[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
trochę tez ale wcale nie chodzi o boty z kanału zero 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ja pierdole, sugerowanie związków kanału zero z komentarzami pod suką mesa
ja rozumiem, że tede ma większy fanbase, ale to już jest przeginka tak jak z tym flakiem lub z tym, że mes mieszkania po ojcu dostał albo innymi farmazonami wyssanymi z palca
ja rozumiem, że tede ma większy fanbase, ale to już jest przeginka tak jak z tym flakiem lub z tym, że mes mieszkania po ojcu dostał albo innymi farmazonami wyssanymi z palca
PiękneA ty? Kiedy ostatnio kochałeś nie patrząc na kalendarz?
Polakom też łatwiej przychodzi hejtowac niż propsowac, kawałek Mesa rozniosl się trochę memowo jako posmiewisko w necie i może stąd ten napływ komentarzy
a hieny się rzucały gdy był chory lew
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Oportunistycznyebaka
Nie, po prostu Tede ma naprawdę w dużej części zjebany fanbase, pełno dickriderow. Przecież w tej tedenoveli jak czasem wjeżdża donejt i jest czytany przez AI, to ta składania wygląda tak jakby pisał to jakiś rondlarz w zapierdzianym pokoju, w czapeczce NWJ z trzęsącymi się łapami stukał te litery i spoglądał kątem oka na plakat tedego przyczepiony na szafce.
Bez kitu XD też sobie tak to wyobrażałem
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:00 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
O co chodzi z tą byłą Kukona?
- Haczapurjan
Wini głównie zbierał za to, że wchodził w dupę Trzaskowskiemu i ani jednego trudnego pytania mu nie zadał, podczas gdy w stosunku do innych kandydatów, był o wiele bardziej konfrontacyjny.enjoy1g pisze: ↑27 sie 2025, 12:08 Nie uważam disu Mesa za dobry (zresztą takowy jeszcze nie pojawił się w tym beefie) ale te komentarze to przecież głównie pokłosie tego, że Mes krzyknął ,,slava ukrainie" ze sceny. Wini też za to zbiera, mimo że jego wywiad z Braunem był już 4 miesiące temu. Najbardziej bawi mnie to w tym wszystkim ze po Mesie na scenie pojawił się Kukon który krzyknął „Sława Polsce!”, a jego była od początku wojny ciężko śmiga po froncie.
- gods bidness
Nie bierz synu wszystkiego tak dosłownie.
Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
Bo to był raczej płatny wywiad i pomysł z inicjatywy sztabu, głupi pomysł zresztą, bo jak mnie miał przekonać do Trzaskowskiego jako fajnego cool gościa, co to z młodzieżą umie się porozumieć, to ni chuja nie przekonał.Haczapurjan pisze: ↑27 sie 2025, 12:16Wini głównie zbierał za to, że wchodził w dupę Trzaskowskiemu i ani jednego trudnego pytania mu nie zadał, podczas gdy w stosunku do innych kandydatów, był o wiele bardziej konfrontacyjny.enjoy1g pisze: ↑27 sie 2025, 12:08 Nie uważam disu Mesa za dobry (zresztą takowy jeszcze nie pojawił się w tym beefie) ale te komentarze to przecież głównie pokłosie tego, że Mes krzyknął ,,slava ukrainie" ze sceny. Wini też za to zbiera, mimo że jego wywiad z Braunem był już 4 miesiące temu. Najbardziej bawi mnie to w tym wszystkim ze po Mesie na scenie pojawił się Kukon który krzyknął „Sława Polsce!”, a jego była od początku wojny ciężko śmiga po froncie.
Tede musi pękać z dumy i wzruszenia wracając na Kabaty do chaty i odpalając komputer
Jedną z rzeczy, które zapamiętałem z beefu z Peją najwyraźniej było to, że tracki wieprza były hurtowo minusowane i pełne komentarzy w stylu "nie słuchałem nawet ale łapka w duł ave SLU", a teraz sam ma podobne miniony
Jedną z rzeczy, które zapamiętałem z beefu z Peją najwyraźniej było to, że tracki wieprza były hurtowo minusowane i pełne komentarzy w stylu "nie słuchałem nawet ale łapka w duł ave SLU", a teraz sam ma podobne miniony
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Haczapurjan
A no bo był, Trzasku sam się wysprzęglił, że ludzie z jego sztabu kontaktowali się z Winim. Tylko że to jeszcze bardziej odbiera autentyczności. No ale Trzasku i autentyczność to jak Włodi i brak skrętagods bidness pisze: ↑27 sie 2025, 12:21Nie bierz synu wszystkiego tak dosłownie.
Dodano po 4 minutach 8 sekundach:Bo to był raczej płatny wywiad i pomysł z inicjatywy sztabu, głupi pomysł zresztą, bo jak mnie miał przekonać do Trzaskowskiego jako fajnego cool gościa, co to z młodzieżą umie się porozumieć, to ni chuja nie przekonał.Haczapurjan pisze: ↑27 sie 2025, 12:16Wini głównie zbierał za to, że wchodził w dupę Trzaskowskiemu i ani jednego trudnego pytania mu nie zadał, podczas gdy w stosunku do innych kandydatów, był o wiele bardziej konfrontacyjny.enjoy1g pisze: ↑27 sie 2025, 12:08 Nie uważam disu Mesa za dobry (zresztą takowy jeszcze nie pojawił się w tym beefie) ale te komentarze to przecież głównie pokłosie tego, że Mes krzyknął ,,slava ukrainie" ze sceny. Wini też za to zbiera, mimo że jego wywiad z Braunem był już 4 miesiące temu. Najbardziej bawi mnie to w tym wszystkim ze po Mesie na scenie pojawił się Kukon który krzyknął „Sława Polsce!”, a jego była od początku wojny ciężko śmiga po froncie.
widzisz ojcze, ja wiem, że internet, że BEKA, że fajnie, że chuj wie co jeszcze.
tylko widzisz, poźniej nie ma jak i z kim wchodzić w rozmowę. dodatkowo powielanie pewnych nieprawdziwych informacji, według słynnego porzekadła, staje się normą i prowadzi do zakłamania rzeczywistości.
tu masz fakt, z którym się można godzić lub nie i rozmawiać.
- Haczapurjan
No bo tak dokładnie było, wystarczy zobaczyć stosunek łapek w górę do łapek w dół. (4,4 k vs 5,4 k). A jak to wytknąłem w temacie beef Tede vs Peja, że to była bezwolna tłuszcza i ogry, to mnie odsądzali od czci i wiary i zarzucali klasistowskie wycieczki. Może to też były boty? Z 2009 roku?
podlinkujesz post?Haczapurjan pisze: ↑27 sie 2025, 13:02 A jak to wytknąłem w temacie beef Tede vs Peja, że to była bezwolna tłuszcza i ogry, to mnie odsądzali od czci i wiary i zarzucali klasistowskie wycieczki
Dołącz do naszej firmy: viewtopic.php?t=13333
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 19:00 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.
Samo hasło “Sława Polsce” nie oznacza od razu że jest się przeciwko pomocy Ukrainie czy że jest się za Rosją
Dołącz do naszej firmy: viewtopic.php?t=13333
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
oczywiście, ale był to eweidentny pstryczek w noc mesa
Akurat ruch bardzo w porządku bo powinniśmy stawiać Nas na pierwszym miejscu a nie inne narodowości, co nie zmienia tego co ekolega wyżej napisał że jest to równoznaczne z byciem ruska onuca lub jebaniem uroków z definicji i odmowa im wsparcia w tej zjebanej wojnie.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia