[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
aplew

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: aplew »

2rzyn pisze: 02 wrz 2025, 22:53 Mes ostro na prowadzeniu, flak wdeptywany w glebe.
jakbyś napisał cos innego, to pomyślałbym ze ci się na konto wlamali
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede obsrał output, że Mes faktycznie jest na tyle szalony, że mu będzie wjazdy na i pod chatę robił, a on jest w kropce, bo ani po policję dzwonić, ani po Staszka, ani bić się z tym Mesem. Bo nawet jakby chciał i umiał, to zaraz ktoś na psy zadzwoni, a on sprawa w toku i trochę się martwi, to mu takie zamieszanie na pewno niepotrzebne. Output silencio.
Phalanx091

Post autor: Phalanx091 »

propsy wielkie za ten temat, niesamowicie mi poprawia humor w ostatnich dniach xD

od siebie dorzucam rym dupa silencio - problem z potencją, this one is for free, Piotrek

arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Gdzie się podział ten głos Tedego sprzed ~10 lat, teraz jest taki asłuchalny, dotarło do mnie, że to właśnie przez tę barwę wokalu - przynajmniej w moim odczuciu.

Czego Jacek by nie nagrał, na chuju by nie stanął (na FLAC-u może?), to i tak można się w 90% spodziewać, jak finalnie to będzie brzmiało z tolerancją kilku procent. U Mesa nie wiadomo nigdy, co zresztą widać po nastrojach odbiorców w komentarzach po premierze SUKI, po czym Samica Psa jest najbardziej totalnym przeciwieństwem SUKI jaki tylko można sobie w rapgrze wyobrazić... I to jest piękne. Muzycznie Piotrek zawsze będzie kilka lvl wyżej.

Ten "performens" z wyskoczeniem pod klatką rzeczywiście mógł dojechać Tedego psychicznie, nie wiadomo co "jakiś debil" (mówię tu generalizując w odniesieniu do ogółu debili, nie podmiotowo o Mesie) ma w głowie i o co mu chodzi, no ja bym jednak obsrał output. Pracuję zresztą w zawodzie, który nie jest powszechnie lubiany i spotyka się z dużym ostracyzmem ze strony społeczeństwa, miewałem groźby, zastraszanie i inne nieprzyjemne sytuacje i jak mocno by one nie wybrzmiewały to potrafią chodzić po głowie, nawet "po robocie".
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2025, 23:02 przez arystokrata91, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
gods bidness

Zresztą po co tu się bić w ogóle. Wystarczy że się kamerzysta zaczai z kamerą w pogotowiu, Tede wyjdzie z klatki, a Mes w amoku wyskoczy z krzaków i obrzuci Teda jajcami. Wszystko się nagra i to przypieczętuje zwycięstwo Mesa.
YP_

Post autor: YP_ »

btw, moze jak dojdzie do konfrontacji face to face, to pogadaja, zbija pione i nagraja filmik na tiktoka, ze wygral hip hop.
tdf jest fanem jaya wiec moze ma w glowie taki scenariusz
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

To lepiej niech Mesiwo już tam nie jeździ, bo to byłby dla nas najgorszy możliwy scenariusz, a łakniemy wszyscy więcej z obu stron :D.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

gods bidness pisze: 02 wrz 2025, 22:59 Zresztą po co tu się bić w ogóle. Wystarczy że się kamerzysta zaczai z kamerą w pogotowiu, Tede wyjdzie z klatki, a Mes w amoku wyskoczy z krzaków i obrzuci Teda jajcami. Wszystko się nagra i to przypieczętuje zwycięstwo Mesa.
Albo flakami wołowymi

Tede spac nie moze, boi sie zza firanki zajrzec pod klatke. Mesowi udalo sie to o czym nawijal biggie.

Dawaj tedas co dostaniemy kolejny diss od Mesa z instant klasykami
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Żenada, że 49 letni chłop dał się wziąć na huki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To już nie są huki, bo mes przeszedł do czynów i teraz już stanowi realne fizyczne zagrozenie, na razie rozjebał domofon ale następna może być japa tedego
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
2rzyn

Podchodzi pod klatke na tym teledysku jakby mogl miec kose dp splashowania wieprzy. Tede obsrany po sam flak.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Oglądam „Ślub od pierwszego wejrzenia” ze swoją kobieciną, a tu Mes styrany po beefie i relacji z Tunezyjką. Nawet trochę Nawrockiego zaczął przypominać
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Mes x Nawrocki
YP_

Post autor: YP_ »

tede fajnie wszedł w ten beef, ale teraz to mes rozdaje karty. takie są fakty
Awatar użytkownika
2rzyn

Ta suka to jacek
Takie sa fakty
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

A wiadomo w ogóle czemu bejbimomma porzuciła właściciela ziemskiego? Zdrada zakradła się do jego życia? Ćpał/chlał? Od początku był plan zrobić sobie dzieciaka, zapewnić dochód pasywny i się ewakuować?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Proszę podać jedną osobę, która wytrzymała z Mesem?

Stasiak - nie
Witek - nie
Baby momma - nie
Stary Mesa - nie
Kuba Knap, Zetenwupe, Leh - nie
Wrotas - nie

Lil Ryszard dorośnie to też będą ciężary.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

2rzyn - tak
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
gods bidness

Puściłem se ten poranek do spania tradycyjnie i dalej widzę, że Mes rent free we łbie Tedego. Tego właśnie u niego nie mogłem zdzierżyć - syndromu głównego bohatera gry komputerowej. Jemu się wydaje, że wszyscy tak jak on żyją tym beefem i tym całym Mesem. Warga coś pierdoli o swojej szkole sprzed lat, ten widać że absolutnie w dupie to ma, co chwilę przerywa, żeby coś totalnie z dupy powiedzieć o Mesie. Warga chodził go tajgera w szkole, no to jak tajger, tu od razu pierwsze skojarzenie Mes. Warga czytał Potop, no to z czym się Potop kojarzy? No oczywiście, ze z Mesem. I już pomijam tego Mesa w jego bani, ale serio nie dałbym rady się z nim zadawać, bo on w rozmowie zawsze output, nigdy input i to jego historiami i beefami wszyscy mają żyć, a nie jakiegoś wargi czy wuwunia.
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Ciśnie mi się niewybredny żart związany z Pjusem nie mogącym znieść Piotrka, ale się powstrzymam, bo zostanę zhakowany a potem Mes mnie zniszczy na G-funku.
ODPOWIEDZ