[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
233
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 401

Awatar użytkownika
ogkush

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: ogkush »

trochę tez ale wcale nie chodzi o boty z kanału zero :lol:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
chaya

Post autor: chaya »

ja pierdole, sugerowanie związków kanału zero z komentarzami pod suką mesa :damn:

ja rozumiem, że tede ma większy fanbase, ale to już jest przeginka tak jak z tym flakiem lub z tym, że mes mieszkania po ojcu dostał albo innymi farmazonami wyssanymi z palca
YP_

Post autor: YP_ »

A ty? Kiedy ostatnio kochałeś nie patrząc na kalendarz?
Piękne :rotfl: Taco taki wers i zamyka jape Mesowi i wszystkim hejterkom
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Polakom też łatwiej przychodzi hejtowac niż propsowac, kawałek Mesa rozniosl się trochę memowo jako posmiewisko w necie i może stąd ten napływ komentarzy
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

a hieny się rzucały gdy był chory lew
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Nie, po prostu Tede ma naprawdę w dużej części zjebany fanbase, pełno dickriderow. Przecież w tej tedenoveli jak czasem wjeżdża donejt i jest czytany przez AI, to ta składania wygląda tak jakby pisał to jakiś rondlarz w zapierdzianym pokoju, w czapeczce NWJ z trzęsącymi się łapami stukał te litery i spoglądał kątem oka na plakat tedego przyczepiony na szafce.
Awatar użytkownika
Sivestro

Bez kitu XD też sobie tak to wyobrażałem
Awatar użytkownika
enjoy1g

Post autor: enjoy1g »

////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:00 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sivestro

O co chodzi z tą byłą Kukona?
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

enjoy1g pisze: 27 sie 2025, 12:08 Nie uważam disu Mesa za dobry (zresztą takowy jeszcze nie pojawił się w tym beefie) ale te komentarze to przecież głównie pokłosie tego, że Mes krzyknął ,,slava ukrainie" ze sceny. Wini też za to zbiera, mimo że jego wywiad z Braunem był już 4 miesiące temu. Najbardziej bawi mnie to w tym wszystkim ze po Mesie na scenie pojawił się Kukon który krzyknął „Sława Polsce!”, a jego była od początku wojny ciężko śmiga po froncie.
Wini głównie zbierał za to, że wchodził w dupę Trzaskowskiemu i ani jednego trudnego pytania mu nie zadał, podczas gdy w stosunku do innych kandydatów, był o wiele bardziej konfrontacyjny.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

chaya pisze: 27 sie 2025, 11:44 ja pierdole, sugerowanie związków kanału zero z komentarzami pod suką mesa :damn:
Nie bierz synu wszystkiego tak dosłownie.

Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
Haczapurjan pisze: 27 sie 2025, 12:16
enjoy1g pisze: 27 sie 2025, 12:08 Nie uważam disu Mesa za dobry (zresztą takowy jeszcze nie pojawił się w tym beefie) ale te komentarze to przecież głównie pokłosie tego, że Mes krzyknął ,,slava ukrainie" ze sceny. Wini też za to zbiera, mimo że jego wywiad z Braunem był już 4 miesiące temu. Najbardziej bawi mnie to w tym wszystkim ze po Mesie na scenie pojawił się Kukon który krzyknął „Sława Polsce!”, a jego była od początku wojny ciężko śmiga po froncie.
Wini głównie zbierał za to, że wchodził w dupę Trzaskowskiemu i ani jednego trudnego pytania mu nie zadał, podczas gdy w stosunku do innych kandydatów, był o wiele bardziej konfrontacyjny.
Bo to był raczej płatny wywiad i pomysł z inicjatywy sztabu, głupi pomysł zresztą, bo jak mnie miał przekonać do Trzaskowskiego jako fajnego cool gościa, co to z młodzieżą umie się porozumieć, to ni chuja nie przekonał.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Tede musi pękać z dumy i wzruszenia wracając na Kabaty do chaty i odpalając komputer

Jedną z rzeczy, które zapamiętałem z beefu z Peją najwyraźniej było to, że tracki wieprza były hurtowo minusowane i pełne komentarzy w stylu "nie słuchałem nawet ale łapka w duł ave SLU", a teraz sam ma podobne miniony
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Haczapurjan

gods bidness pisze: 27 sie 2025, 12:21
chaya pisze: 27 sie 2025, 11:44 ja pierdole, sugerowanie związków kanału zero z komentarzami pod suką mesa :damn:
Nie bierz synu wszystkiego tak dosłownie.

Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
Haczapurjan pisze: 27 sie 2025, 12:16
Bo to był raczej płatny wywiad i pomysł z inicjatywy sztabu, głupi pomysł zresztą, bo jak mnie miał przekonać do Trzaskowskiego jako fajnego cool gościa, co to z młodzieżą umie się porozumieć, to ni chuja nie przekonał.
A no bo był, Trzasku sam się wysprzęglił, że ludzie z jego sztabu kontaktowali się z Winim. Tylko że to jeszcze bardziej odbiera autentyczności. No ale Trzasku i autentyczność to jak Włodi i brak skręta
Awatar użytkownika
chaya

gods bidness pisze: 27 sie 2025, 12:21 Nie bierz synu wszystkiego tak dosłownie.
widzisz ojcze, ja wiem, że internet, że BEKA, że fajnie, że chuj wie co jeszcze.
tylko widzisz, poźniej nie ma jak i z kim wchodzić w rozmowę. dodatkowo powielanie pewnych nieprawdziwych informacji, według słynnego porzekadła, staje się normą i prowadzi do zakłamania rzeczywistości.
SWN pisze: 27 sie 2025, 12:21 Jedną z rzeczy, które zapamiętałem z beefu z Peją najwyraźniej było to, że tracki wieprza były hurtowo minusowane i pełne komentarzy w stylu "nie słuchałem nawet ale łapka w duł ave SLU", a teraz sam ma podobne miniony
tu masz fakt, z którym się można godzić lub nie i rozmawiać.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

SWN pisze: 27 sie 2025, 12:21 Jedną z rzeczy, które zapamiętałem z beefu z Peją najwyraźniej było to, że tracki wieprza były hurtowo minusowane i pełne komentarzy w stylu "nie słuchałem nawet ale łapka w duł ave SLU", a teraz sam ma podobne miniony
No bo tak dokładnie było, wystarczy zobaczyć stosunek łapek w górę do łapek w dół. (4,4 k vs 5,4 k). A jak to wytknąłem w temacie beef Tede vs Peja, że to była bezwolna tłuszcza i ogry, to mnie odsądzali od czci i wiary i zarzucali klasistowskie wycieczki. Może to też były boty? Z 2009 roku?
:rotfl:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Haczapurjan pisze: 27 sie 2025, 13:02 A jak to wytknąłem w temacie beef Tede vs Peja, że to była bezwolna tłuszcza i ogry, to mnie odsądzali od czci i wiary i zarzucali klasistowskie wycieczki
podlinkujesz post?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
enjoy1g

Post autor: enjoy1g »

////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:00 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Samo hasło “Sława Polsce” nie oznacza od razu że jest się przeciwko pomocy Ukrainie czy że jest się za Rosją
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
chaya

oczywiście, ale był to eweidentny pstryczek w noc mesa
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Akurat ruch bardzo w porządku bo powinniśmy stawiać Nas na pierwszym miejscu a nie inne narodowości, co nie zmienia tego co ekolega wyżej napisał że jest to równoznaczne z byciem ruska onuca lub jebaniem uroków z definicji i odmowa im wsparcia w tej zjebanej wojnie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ