[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
241
58%
Ten Typ Mes
60
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
108
26%

Liczba głosów: 412

jaczakacza

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: jaczakacza »

Jak słucham tego świntuszenia Mesa, myślę sobie, że to taki zmanierowany Pietrek Kogucik.

A tak swoją drogą, to w numerze z Tede u Kapoty miał taki wers:

Wsadzę dwa palce i zrobię z niej hydrant

Zawsze, gdy to słyszę, myślę o tych jego nieszczęsnych spodniach. Sorry, musiałem się tym podzielić.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

To drink a nie uryna, Jacek
Spoiler
Powiedz lepiej jak nie staje ci Wacek
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Widziałem gdzieś komentarz, że Mes się tak dobijał do Tedego, bo znowu się obszczał i chciał suche spodnie pożyczyć.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

oldschool pisze: 31 sie 2025, 14:03 Widziałem gdzieś komentarz, że Mes się tak dobijał do Tedego, bo znowu się obszczał i chciał suche spodnie pożyczyć.
:rotfl:

Jak jebnął w domofon tą zniewieściałą piąsteczką, to pewnie od razu potrzebował wody utlenionej żeby ranę na kostkach odkazić
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

oldschool pisze: 31 sie 2025, 13:34
kociao pisze: 31 sie 2025, 13:19
oldschool pisze: 31 sie 2025, 11:49 To nie jest teoria tylko fakt akurat. Dokładnie tak to wyglądało jak mówili o kulisach rozstania.
Są jakieś teksty, wywiady czy cokolwiek gdy o tym opowiadali? Podlinkujcie
https://glamrap.pl/ten-typ-mes-odpowiad ... a-i-witka/
Dzięki, w sumie jak to przeczytałem to już sobie przypomniałem te historię, szczególnie z tą dzialalnoscia na Witka

Tu też więcej na ten temat (z perspektywy Mesa) jakby ktoś też chciał sobie przypomnieć

https://open.fm/muzyka/nie-zostane-kapi ... 197483872a
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

W ogóle ja na miejscu Tedego bym poszedł na jakieś lekcje boksu i złapał podstawy podstaw chociaż. Nigdy się nie bił, co nie jest niczym złym, ale takiego siusiumajtka Mesa to on się bać nie powinien, skoro:
a) ten drugi nic nie umie
b) Tede jest chyba z 10 cm wyższy i o wiele bardziej postawny chłop z niego

Dać się w przypadku konfrontacji fizycznej wziąć na huki Temu Typu Mesu to byłby wstyd.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

To że nie ma żadnej słynnej bitki z Tede nie znaczy że nigdy w życiu się nie bił, wydaje mi się że coś tam umie skoro na solo z Peją wyszedł z jakimś swoim trenerem?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Sam Tede chyba tak sugerował, że się nie bił nigdy? A z tym trenerem to mówił, że wziął go, żeby pozbierał go z ulicy jak dostanie w ryja.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Tedzik dzisiaj dopiero do WWA miał wrócić i na pytanie czy nagra diss odpowiedział:
"NO MYSLE ZE BAWIMY SIE, CZY JUZ NIE?:))"
I oczywiście jestem tym ukontentowany, ale obawiam się, że to będą znowu "poniżej średniej wypociny sklecione".
O dziwo "64 Lajny" całkiem porządny diss, fajnie tam leciał, ale przydałoby się coś o level wyżej, a od tamtego czasu tylko regres.
oldschool pisze: 31 sie 2025, 14:13 W ogóle ja na miejscu Tedego bym poszedł na jakieś lekcje boksu i złapał podstawy podstaw chociaż. Nigdy się nie bił, co nie jest niczym złym, ale takiego siusiumajtka Mesa to on się bać nie powinien, skoro:

Dać się w przypadku konfrontacji fizycznej wziąć na huki Temu Typu Mesu to byłby wstyd.
Potwierdzam. Nauczyłby się chociaż jak trzymać gardę, jak zasłaniać schaby (chociaż o cios na wątrobę Mesa bym nie podejrzewał), jak wyprowadzać cios ze skrętu, dorzuć do tego proste kombinacje i Mesio na OIOM-ie.
oldschool pisze: 31 sie 2025, 14:16 Sam Tede chyba tak sugerował, że się nie bił nigdy? A z tym trenerem to mówił, że wziął go, żeby pozbierał go z ulicy jak dostanie w ryja.
W wywiadzie dla "Dużego w Maluchu" twierdził, że nie bił się od liceum, ale nie że nigdy.

E: W ogóle Tedzik niepotrzebnie dał się wziąć na huki Pejemu, z tym jakim to on nie jest fighterem. Gość jest o wiele mniejszy (Tede mu sam cisnął od kurdupli), a ćwiczył tylko judo, które w kontekście prania się po ryjach jest średnio przydatne.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 sie 2025, 14:26 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

oldschool pisze: 31 sie 2025, 14:13 b) Tede jest chyba z 10 cm wyższy i o wiele bardziej postawny chłop z niego
mes jest kapke wyzszy
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
YP_

Post autor: YP_ »

mes w obecnym stanie moglby wygrac ta konfrontacje
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

zalezy na ile tzw retard rage by zadzialalo
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

oldschool pisze:W ogóle ja na miejscu Tedego bym poszedł na jakieś lekcje boksu i złapał podstawy podstaw chociaż. Nigdy się nie bił, co nie jest niczym złym, ale takiego siusiumajtka Mesa to on się bać nie powinien, skoro:

Mes wyłapał na dziurę od kurdupla Meza, więc argument o wzroście na starcie jest inwalidą.

Wielkie 5 dla nich
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Btw., czy Mes ma korzenie żydowskie? Nazwisko pasuje, propsował Michnika, wmawia hitleryzm oponentom, kamienicznik...
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Tak jak lubiłem muzyczkę Mesa, tak teraz zaczyna mi być wstyd trochę, że go słucham. Miałem nadzieję, że się otrząśnie po tym pierwszym dissie i – tak jak muzycznie drugi diss się broni – tak ten klip to jest taka żenada, że nie jestem w stanie zrozumieć, co mu we łbie zaszumiało, że on to wstawił. O Jacy się nie wypowiadam, bo średnio jestem obiektywny. Zawsze czułem od niego taki vibe: gościa, który zbija z tobą piątkę i jest do rany przyłóż, a potem dwie godziny ci dupę obrabia i mówi każdemu, kto chce go słuchać, jaki jesteś zjebany. Leakowanie jakichś starych info o znajomych też mu się zdarzało, jak te sławne buty, które Borxion po nim nosił. No nie przepadam za chłopem mocno.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Luxair pisze: 31 sie 2025, 14:35 Btw., czy Mes ma korzenie żydowskie? Nazwisko pasuje, propsował Michnika, wmawia hitleryzm oponentom, kamienicznik...
Dodaj do tego "Slava Ukrainie" etc. Raczej typowy przedstawiciel warszawskiej postPRLowskiej pseudoelitki, ale niekoniecznie z "pierwszorzędnymi, koszernymi" korzeniami. Jak się poogląda tych wszystkich profesurów ze strony lewicowo-liberalnej i dyżurnych eskpertów TVN-u, to tam zawsze ten sam "kanon autorytetów". Marian Turski (właściwie Mosze Turbowicz), Bronisław Geremek (właściwie Beniamin Lewertow), w najlepszym wypadku ksiądz Tischner etc.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Może Mes szuka siłowej konfrontacji żeby w końcu jakąś wygrać, bo co mamy do tej pory: wpierdol po którym o mało nie umarł i włożyli mu metal do głowy, wpierdol od policjantów, wpierdol od Mezo
YP_

Post autor: YP_ »

Walenie koksu w Brazil
Ciut poprawiło mi humor, przyznam
Gdy po tylu przegranych bójkach
W końcu rozjebałem wrogowi ryj
Było spoko, choć to nie czyni mężczyzny
Wiadomo o kogo chodzilo tutaj Mesowi? To z kawałka "Jak nikt" na AŁA
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Sądząc po jego aktywność w sieci, to Mes sam dla siebie jest największym wrogiem.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

prawde mowiac troche zaczyna byc mi go szkoda, bo wyglada na to, ze on nie jest tylko zjebany, ale serio chory. delulu, zyje w alternatywnej rzeczywistosci. zdrowiej piotrek
ODPOWIEDZ