[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
na poprawe humorku z rana
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
MillValley pisze: ↑05 wrz 2025, 0:47 A to bajdurzenie z pierwszej części introdissu to że co, że niby nawiązanie do "Dwa psy przeżyły", bo dwa psy przeżyły?
Imo to followup do "Kolesie z innej bajki"
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
- Cz4rny1337
- Moderator
nie chodzi o odebranie dziecka - nikt za bombę na łeb dzieci nie odbiera, ale no nie wiem - na miejscu baby mamy jakby mnie napierdalał partner to walczyłbym o spotkania tylko pod nadzorem/moją obecnością, a tu Rysiek na cały weekend u taty i uczy sie gdzie Tunezja leży (akat rozjebana na tapczanie)YP_ pisze: ↑05 wrz 2025, 4:38 Tak a propos tej niebieskiej karty, bo ktos pytal wczesniej, jak to wyglada z dziecmi, czy moga zostac odebrane:Źródło: niebieskalinia.infoCelem procedury “Niebieskie Karty” jest zatrzymanie przemocy, a nie odebranie dzieci. Jeśli służby, diagnozując sytuację, ocenią, że życiu dzieci nie zagraża niebezpieczeństwo, a ich rodzice są współpracujący, to nie ma podstaw do odebrania dzieci. Natomiast, jeśli okaże się, że dzieci są zagrożone, to służby mogą podjąć decyzję o zabezpieczeniu dzieci.

Szczerze to jeden mocarny diss Mesa wygrał by ten beef bo Tede jest totalnie bez formy. No jest dziadem po prostu
Ale Mes na 99% tego nie wykorzysta...
Szkoda gadać. Nie wiem skąd te komentarze u Tedzika pod tym dissem, w tym dissie nie ma nic co można by spropsować
Może pomysł z podziałem ale wykonanie jest słabe okropnie, bez mocy
Szkoda gadać. Nie wiem skąd te komentarze u Tedzika pod tym dissem, w tym dissie nie ma nic co można by spropsować
Może pomysł z podziałem ale wykonanie jest słabe okropnie, bez mocy
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 8:22 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiepski ten diss, Jak narazie Tedemu udał się tylko 64 LAJNY, ma farta że Mes to beztalencie jeśli chodzi o pisanie dissów. Bo znowu by musiał przyjąć Wielkie L
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
dla mnie się podoba
na pewno teraz tede wygrywa. czekam oczywiście na Piotrka, bo już po tych blizanach widać, że będzie ciekawie.
a generalnie - te gadanie o wystawianiu do pustej dla Mesa jest głupie - po pierwsze mes nie gra w piłkę, tylko w chuj wie, co, po drugie to tak nie działa. Tede parę sugestii ślizgawki użył, a i tak większość niezadowolona. bo nie chodzi o to, co kto użył, ale - będę odkrywczy - jak numer siedzi.
z ciekawych rzeczy - a nie wiem czy ktos to pisał - wydaje mi się, że tede z 3 razy sugeruje mesowi utrzymywanie stosunków homoseksulanych.
na pewno teraz tede wygrywa. czekam oczywiście na Piotrka, bo już po tych blizanach widać, że będzie ciekawie.
a generalnie - te gadanie o wystawianiu do pustej dla Mesa jest głupie - po pierwsze mes nie gra w piłkę, tylko w chuj wie, co, po drugie to tak nie działa. Tede parę sugestii ślizgawki użył, a i tak większość niezadowolona. bo nie chodzi o to, co kto użył, ale - będę odkrywczy - jak numer siedzi.
z ciekawych rzeczy - a nie wiem czy ktos to pisał - wydaje mi się, że tede z 3 razy sugeruje mesowi utrzymywanie stosunków homoseksulanych.
Akurat piłem, ze śmiechu zaplułem ekran monitora.Cz4rny1337 pisze: ↑05 wrz 2025, 8:20nie chodzi o odebranie dziecka - nikt za bombę na łeb dzieci nie odbiera, ale no nie wiem - na miejscu baby mamy jakby mnie napierdalał partner to walczyłbym o spotkania tylko pod nadzorem/moją obecnością, a tu Rysiek na cały weekend u taty i uczy sie gdzie Tunezja leży (akat rozjebana na tapczanie)YP_ pisze: ↑05 wrz 2025, 4:38 Tak a propos tej niebieskiej karty, bo ktos pytal wczesniej, jak to wyglada z dziecmi, czy moga zostac odebrane:Źródło: niebieskalinia.infoCelem procedury “Niebieskie Karty” jest zatrzymanie przemocy, a nie odebranie dzieci. Jeśli służby, diagnozując sytuację, ocenią, że życiu dzieci nie zagraża niebezpieczeństwo, a ich rodzice są współpracujący, to nie ma podstaw do odebrania dzieci. Natomiast, jeśli okaże się, że dzieci są zagrożone, to służby mogą podjąć decyzję o zabezpieczeniu dzieci.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
Nieironicznie jedyny w miarę dobry diss Tedego w tym beefie. Jechał tam bez kompleksów i bez strachu, nawet o obszczane portki zahaczył od razu. Narcystyczna osobowość, wymienione zamki, jeszcze trochę z prochem ziomuś i zabiorą klamki
No ale przecież jeden mocarny diss Mesa już był.mario995 pisze: ↑05 wrz 2025, 8:21 Szczerze to jeden mocarny diss Mesa wygrał by ten beef bo Tede jest totalnie bez formy. No jest dziadem po prostu
Może pomysł z podziałem ale wykonanie jest słabe okropnie, bez mocy![]()
Niebieską kartę możesz wygrać już od darcia mordy, nikogo nie trzeba napierdalać. A sam Piotruś przyznawał, że miewa odpały jak się wścieknie.Cz4rny1337 pisze: ↑05 wrz 2025, 8:20nie chodzi o odebranie dziecka - nikt za bombę na łeb dzieci nie odbiera, ale no nie wiem - na miejscu baby mamy jakby mnie napierdalał partner to walczyłbym o spotkania tylko pod nadzorem/moją obecnością, a tu Rysiek na cały weekend u taty i uczy sie gdzie Tunezja leży (akat rozjebana na tapczanie)YP_ pisze: ↑05 wrz 2025, 4:38 Tak a propos tej niebieskiej karty, bo ktos pytal wczesniej, jak to wyglada z dziecmi, czy moga zostac odebrane:Źródło: niebieskalinia.infoCelem procedury “Niebieskie Karty” jest zatrzymanie przemocy, a nie odebranie dzieci. Jeśli służby, diagnozując sytuację, ocenią, że życiu dzieci nie zagraża niebezpieczeństwo, a ich rodzice są współpracujący, to nie ma podstaw do odebrania dzieci. Natomiast, jeśli okaże się, że dzieci są zagrożone, to służby mogą podjąć decyzję o zabezpieczeniu dzieci.
Intro jest odnośnei kynologicznych zainteresowań Mesa - PIES - JEDEN PIES - DRUGI PIES
reszta odbita, Mes zbluzgany zwyzywany od kurew, dziadek i mieszkania i spadki - wyśmiane, info o tym, że babymama Mesia zabrała - check
"chcesz czuć się męsko kiedy zatapiasz se smutki
a ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki"
porównanie jego "artyzmu" do Gracjana.
No kurwa ludzie przecież tu jest wszystko, obudźcie się.
reszta odbita, Mes zbluzgany zwyzywany od kurew, dziadek i mieszkania i spadki - wyśmiane, info o tym, że babymama Mesia zabrała - check
"chcesz czuć się męsko kiedy zatapiasz se smutki
a ja się obawiam, że te kjutki mają fiutki"
porównanie jego "artyzmu" do Gracjana.
No kurwa ludzie przecież tu jest wszystko, obudźcie się.
Wycofuję bekę z agencji Tomba, idźcie mu zapłaćcie lepiej, bo nie umiecie nagrać dissu, jednego spoko kawałka
10 minut takiej chujni to gorzej niż 3 minuty chujni, a i tak po chwili wchodzi ten typ mem cały na biało 
Środkowy numer najlepszy, reszta na hasiok. Po całym tym waleniu konia, jak to bezapelacyjnie zakończy o północy beef, chyba większość oczekiwała czegoś dużo lepszego.
Ale znowu: na Mesa w obecnym stanie psychicznym raczej starczy.
Ale znowu: na Mesa w obecnym stanie psychicznym raczej starczy.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Kurwa nie wiem ja się dziwię, że można się tym dissem Tedego jarać, nie rozumiem po prostu.
I analogicznie nie rozumiem jak można nie przyznać, że Samica Psa to dojebany diss.
Od 3 minuty tego dissu walczyłem ze sobą żeby się powstrzymać przed wyłączeniem tego męczącego sapania.
Gdzie Samica Psa aż sama się wpycha na playlisty, tęsknisz za tym kawałkiem.
I analogicznie nie rozumiem jak można nie przyznać, że Samica Psa to dojebany diss.
Od 3 minuty tego dissu walczyłem ze sobą żeby się powstrzymać przed wyłączeniem tego męczącego sapania.
Gdzie Samica Psa aż sama się wpycha na playlisty, tęsknisz za tym kawałkiem.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 8:35 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
KIM ON KURWA JEEEEEST
TEEEN TYYYYYP MES
MA EWIDENTNY STREEEES
TEEEN TYYYYYP MES
MA EWIDENTNY STREEEES
- scam_sakawa
Moglibyście proszę podlinkować mi jakie wywiady/live'y były w trakcie beefu, gdzie padają nawzajem tematy odnośnie oponentów?
Ja kojarzę tylko:
1. Wywiad Mesa z Winim
2. TEDENOVELIVE #??
3. TEDENOVELIVE #61 - z wczoraj
Nie pamiętam, który to numer TEDENOVELIVE poprzedniego lajwa, tu też proszę o uzupełnienie.
Ja kojarzę tylko:
1. Wywiad Mesa z Winim
2. TEDENOVELIVE #??
3. TEDENOVELIVE #61 - z wczoraj
Nie pamiętam, który to numer TEDENOVELIVE poprzedniego lajwa, tu też proszę o uzupełnienie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Spoko kawałków naliczyłem 5 w tym beefie wiec to nie o to chodzi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Vasco de Balboa
Ta suka to Jacek
Nadrobiłem temat, no nie wiem czy chcę słuchać :/