[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
234
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 402

Awatar użytkownika
CCORD

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: CCORD »

horrypaz pisze: 30 sie 2025, 10:45 Nie sprawdzil ze tede od paru dni jest w czechach za hajs z donejtow i zdizwiony ze nikt mu nie otworzyl.
Tede uciekł przed Mesem do Czech? Duże jeśli prawdziwe.
Ten Typ Mes pisze: I od razu runda tres
[...]
To zwiastuny twojej skuchy _jacku
Więc kurwa ruchy jacku
Czy mam rozumieć, że to zapowiedź odpowiedzi na odpowiedź Tedego, którą Mes nawinie na tym drugim bicie i wypuści ekspresowo jak Helikopter w Ogniu?
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

Mes w tym beefie jest jak ten typ na boisku co się trikami popisuje, po czym przychodzi jakiś ulow i mu te piłkę wybija w pizdu.

Flow jest, technika jest, tekst :lol: Mes w tym swoim zacietrzewieniu kompletnie nie wie chyba kim jest, argumenty zbierane na pałę. Kwintesencją tego odklejenia są jedne z pierwszych wersów jak to ma wypierdolone na hejty, a kilka dobrych dni temu musiał udowadniać słuchaczom że przecież jest lepszy niż Jacek. PATRZCIE HEJTERZY JAK MAM WYJEBANNE. Niestety ale wyjebane to było ego zawsze, a teraz już jazda bez trzymanki jest grana. Przykro się na to patrzy, w szczególności że Mes przez wiele lat był jednym z moich ulubionych i topowych raperów.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Mes pół pancza nie widział chyba od kiedy lil mama kazała mu wypierdalać, ale no to jak płynie tutaj w porównaniu do tego seplenienia się Tedzika działa zdecydowanie na jego korzyść

Obaj przegrali, przegrał również hip-hop
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

#23 pisze: 30 sie 2025, 10:54 Kwintesencją tego odklejenia są jedne z pierwszych wersów jak to ma wypierdolone na hejty, a kilka dobrych dni temu musiał udowadniać słuchaczom że przecież jest lepszy niż Jacek
No wczutę złapał niesamowitą, liczył rymy, porównywał z „64 lajnami”, ciągle pisał ludziom że ten diss („Suka”) to brylant, a teraz jakiś udawany pseudodystansik. On ma hałas na strychu po prostu i kryzys tożsamości. Zryty beret, kryzys wieku średniego, wszystko zmiksowane razem
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Sionek pisze: 30 sie 2025, 1:21 chwali się, że jest pasożytem, super powód do dumy xD
no już ustaliliśmy że bycie robotnym to powód do wstydu, to tylko kontynuacja
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

TE TE TE DE EF, TAS DE FLEJA, FLEJTUCH
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

liczylem ze po beat switchu mes zacznie robic adliby westside gunna
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

nowy diss Tede będzie się nazywał "Katastralajny"
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

2rzyn pisze: 30 sie 2025, 10:50 Przypominam ze hejtujacy ten diss najczesciej na forum propsowali bambi, ekipe i inne chujotwory.
Nie wymagajmy
Co poradzisz jak dla rondlarzy ważniejsza jest nie muzyka i świeżość, tylko "argumenty" i że audi było w leasingu, a nie na wynajem i że Tede był w Czechach.

Już się nie mogę doczekać na to wyjaśnianie od Tedego.

- ja sie biję z myślami a ty z domofonem hehe
- Audi było w leasing, a nie na wynajem
- chciałem być idolem wszystkich z discopolowcami włącznie, a nie patusów
- byłem w Czechach
- mój tata był nie adwokatem tylko prawnikiem, ale INNYM niż adwokat!

UUUUUuuuuUU rozjebane, wszystko odbił! :bag:
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Rapowe grupki nie zawodzą, gdzie ludzie piszą "asłuchalne" :lol: przecież to jest dosłownie ostatnia rzecz, jaką można temu kawałkowi zarzucić :wall:
Awatar użytkownika
Pteh

Post autor: Pteh »

fajnie sobie Mes rozgrywa ten beef. Suka nie chce wyjść z głowy od wypuszczenia i jest to zdecydowanie overhated numer. Drugi diss również bardzo porządny.
Ogólnie Mes ostatnio stał się interesujący, co jest wybitnie w opozycji do innych starzejących się raperów, którzy tracą pazur i mają gówno do powiedzenia.

Słusznie zostało zauważone w tym temacie, że:
- Mes im starszy tym głupszy i paradoksalnie przekłada się to na to, że jego rap jest JAKIŚ i chce się go słuchać (God Bless też było moim guilty pleasure, mimo paru burackich linijek, które teoretycznie powinny mnie zniechęcić do ponownego naciśnięcia play, a jednak tego nie zrobiły)
- jego dissy są INNE. Jednocześnie trochę chujowe i trochę intrygujące, ale nie są takimi klasycznymi dissami. Przez to mają lepszy repeat value i ogólnie podbijam tutaj punkt widzenia użytkownika @chuj i użytkownika @eddy_wata

Z klipu zapamiętałem fajnie wjeżdżające "unikaj podawania rąk" :lol: no i wybitnie memiczne nakurwianie pancza w domofon XD

Czekam na Tedego, niech igrzyska trwajo. Na ten moment Mes na prowadzeniu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Malloy pisze: 30 sie 2025, 10:58 TE TE TE DE EF, TAS DE FLEJA, FLEJTUCH
Mes podświadomie czuje respekt do ksywki Tedego, dlatego tak intonował „TDF”
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Pteh pisze: 30 sie 2025, 11:04 Mes im starszy tym głupszy i paradoksalnie przekłada się to na to, że jego rap jest JAKIŚ i chce się go słuchać (God Bless też było moim guilty pleasure, mimo paru burackich linijek, które teoretycznie powinny mnie zniechęcić do ponownego naciśnięcia play, a jednak tego nie zrobiły)
Właśnie on teraz taki odklejony jest w chuj świeższy i ciekawszy niż na tych płytach typu KNS, ZNP itd., gdzie był gładki, uczesany i na dyktandzie z polskiego zawsze na piątkę. Taka nudna pizda z talentem, ale bez jajec, co to pięć razy w słowniku sprawdzi, czy dobrze, zanim powie trudne słowo.
Teraz sygnet w piździe, przyklejone jądro do japy, najazdy na kabaty na nastolatka uwięzionego w ciele starego dziadka, co mu się na czoło położy graty i zleje do japy. To mi się podoba, to o to chodzi!
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Malloy pisze: 30 sie 2025, 10:10 No ja te wersy o pochodzeniu odbieram jako przytyk do Tedego, że mimo to, że jest z dobrego domu to kreuje się na idola patusów i trochę mu wstyd i przykro jak mu mówią "bananowe dziecko" przez co jest nieautentyczny, a Mes jest dumny i chuj, nie udaje, że jest z patologicznej czy gorzej sytuowanej rodziny, jest w tym prawdziwy i to słychać i czuć w jego "byciu bucem"
taaak, tez to dzisiaj skumalem, nie chodzi o przypierdalanie sie do rodziny, tylko to jak tede ja reprezentuje, natomiast slabo to wspolgra potem z tymi ziemniakami chrustem i kabatami wiec nie ma co sie przywiązywać

Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
gods bidness pisze: 30 sie 2025, 11:10 przyklejone jądro do japy na czoło położy graty i zleje do japy. To mi się podoba, to o to chodzi!
ten typ bdsm
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Ja ogólnie chyba kupuję argumentacje god bidnessa z chujem co do PUNISHED MESA.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

niezle halucynacje grupowe tu wjezdzaja
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Jeśli Mes wywołał ten konflikt tylko po to, żeby nagrać zajebiste kawałki i rozpromować nową płytę, to ja to kupuję tak jak jego preorder
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

przedszkolanek pisze: 30 sie 2025, 1:52 przedszkolanek pisze: ↑sob sie 30, 2025 12:36 am
4) o co chodzi z tą żoną na ripicie jak listonosz u mesa na dzielnicy? ktoś wie coś więcej?
podbijam
przejrzałem kilka recenzji 'hello baby' i nie widzę w żadnej wzmianki o braku repeat value, liczyłem na flinta, bo ta jego była dość krytyczna ale to nie to, może chodziło o 'biały tunel', no ale nie chce mi się szukać i skłaniam się ku opcji, że tu o nikogo konkretnego nie chodzi
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

A czasem w rapmatters nie bylo wzmianki o repeat value "suki" ? :lol:
Jose bedzie musial odpowiedziec
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

gods bidness pisze: 30 sie 2025, 10:28 po latach grzebania w kiściach fiutów skacząc jak małpa po drzewie genealogicznym, odnalazł w końcu siebie jako psycho-arystokratę. De Sade też był markizem
:bowdown:
gods bidness pisze: 30 sie 2025, 11:10 Właśnie on teraz taki odklejony jest w chuj świeższy i ciekawszy niż na tych płytach typu KNS, ZNP itd.,
o to chodzi właśnie, w końcu mes przestaje być nudnym pospinanym wannabe ruchaczem, a dostajemy pierwszy w Polsce landlord psychorap, w końcu po 14 latach kandydatura mesa została rozpatrzona pomyslnie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ODPOWIEDZ