jakbyś napisał cos innego, to pomyślałbym ze ci się na konto wlamali
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Tede obsrał output, że Mes faktycznie jest na tyle szalony, że mu będzie wjazdy na i pod chatę robił, a on jest w kropce, bo ani po policję dzwonić, ani po Staszka, ani bić się z tym Mesem. Bo nawet jakby chciał i umiał, to zaraz ktoś na psy zadzwoni, a on sprawa w toku i trochę się martwi, to mu takie zamieszanie na pewno niepotrzebne. Output silencio.
-
Phalanx091
propsy wielkie za ten temat, niesamowicie mi poprawia humor w ostatnich dniach xD
od siebie dorzucam rym dupa silencio - problem z potencją, this one is for free, Piotrek
od siebie dorzucam rym dupa silencio - problem z potencją, this one is for free, Piotrek
-
arystokrata91
Gdzie się podział ten głos Tedego sprzed ~10 lat, teraz jest taki asłuchalny, dotarło do mnie, że to właśnie przez tę barwę wokalu - przynajmniej w moim odczuciu.
Czego Jacek by nie nagrał, na chuju by nie stanął (na FLAC-u może?), to i tak można się w 90% spodziewać, jak finalnie to będzie brzmiało z tolerancją kilku procent. U Mesa nie wiadomo nigdy, co zresztą widać po nastrojach odbiorców w komentarzach po premierze SUKI, po czym Samica Psa jest najbardziej totalnym przeciwieństwem SUKI jaki tylko można sobie w rapgrze wyobrazić... I to jest piękne. Muzycznie Piotrek zawsze będzie kilka lvl wyżej.
Ten "performens" z wyskoczeniem pod klatką rzeczywiście mógł dojechać Tedego psychicznie, nie wiadomo co "jakiś debil" (mówię tu generalizując w odniesieniu do ogółu debili, nie podmiotowo o Mesie) ma w głowie i o co mu chodzi, no ja bym jednak obsrał output. Pracuję zresztą w zawodzie, który nie jest powszechnie lubiany i spotyka się z dużym ostracyzmem ze strony społeczeństwa, miewałem groźby, zastraszanie i inne nieprzyjemne sytuacje i jak mocno by one nie wybrzmiewały to potrafią chodzić po głowie, nawet "po robocie".
Czego Jacek by nie nagrał, na chuju by nie stanął (na FLAC-u może?), to i tak można się w 90% spodziewać, jak finalnie to będzie brzmiało z tolerancją kilku procent. U Mesa nie wiadomo nigdy, co zresztą widać po nastrojach odbiorców w komentarzach po premierze SUKI, po czym Samica Psa jest najbardziej totalnym przeciwieństwem SUKI jaki tylko można sobie w rapgrze wyobrazić... I to jest piękne. Muzycznie Piotrek zawsze będzie kilka lvl wyżej.
Ten "performens" z wyskoczeniem pod klatką rzeczywiście mógł dojechać Tedego psychicznie, nie wiadomo co "jakiś debil" (mówię tu generalizując w odniesieniu do ogółu debili, nie podmiotowo o Mesie) ma w głowie i o co mu chodzi, no ja bym jednak obsrał output. Pracuję zresztą w zawodzie, który nie jest powszechnie lubiany i spotyka się z dużym ostracyzmem ze strony społeczeństwa, miewałem groźby, zastraszanie i inne nieprzyjemne sytuacje i jak mocno by one nie wybrzmiewały to potrafią chodzić po głowie, nawet "po robocie".
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2025, 23:02 przez arystokrata91, łącznie zmieniany 3 razy.
- gods bidness
Zresztą po co tu się bić w ogóle. Wystarczy że się kamerzysta zaczai z kamerą w pogotowiu, Tede wyjdzie z klatki, a Mes w amoku wyskoczy z krzaków i obrzuci Teda jajcami. Wszystko się nagra i to przypieczętuje zwycięstwo Mesa.
btw, moze jak dojdzie do konfrontacji face to face, to pogadaja, zbija pione i nagraja filmik na tiktoka, ze wygral hip hop.
tdf jest fanem jaya wiec moze ma w glowie taki scenariusz
tdf jest fanem jaya wiec moze ma w glowie taki scenariusz
-
arystokrata91
To lepiej niech Mesiwo już tam nie jeździ, bo to byłby dla nas najgorszy możliwy scenariusz, a łakniemy wszyscy więcej z obu stron
.
Albo flakami wołowymigods bidness pisze: ↑02 wrz 2025, 22:59 Zresztą po co tu się bić w ogóle. Wystarczy że się kamerzysta zaczai z kamerą w pogotowiu, Tede wyjdzie z klatki, a Mes w amoku wyskoczy z krzaków i obrzuci Teda jajcami. Wszystko się nagra i to przypieczętuje zwycięstwo Mesa.
Tede spac nie moze, boi sie zza firanki zajrzec pod klatke. Mesowi udalo sie to o czym nawijal biggie.
Dawaj tedas co dostaniemy kolejny diss od Mesa z instant klasykami
Żenada, że 49 letni chłop dał się wziąć na huki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To już nie są huki, bo mes przeszedł do czynów i teraz już stanowi realne fizyczne zagrozenie, na razie rozjebał domofon ale następna może być japa tedego
- Haczapurjan
Oglądam „Ślub od pierwszego wejrzenia” ze swoją kobieciną, a tu Mes styrany po beefie i relacji z Tunezyjką. Nawet trochę Nawrockiego zaczął przypominać

Mes x Nawrocki
tede fajnie wszedł w ten beef, ale teraz to mes rozdaje karty. takie są fakty
A wiadomo w ogóle czemu bejbimomma porzuciła właściciela ziemskiego? Zdrada zakradła się do jego życia? Ćpał/chlał? Od początku był plan zrobić sobie dzieciaka, zapewnić dochód pasywny i się ewakuować?
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Proszę podać jedną osobę, która wytrzymała z Mesem?
Stasiak - nie
Witek - nie
Baby momma - nie
Stary Mesa - nie
Kuba Knap, Zetenwupe, Leh - nie
Wrotas - nie
Lil Ryszard dorośnie to też będą ciężary.
Stasiak - nie
Witek - nie
Baby momma - nie
Stary Mesa - nie
Kuba Knap, Zetenwupe, Leh - nie
Wrotas - nie
Lil Ryszard dorośnie to też będą ciężary.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
2rzyn - tak
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- gods bidness
Puściłem se ten poranek do spania tradycyjnie i dalej widzę, że Mes rent free we łbie Tedego. Tego właśnie u niego nie mogłem zdzierżyć - syndromu głównego bohatera gry komputerowej. Jemu się wydaje, że wszyscy tak jak on żyją tym beefem i tym całym Mesem. Warga coś pierdoli o swojej szkole sprzed lat, ten widać że absolutnie w dupie to ma, co chwilę przerywa, żeby coś totalnie z dupy powiedzieć o Mesie. Warga chodził go tajgera w szkole, no to jak tajger, tu od razu pierwsze skojarzenie Mes. Warga czytał Potop, no to z czym się Potop kojarzy? No oczywiście, ze z Mesem. I już pomijam tego Mesa w jego bani, ale serio nie dałbym rady się z nim zadawać, bo on w rozmowie zawsze output, nigdy input i to jego historiami i beefami wszyscy mają żyć, a nie jakiegoś wargi czy wuwunia.
-
VerminatorX
Ciśnie mi się niewybredny żart związany z Pjusem nie mogącym znieść Piotrka, ale się powstrzymam, bo zostanę zhakowany a potem Mes mnie zniszczy na G-funku.