Dumb pisze: ↑27 sie 2025, 3:07
Ludzie, którzy go po beefie odkryją będą go brać za rozhisteryzowanego atencyjnego szona,
No a nie?
Co prawda poznałem go już przy okazji
Policję należy pierdolić, więc dobre 6 lat temu, ale od tamtej pory nie słyszałem żadnego innego numeru, byłem tylko świadomy istnienia takiej osoby.
Teraz poczytałem temat, sprawdziłem x najpopularniejszych numerów na jego kanale i wygląda jakby przez te całe 6 lat winny był cały świat, bliżej nieokreślone
lamusy i
pedały którym się udaje, a on siedzi pijąc piwo z puchy i przekonuje że nie zależy mu na żadnej karierze, jednocześnie mając wyraźny uraz do tych którzy ją robią.
Do tego to oskarżanie wszystkich wokół że podpierdolili mu jego tajne patenty pokroju nazwanie singla zdrobnieniem (xd), roszczenie praw do śmiesznych linijek, niedługo chłop będzie chciał opatentować słowo JOŁ albo palenie szluga w teledysku.
Dodano po 20 minutach 52 sekundach:
W sensie nie odmawiam mu że umie rapować, bo umie, po prostu jego obecny fanbase i status jest taki jak powinien być, a typ żyje chyba w poczuciu że powinien być w pierwszej lidze, bo pisze śmieszne porównania o twojej niuni, no to tak nie działa