Tau - Dziecko Króla (2020) [Zapowiedź]
Re: Tau - Dziecko Króla (2020) [Zapowiedź]
Tau o recenzji Flinta kawałka Dziecko Króla , Raport z Wojny o Duszę - Adresat: Marcin Flint
- zemsta1kadluba
trochę taki napompowany wydał mi się ten filmik ale potem zobaczyłem post do którego się odnosi i zmieniam zdaniem kurwa jaki Flint to bufon bez kitu wyjaśnił go już xzychu na starym forum
https://www.facebook.com/big.flintin/po ... 1947342893
https://www.facebook.com/big.flintin/po ... 1947342893
mołpy są kozackie
-
frontkick
Jebać Tau ale co tam za gimboateizm się odjebał pod tym postem to ja nwm, czytelnicy Flintstona na parakrucjacie z Jackiem Adamowiczem na czele. Ech żenada
- zemsta1kadluba
- przedszkolanek
obaj siebie warci imo
Jest głupszy dziennikarz muzyczny w Polsce od tego Adamkiewicza? Śmiem wątpić 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- przedszkolanek
^ Artur Szklarczyk?
pisze recenzje na cgm, liczy się?
pisze recenzje na cgm, liczy się?
o kurwa, jaka krucjata w obronie Taua i nienarodzonych dzieci
najwiecej lajków oczywiście komentarz w stylu „tau nawija o bogu i nawracaniu, widać lepiej nawijać o seksie i narkotykach” XD XD
szacun dla Flinta za opanowanie i kulturalne wyjaśnianie tych katolickich ameb.
ta video-odpowiedź Taua też niesamowity cringe. on kurwa nawet chyba nie kuma tego, że to nie jest recenzja, tylko luźny post na wallu, kilka spostrzeżeń na temat nowego singla w ironicznej formie. no cóż, chyba zabolało.
ta video-odpowiedź Taua też niesamowity cringe. on kurwa nawet chyba nie kuma tego, że to nie jest recenzja, tylko luźny post na wallu, kilka spostrzeżeń na temat nowego singla w ironicznej formie. no cóż, chyba zabolało.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2019, 0:10 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
Fani męskich końcówek #Mobbyn
ale flint jest bezbekiem, jego gruba morda powinna być w encyklopedii pod hasłem 'trying too hard'
tego singla to nie dałem rady zmęczyć go końca, ale film se obejrzę
tego singla to nie dałem rady zmęczyć go końca, ale film se obejrzę
- zemsta1kadluba
flint to typowy boomer dzień poduszki nadchodzi
mołpy są kozackie
- rakieta_rakieta
O ile mało kto mnie wkurwia jak flint, o tyle każdy kto pociśnie po tym bardzo zdolnym, ale wariacie ma u mnie szacun. tym bardziej że zdolny wariat jest coraz mniej zdolny, a ten kawałek nie broni się w zadnym aspekcie.
BTW, wczoraj zmęczyłem nieplanowane. Poziom niższy niż filmy na kanale jw.org, kurwa, niższy niż Trudne Sprawy.
gra aktorska w pizdę najgorsza, a reszta jeszcze gorsza.
BTW, wczoraj zmęczyłem nieplanowane. Poziom niższy niż filmy na kanale jw.org, kurwa, niższy niż Trudne Sprawy.
gra aktorska w pizdę najgorsza, a reszta jeszcze gorsza.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Napisałeś 5 postów w temacie z żalami a zarzucasz innym ból dupy xDclockers pisze: ↑06 lis 2019, 0:00 o kurwa, jaka krucjata w obronie Taua i nienarodzonych dziecinajwiecej lajków oczywiście komentarz w stylu „tau nawija o bogu i nawracaniu, widać lepiej nawijać o seksie i narkotykach” XD XD
Czemu generalizujesz stwierdzeniem "katolickie ameby"? Jakby to tylko wierzący słuchali Tau'a. Zresztą po wylewie komentarzy u siebie Flint obsrał zbroję i napisał, że to satyra i ironia w razie gdyby gówno się rozlało i podziękowaliby mu za współpracę w cgmie czy innym pismaku.
myślę, że Ci niewierzący słuchający Taua są albo masochistami albo ich tak naprawdę nie ma. ale jeśli są to imo bardzo wątpliwe, że spośród całej grupy słuchaczy Taua właśnie oni ruszyli z krucjatą pod kpiarskim postem Flinta.
Teaser jutrzejszego kawałka
Coś czuję, że będzie to dobre
Spoiler
Fajnie jakby wjechało coś takiego na początku: "Jezus Maria, Kubi na bicie dziwko", a później te jego wysrywy. Perwersyjny uśmiech mode on.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
ja to w sumie chłopacy nie wierzę, że on na poważnie z tą fazą na orto katolicyzm i sam w to wierzy. obstawiam raczej, że stara się wypełnić pewną niszę wśród katozjebanej anty-lgbt anty-jewropejskiej pisowskiej polski i kosi spoko siano więc lgnie jeszcze bardziej.
nowy jerzy zięba, tylko że rapowy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
przynajmniej umie rapować na takich bitach z teasera, a nie jak nowe gównograjki, więc warto sprawdzić.eddy_wata pisze: ↑20 sty 2020, 12:39 ja to w sumie chłopacy nie wierzę, że on na poważnie z tą fazą na orto katolicyzm i sam w to wierzy. obstawiam raczej, że stara się wypełnić pewną niszę wśród katozjebanej anty-lgbt anty-jewropejskiej pisowskiej polski i kosi spoko siano więc lgnie jeszcze bardziej.
nowy jerzy zięba, tylko że rapowy