[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: horrypaz »

na poprawe humorku z rana

Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

MillValley pisze: 05 wrz 2025, 0:47 A to bajdurzenie z pierwszej części introdissu to że co, że niby nawiązanie do "Dwa psy przeżyły", bo dwa psy przeżyły?
SWN pisze: 05 wrz 2025, 0:53 1. O chuj chodzi z tą pierwszą częścią? W sensie po co? Odruchowo sprawdziłem co podlinkował Burak, bo myślałem że może dla beki jakiś istniejący, niezwiązany z beefem track.
Imo to followup do "Kolesie z innej bajki"
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

YP_ pisze: 05 wrz 2025, 4:38 Tak a propos tej niebieskiej karty, bo ktos pytal wczesniej, jak to wyglada z dziecmi, czy moga zostac odebrane:
Celem procedury “Niebieskie Karty” jest zatrzymanie przemocy, a nie odebranie dzieci. Jeśli służby, diagnozując sytuację, ocenią, że życiu dzieci nie zagraża niebezpieczeństwo, a ich rodzice są współpracujący, to nie ma podstaw do odebrania dzieci. Natomiast, jeśli okaże się, że dzieci są zagrożone, to służby mogą podjąć decyzję o zabezpieczeniu dzieci.
Źródło: niebieskalinia.info
nie chodzi o odebranie dziecka - nikt za bombę na łeb dzieci nie odbiera, ale no nie wiem - na miejscu baby mamy jakby mnie napierdalał partner to walczyłbym o spotkania tylko pod nadzorem/moją obecnością, a tu Rysiek na cały weekend u taty i uczy sie gdzie Tunezja leży (akat rozjebana na tapczanie)
Obrazek
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Szczerze to jeden mocarny diss Mesa wygrał by ten beef bo Tede jest totalnie bez formy. No jest dziadem po prostu
Ale Mes na 99% tego nie wykorzysta...
Szkoda gadać. Nie wiem skąd te komentarze u Tedzika pod tym dissem, w tym dissie nie ma nic co można by spropsować
Może pomysł z podziałem ale wykonanie jest słabe okropnie, bez mocy :bag:
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 8:22 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
NEGRO

Post autor: NEGRO »

Kiepski ten diss, Jak narazie Tedemu udał się tylko 64 LAJNY, ma farta że Mes to beztalencie jeśli chodzi o pisanie dissów. Bo znowu by musiał przyjąć Wielkie L
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

dla mnie się podoba
na pewno teraz tede wygrywa. czekam oczywiście na Piotrka, bo już po tych blizanach widać, że będzie ciekawie.

a generalnie - te gadanie o wystawianiu do pustej dla Mesa jest głupie - po pierwsze mes nie gra w piłkę, tylko w chuj wie, co, po drugie to tak nie działa. Tede parę sugestii ślizgawki użył, a i tak większość niezadowolona. bo nie chodzi o to, co kto użył, ale - będę odkrywczy - jak numer siedzi.

z ciekawych rzeczy - a nie wiem czy ktos to pisał - wydaje mi się, że tede z 3 razy sugeruje mesowi utrzymywanie stosunków homoseksulanych.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Cz4rny1337 pisze: 05 wrz 2025, 8:20
YP_ pisze: 05 wrz 2025, 4:38 Tak a propos tej niebieskiej karty, bo ktos pytal wczesniej, jak to wyglada z dziecmi, czy moga zostac odebrane:
Celem procedury “Niebieskie Karty” jest zatrzymanie przemocy, a nie odebranie dzieci. Jeśli służby, diagnozując sytuację, ocenią, że życiu dzieci nie zagraża niebezpieczeństwo, a ich rodzice są współpracujący, to nie ma podstaw do odebrania dzieci. Natomiast, jeśli okaże się, że dzieci są zagrożone, to służby mogą podjąć decyzję o zabezpieczeniu dzieci.
nie chodzi o odebranie dziecka - nikt za bombę na łeb dzieci nie odbiera, ale no nie wiem - na miejscu baby mamy jakby mnie napierdalał partner to walczyłbym o spotkania tylko pod nadzorem/moją obecnością, a tu Rysiek na cały weekend u taty i uczy sie gdzie Tunezja leży (akat rozjebana na tapczanie)
Akurat piłem, ze śmiechu zaplułem ekran monitora.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

NEGRO pisze: 05 wrz 2025, 8:21 Kiepski ten diss, Jak narazie Tedemu udał się tylko 64 LAJNY
Nieironicznie jedyny w miarę dobry diss Tedego w tym beefie. Jechał tam bez kompleksów i bez strachu, nawet o obszczane portki zahaczył od razu. Narcystyczna osobowość, wymienione zamki, jeszcze trochę z prochem ziomuś i zabiorą klamki
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

mario995 pisze: 05 wrz 2025, 8:21 Szczerze to jeden mocarny diss Mesa wygrał by ten beef bo Tede jest totalnie bez formy. No jest dziadem po prostu
Ale Mes na 99% tego nie wykorzysta...
Szkoda gadać. Nie wiem skąd te komentarze u Tedzika pod tym dissem, w tym dissie nie ma nic co można by spropsować
Może pomysł z podziałem ale wykonanie jest słabe okropnie, bez mocy :bag:
No ale przecież jeden mocarny diss Mesa już był.
Truten

Post autor: Truten »

Cz4rny1337 pisze: 05 wrz 2025, 8:20
Niebieską kartę możesz wygrać już od darcia mordy, nikogo nie trzeba napierdalać. A sam Piotruś przyznawał, że miewa odpały jak się wścieknie.
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

Intro jest odnośnei kynologicznych zainteresowań Mesa - PIES - JEDEN PIES - DRUGI PIES

reszta odbita, Mes zbluzgany zwyzywany od kurew, dziadek i mieszkania i spadki - wyśmiane, info o tym, że babymama Mesia zabrała - check

"chcesz czuć się męsko kiedy zatapiasz se smutki
a ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki"

porównanie jego "artyzmu" do Gracjana.

No kurwa ludzie przecież tu jest wszystko, obudźcie się.
edenmar

Post autor: edenmar »

Wycofuję bekę z agencji Tomba, idźcie mu zapłaćcie lepiej, bo nie umiecie nagrać dissu, jednego spoko kawałka :bag: 10 minut takiej chujni to gorzej niż 3 minuty chujni, a i tak po chwili wchodzi ten typ mem cały na biało :what:
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Mietek pisze: 05 wrz 2025, 8:24 No ale przecież jeden mocarny diss Mesa już był.
No ja go osobiście nie słyszałem, ale co o swoim dissie myśli sam Mes to trudno orzec xD
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Środkowy numer najlepszy, reszta na hasiok. Po całym tym waleniu konia, jak to bezapelacyjnie zakończy o północy beef, chyba większość oczekiwała czegoś dużo lepszego.

Ale znowu: na Mesa w obecnym stanie psychicznym raczej starczy.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Kurwa nie wiem ja się dziwię, że można się tym dissem Tedego jarać, nie rozumiem po prostu.

I analogicznie nie rozumiem jak można nie przyznać, że Samica Psa to dojebany diss.

Od 3 minuty tego dissu walczyłem ze sobą żeby się powstrzymać przed wyłączeniem tego męczącego sapania.

Gdzie Samica Psa aż sama się wpycha na playlisty, tęsknisz za tym kawałkiem.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 8:35 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

KIM ON KURWA JEEEEEST
TEEEN TYYYYYP MES
MA EWIDENTNY STREEEES
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Moglibyście proszę podlinkować mi jakie wywiady/live'y były w trakcie beefu, gdzie padają nawzajem tematy odnośnie oponentów?
Ja kojarzę tylko:
1. Wywiad Mesa z Winim
2. TEDENOVELIVE #??
3. TEDENOVELIVE #61 - z wczoraj

Nie pamiętam, który to numer TEDENOVELIVE poprzedniego lajwa, tu też proszę o uzupełnienie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

edenmar pisze: 05 wrz 2025, 8:30 jednego spoko kawałka
Spoko kawałków naliczyłem 5 w tym beefie wiec to nie o to chodzi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Vasco de Balboa

Post autor: Vasco de Balboa »