[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Jeszcze z jaką pewnością siebie zapowiada że koniec beefu
Mes ma do pustaka wystawione imo, oby się nie wyjebał na ryj i znowu nie zdissowal się sam
I niech jebnie go na szybko
Mes ma do pustaka wystawione imo, oby się nie wyjebał na ryj i znowu nie zdissowal się sam
I niech jebnie go na szybko
dla mnie poraz pierwszy od elliminati on robi rap wiec i tak dobrze bo lubilem go jako rapera a nie festyniarzaprzedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 0:23jakkolwiek nie byłoby to festyniarskie piece of music, to ciągle ciekawsze od tego gówna, co w tych dissa, te dwa wcześniejsze to przynajmniej bity miały w miarę eleganckie, a ten to już chujnia po całości
A bit na dwoch pierwszych i teraz tym srodkowym kawalku imo zajebiste klimatyczne, ten boombap jedynie wiesniacki bym wyjebal
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 0:27 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- gods bidness
Ten mróz w ogóle niepotrzebny zapychacz przepychacz. Drugi fajny bit i ma kilka momentów i dużo odbić WSZYSTKO ODBIŁ ROZJEBANE HEHE, ale to takie przegadane jak się spodziewałem i opisywałem, że będzie - że coś tam audi to było ale tamto sramto, a kraty w oknach bo woźny założył. Jak jest obrona to chujowo, jak atak to nawet. Trzeci diss znowu odgrzewany kotlet i widać, że posłuchał ludzi, że zrób mu 69 i ogólnie jazda na sentymentach.
Jak dla mnie wyszedł na prowadzenie, ale nie na takie, że można już skreślić Mesa, bo spokojnie może wrócić jako tournament winner. Największy zarzut mam do tego taki jak do całej twórczości Tedego - zamiast 10 średnio-chujowo płyt, nagraj jedną dobrą.
Plus widać, że jednak trochę obsrany output, bo nie było jazdy psychologicznej jakiej się spodziewałem i nie trzeba do tego odkrywania tajemnic, tylko jechania o tym o czym wiemy, ale jakby bał się ukłuć e najczulsze punkty rywala, bo się jednak obawia, że ten Mes faktycznie może być większe psycho niż się każdy spodziewał.
No i znowu repeat value mierne.
W ogóle jakie wjebanie się na bingo w 2025 - evil psycho mes.
Jak dla mnie wyszedł na prowadzenie, ale nie na takie, że można już skreślić Mesa, bo spokojnie może wrócić jako tournament winner. Największy zarzut mam do tego taki jak do całej twórczości Tedego - zamiast 10 średnio-chujowo płyt, nagraj jedną dobrą.
Plus widać, że jednak trochę obsrany output, bo nie było jazdy psychologicznej jakiej się spodziewałem i nie trzeba do tego odkrywania tajemnic, tylko jechania o tym o czym wiemy, ale jakby bał się ukłuć e najczulsze punkty rywala, bo się jednak obawia, że ten Mes faktycznie może być większe psycho niż się każdy spodziewał.
No i znowu repeat value mierne.
W ogóle jakie wjebanie się na bingo w 2025 - evil psycho mes.
Ale to jest beef, tu nie chodzi o to, żeby nagrać słuchalny kawałek, bo to powinno być żadne osiągnięcie, a dobry diss po prostu.
Ten taki nie jest, Mesa też nie są dobre, ale przynajmniej zaszczuły przeciwnika, że boi się wyciągnąć grubą artylerię xD
Kurwa tyle rzeczy na tego Mesa było można wyciągnąć i obśmiać to on jakieś chujstwo nawinął.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- Oportunistycznyebaka
Panowie ja nie w temacie, o co chodzi z Pjusem i smsami? Wiem że coś na live, ale jakaś konkretna minuta?
Imo tede to sam do końca nie wie czy oni mają sobie w tym beefie jechać czy nie bo mes to pierdoli non stop jakieś kompletnie odklejone rzeczy
Na chuj mnie info o dziadku
Na chuj mnie info o dziadku
Ale co ma wystawione? Xd
Nie widzę tu pola dla Mesa szczerze, w którym kierunku ma niby wystawione? Serio pytam
- przedszkolanek
no nie wiem, udział w kanale zero dał mu niezły dopał do obecności medialnej, jeszcze niedawno się wydawało, że z tych dinozaurów, którzy się jeszcze jakoś trzymali to on najszybciej skończy jako typ grający na dożynkach za zwrot kosztów i krechęHaczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 0:21 Kurwa chuj z tym festyniarstwem i jałmużną od Stana, aż tak chyba finansowo się nie stoczył
- marmolad_k2
Refren Suki mi od kilku dni siedział w głowie, ale teraz nowy refren mi tam zamieszkał
Ale korzyść po tym dissie nie przesunęła się na żadną ze stron, jak nadrabiałem lajwa, to się spodziewałem, że on naprawdę wszystkie brudy (ang. mess) wyciągnie
Ale korzyść po tym dissie nie przesunęła się na żadną ze stron, jak nadrabiałem lajwa, to się spodziewałem, że on naprawdę wszystkie brudy (ang. mess) wyciągnie
Nie kumam kurwa zajebania 2 najlepszych punchy na lajwie:
- smsy do Pjusa z groźbami śmierci
- niebieska karta
A nie wyciągnięcie tego w dissie?
Jaki to kurwa ma sens? I tak te wypowiedzi z lajwa do Mesa dotrą. I tak to powiedział, więc no kurwa strzał w stopę jak chuj.
- smsy do Pjusa z groźbami śmierci
- niebieska karta
A nie wyciągnięcie tego w dissie?
Jaki to kurwa ma sens? I tak te wypowiedzi z lajwa do Mesa dotrą. I tak to powiedział, więc no kurwa strzał w stopę jak chuj.
ja pierdole chlop forma mutant na strimach, jechanie rowno, 5x wiecej brudów i argumentow, do tego sam mowi ze ma ful wiadomosci ktore moglby uzyc to daje nie wiem jakies 10% tego co na lajtach bozych,
zawod, ale letko sie pod nosem usmiechnalem na remix "69" ale nie do odwzorowania tamta aura jest niestety
kurwa nie wiem ile jeszcze mu mes ma wystawiac do pustej zeby dobil
zawod, ale letko sie pod nosem usmiechnalem na remix "69" ale nie do odwzorowania tamta aura jest niestety
kurwa nie wiem ile jeszcze mu mes ma wystawiac do pustej zeby dobil
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
-
arystokrata91
Trzecia część najlepsza, ale ogólnie wieje kalafiorem.
Po tych szumnych zapowiedziach, że łooo koniec beefu, chłop wygrał i koniec, nie ma co zbierać, a poza tym to przesłuchał po 5c każdego wywiadu i ma takie info, że mes kładzie się do trumny… no jakoś nie ujmuje szczególnie.
Po tych szumnych zapowiedziach, że łooo koniec beefu, chłop wygrał i koniec, nie ma co zbierać, a poza tym to przesłuchał po 5c każdego wywiadu i ma takie info, że mes kładzie się do trumny… no jakoś nie ujmuje szczególnie.
Paodobno parę miesięcy przed śmiercią Pjusa Mes mu pisał w smsach że go zajebieOportunistycznyebaka pisze: ↑05 wrz 2025, 0:25 Panowie ja nie w temacie, o co chodzi z Pjusem i smsami? Wiem że coś na live, ale jakaś konkretna minuta?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
PALCE CI WYGINA, SZPILMAN PIANISTA 
bezapelacyjnie największy minus i to nawet nie kwestia panczy samych w sobie ale jakąś hardkorową szyderę z oponenta mógłby tede pocisnąć bo mes jest chodzącym memem, a tu jakieś kurwa ej, myślałem że bijemy się tylko na rymy, ej ty jednak zdolny chłopak jesteś xD lol, virgin rapHaczapurjan pisze: ↑05 wrz 2025, 0:15 Pierwsze wrażenia na gorąco są takie, już abstrahując od doboru bitów i formy, że on cały czas sprawia wrażenie wydyganego, jakby bał mu się mocniej pocisnąć. Wszystko takie zachowawcze i bez jakichś fajnych panczy. Lepsze niż „Dedlajny”, ale też nic co by było warto męczyć.
No właśnie jaca tu w takiej swojej energii dobrej napierdala jakby i napierdala taki styl w jakim da się go słuchaćeddy_wata pisze: ↑05 wrz 2025, 0:24dla mnie poraz pierwszy od elliminati on robi rap wiec i tak dobrze bo lubilem go jako rapera a nie festyniarzaprzedszkolanek pisze: ↑05 wrz 2025, 0:23jakkolwiek nie byłoby to festyniarskie piece of music, to ciągle ciekawsze od tego gówna, co w tych dissa, te dwa wcześniejsze to przynajmniej bity miały w miarę eleganckie, a ten to już chujnia po całości
A bit na dwoch pierwszych i teraz tym srodkowym kawalku imo zajebiste klimatyczne, ten boombap jedynie wiesniacki bym wyjebal
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
ale głupi pomysł z tym 69 xd nowator musi mieć tam niezły ubaw jak się buja po klatówach i miejscówach wspominając dawne czasy@Bolo
no bo je jacek graniecki zwykly pajac komercja jest teraz redaktorem @2do5
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 0:29 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
Bez kitu, Jan Rapowanie by mogł coś takiego nagrać jakby się starał być groźny.
Estrogen rap < Landlord psychorap
Estrogen rap < Landlord psychorap