleks był, to chyba oczywiste, skoro to akurat do niego się przyjebał. Że co, że sprzedawał więcej płyt od niego będąc słabszym technicznie raperem? A to mało takich raperów było w przeszłości? Że spadał na cztery łapy zawsze? No nie wiem czy sytuacja post-beefowa z Rychem to było takie spadnięcie na cztery łapy. Z cztery lata musiał żyć jak banita. O chuj mu w sumie zapierdala temu Typu Mesu
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Chciał się na kimś wyżyć, zrobić wokół siebie trochę szumu i wydawało mu się, że Tede w obecnej formie to łatwy cel.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

JUŻ WIDZĘ JAK PRZEĆPANY SZMIT WYSKAKUJE NA ŁAPY DO GOŚCIA, KTÓRY BĄDŹ CO BĄDŹ DBA O FORMĘ :crazy: :crazy: :crazy:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Na wydarzeniu tatuażowym będzie rap battle na dziary i mlizny, wierzę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Sionek

Haczapurjan pisze: 07 wrz 2025, 12:39 Że co, że sprzedawał więcej płyt od niego będąc słabszym technicznie raperem?
Wydaje mi się, że to może być właśnie to. Mes sam mówił, że 80% dyskografii Tedego to gnioty a i tak sprzedawały się lepiej. Myślę, że w jego głowie skoro on jest bardziej techniczny, muzykalny, ma lepsze flow i ambitniejsze teksty to powinien mieć większe uznanie słuchaczy, a tymczasem to Tede jest jedną z czołowych postaci Warszawy.
Haczapurjan pisze: 07 wrz 2025, 12:39 Że spadał na cztery łapy zawsze? No nie wiem czy sytuacja post-beefowa z Rychem to było takie spadnięcie na cztery łapy. Z cztery lata musiał żyć jak banita
Też ostatnio myślałem o tym i doszedłem do wniosku, że w pewnym sensie beef z Peją nie powinien być przez Jacę postrzegany jako tragedia tylko właśnie jako to jego tradycyjne szczęście do spadania na 4 łapy. Po takim pojeździe mało kto byłby wstanie się podnieść, czy to przez farta czy ciężką pracę. Słuchacze za mniejsze konflikty odwracali się od raperów. Choćby Miuosh, który po mini-beefie z Patokalipsą właściwie nie istnieje w środowisku rapowym.
Awatar użytkownika
rany1odbytu

Post autor: rany1odbytu »

Haczapurjan pisze: 07 wrz 2025, 12:39 Z czego wynika ten „kompleks Tedego” u Mesa? Bo to, że jakiś kompleks był, to chyba oczywiste, skoro to akurat do niego się przyjebał. Że co, że sprzedawał więcej płyt od niego będąc słabszym technicznie raperem? A to mało takich raperów było w przeszłości? Że spadał na cztery łapy zawsze? No nie wiem czy sytuacja post-beefowa z Rychem to było takie spadnięcie na cztery łapy. Z cztery lata musiał żyć jak banita. O chuj mu w sumie zapierdala temu Typu Mesu
Płyty nie idą, nikt o Tobie nie mówi ? > Beef z Tede
Prosty sposób bo ryzyko dostania w łeb niewielkie, a na pewno będzie szum. A jak będzie wystarczająco edgy hardkorowo to może i jakiś feat z Bonusem RPK sie trafi
YP_

Post autor: YP_ »

No nie wiem czy Mes bedzie sie pchal na ten konwent, jak przeciez ma byc koncert Tedego, to pewnie beda fani Wieprza, ktorzy Mesa by tam zaszczuli.
No chyba, ze Piotrek jest zaproszony tez
Sionek

YP_ pisze: 07 wrz 2025, 12:53 No chyba, ze Piotrek jest zaproszony tez
Z raperów tylko TEDE i Włodzi dostali zaproszenia na występy. Myślę, że Mes jest w takim odklejonym stanie, że może się tam przejść prywatnie dojechać Wieprza za obrazę uczuć rentierskich Lil Rycha i pokazać fanom Jacka, że Mes jest lepszy xD
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

@YP_

PRZECIEŻ SZMIT MA GRUBY PANCERZ TO JAK MOŻE BYĆ ZASZCZUTY?! DISSOWAŁ MOICH FANÓW TO PEWNIE SIĘ ICH NIE BOI :D :D :D
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Mes wyskakujący do Tedzika na wolno na jakimś konwencie tatuażu, tego by nie było w moim bingo
YP_

Moze Mes dorwie Tedzika gdzies pod kiblem i wyjasni xD
Awatar użytkownika
Bane

Tede ucieknie, a dumny jak paw Mes nagra rozjebanie pisuaru głową. Oczywiście pisuaru, do którego wcześniej sikał Tede.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2025, 13:08 przez Bane, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 07 wrz 2025, 12:57 @YP_

PRZECIEŻ SZMIT MA GRUBY PANCERZ TO JAK MOŻE BYĆ ZASZCZUTY?! DISSOWAŁ MOICH FANÓW TO PEWNIE SIĘ ICH NIE BOI :D :D :D
Siema Tede Ziom
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Bane pisze: 07 wrz 2025, 13:01 Tede ucieknie, a dumny jak paw Mes nagra rozjebanie pisuaru głową
:rotfl: Kurwa wyobraziłem sobie jak drze pizdę „runda quattro” i rozpierdala łeb o pisuar, ktoś go znajduje nieprzytomnego i przyjeżdża karetka na sygnale, a ten po wybudzeniu pierwsze co duka do lekarza: „zwycięstwa fundament”
ether

Post autor: ether »

Słuchacie dissow mesa i winiego i nie wiecie skad to się wzięło? Jakieś rozkminy, ze mes mu czegoś zazdrości :lol: Wini tez zazdrości? :lol:
Awatar użytkownika
Bane

Witaj śmierci, łeb Wieprza moczem śmierdzi.
YP_

Tede w ostatnim lajwie mowil, ze on wie czemu Mes go nie lubi, ale nie moze powiedziec, bo Mes by wtedy z pistoletem do studia wpadl do nich xD
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Tede jest ojcem lil Mesa? Niesłychane
Bane pisze: 07 wrz 2025, 13:11 Witaj śmierci, łeb Wieprza moczem śmierdzi.
:rotfl:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
ODPOWIEDZ