[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- przedszkolanek
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
teraz wystarczy, że w tydzień nagra normalny przeciętny numer, nawet cisnąć jacka nie musi specjalnie
Hahaha co to kurwa jest. Czemu się nabrałem na zdanie jakiegoś wuwunia czy abla
Wielkie 5 dla nich
Wielkie 5 dla nich
@przedszkolanek masz plusika
64 lajny zaskoczyły że tede odpowiedział, dedlajny to przynajmniej zaśmiałem ale tu to nawet linijki nie zapamiętałem, no szkoda bo można było wyciągnąć prywaty z dm-ów i wrzucić mesa w odmety szaleństwa, ale może tede faktycznie boi się bójki i potencjalnych konsekwencji ze swoją toczacą się sprawą karną
64 lajny zaskoczyły że tede odpowiedział, dedlajny to przynajmniej zaśmiałem ale tu to nawet linijki nie zapamiętałem, no szkoda bo można było wyciągnąć prywaty z dm-ów i wrzucić mesa w odmety szaleństwa, ale może tede faktycznie boi się bójki i potencjalnych konsekwencji ze swoją toczacą się sprawą karną
-
VerminatorX
W sumie żadnych odkrywczych panczy nie zapodał. Że Mes jest zjebem, walnął w domofon i się ośmiesza, do tego trochę wyzwisk i tyle.
- FruitOffTheWall
mes jest chociaż zabawny i barwny a tede myśli ze rozpierdala scene bo mu stachu i sot powiedzieli super jacek
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- rany1odbytu
Kurde ten przyglup tyle piłek na siebie wystawił i żadnej nie wykorzystał. Tedas kurde :/
Kurwa przecież poza tym wejściem to jak dla mnie dojebał jaca zajebiście, biorąc pod uwagę mesowskie pajacowanie całe to tedzik wpierdolił i wysrał frustrata landlorda
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
druga czesc zarapowana fajnie ale no bitewnie to jest takie meh, oni chyba za wiele na siebie nie maja i te kawalki to takie bardziej bragga o nich samych. Az dziwne ale chyba oboje sa takimi toksykami, ze nikt im na siebie nie sprzedal zbyt wiele brudow. Yakuza ze Stasiakiem moga zbic pione jedynie po tym
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Tak po pierwszym odsłuchu to trochę mnie wymęczył ten diss, chociaz parę fajnych linijek było ale bez szału
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- Haczapurjan
Pierwsze wrażenia na gorąco są takie, już abstrahując od doboru bitów i formy, że on cały czas sprawia wrażenie wydyganego, jakby bał mu się mocniej pocisnąć. Wszystko takie zachowawcze i bez jakichś fajnych panczy. Lepsze niż „Dedlajny”, ale też nic co by było warto męczyć.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 0:15 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Ten dziadek to była przynęta której Tedas nie łyknął. Chyba że przeceniam obu
Nic ciekawego a takie oczekiwanie było xD
Spoiler
Tournament winner, to znów pan Mes
no hujnia ogolnie ale mysle ze widzowie kanalu zero i fani hip hopu z komentarzy na fejsbuku w ekstazie
na mesa wystarczy, ale średnie max, beef na poziomie mlody dzban zdechly osa xd chyba ze mes w manii wjedzie to kto wie
cztery żubry i dwie kurwy
beef debili
- przedszkolanek
jeszcze tylko jakieś dwie linijki od mesa typu dupa silencio i można zamykać wieko, kłaść kamień na nietedego