[beef] Młody Dzban vs Zdechły Osa
Re: [beef] Młody Dzban vs Zdechły Osa
jak widac ONI nie chca zebysmy sie dowiedzieli o co chodzi oczywiscie mialo byc Kurwy Ignoruja Nasze Grozby To On Mason Boski przepraszam za wprowadzenie was w blad
Chodzą ploty że odjutraniepale jest już po drugiej stronie i pali lola ze świętym Piotrem.1909 pisze: ↑21 sie 2025, 21:42 Jako ktoś, kto kiedyś śledził całe to wrocławskie podziemie, faktycznie coś może być na rzeczy. Terefere też nagrał diss na Osę, a z jakiegoś powodu jakieś ziomki, które często nagrywały z Osą(odjutraniepale, młody kors) też jakby trochę odbili
W każdym razie teamdzban, bo Osa mi się od pierwszego legala wydaje jakiś taki krzywy
Co w tym Wrocławiu jest że jest to stolica narkomanów?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
kraza plotki w sensie ze wlasnie wymysliles plotke?
Po prostu słyszałam i podaje dalej.
- zemsta1camzata
tani mefedron
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- Cz4rny1337
- Moderator
pico z czech
no mlody dzban jeden kawalek lubie, o ten:
https://www.youtube.com/watch?v=-AkqUZtjwWM
cos warto pozniejszego od niego przesluchac?
no mlody dzban jeden kawalek lubie, o ten:
https://www.youtube.com/watch?v=-AkqUZtjwWM
cos warto pozniejszego od niego przesluchac?
Ostatnio zmieniony 22 sie 2025, 10:32 przez Cz4rny1337, łącznie zmieniany 1 raz.

https://www.facebook.com/MO0NB0Y jeszcze w marcu postował, więc nawet jeśli coś mu się stało(oby nie, lubię typa), to dawno miał już etap z Osą za sobą. Jeszcze w zeszłym roku na soundclouda wrzucił nutę z Terką właśnie i mówił o wspólnym albumie
Ostatnio zmieniony 22 sie 2025, 10:41 przez 1909, łącznie zmieniany 1 raz.
to kurwa forum rap, nie wizaż
a poza "Życiem na parkingu" to większość rzeczy na raz
a i to collabo Osy z Dzbanem zajebiste
cała epkę polecam, króciutka, wpada w ucho i serio śmieszna
cmaz pisze: opanuj się dzieciaku, schowaj nóż, pogoń torbę cracku
Dzięki za weryfikacje, tzn. że mam złego informatora, bo pogłoski o jego śmierci słyszałem już w 2024 roku. No chyba że informator dobry, tylko chłopak dokonał zmartwychwstania. Przepraszam za rozprzestrzenianie nieprawdziwych informacji na temat rapera 'odjutraniepale', robiłem to całkowicie nieświadomie i moją intencją nie było zrobienie żadnej krzywdy.1909 pisze: ↑22 sie 2025, 10:32https://www.facebook.com/MO0NB0Y jeszcze w marcu postował, więc nawet jeśli coś mu się stało(oby nie, lubię typa), to dawno miał już etap z Osą za sobą. Jeszcze w zeszłym roku na soundclouda wrzucił nutę z Terką właśnie i mówił o wspólnym albumie
A co do beefu to moim zdaniem Osa nie odpowie. Za dużo to stracenia, za mało do zyskania.
młodzy dzban disuje zdechłego ose? ja myślałem że to jedna i ta sama osoba
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- FruitOffTheWall
To niezły informator. Pojebał mu sie odjutraniepale z terefereMilahovic pisze: ↑22 sie 2025, 11:26Dzięki za weryfikacje, tzn. że mam złego informatora, bo pogłoski o jego śmierci słyszałem już w 2024 roku. No chyba że informator dobry, tylko chłopak dokonał zmartwychwstania. Przepraszam za rozprzestrzenianie nieprawdziwych informacji na temat rapera 'odjutraniepale', robiłem to całkowicie nieświadomie i moją intencją nie było zrobienie żadnej krzywdy.1909 pisze: ↑22 sie 2025, 10:32https://www.facebook.com/MO0NB0Y jeszcze w marcu postował, więc nawet jeśli coś mu się stało(oby nie, lubię typa), to dawno miał już etap z Osą za sobą. Jeszcze w zeszłym roku na soundclouda wrzucił nutę z Terką właśnie i mówił o wspólnym albumie
A co do beefu to moim zdaniem Osa nie odpowie. Za dużo to stracenia, za mało do zyskania.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Z niepłytowych rzeczy to Dzwoni kuzyn lubię
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- chilipvlmer
cos to podziemie w tym 71 ostatnio burzliwe jest
nie no fajnie jako fanatyk beefow aprobuje, kilka smiesznych barsow tam bylo ale w sumie nie rozumiem spruty o bycie fejkowym punkiem skoro sam osa nawet tak o sobie mowixD
forma troche slaba, nie siada mi nawijka ale czekam na wiecej bo bar z popkiem mnie rozbawil
nie no fajnie jako fanatyk beefow aprobuje, kilka smiesznych barsow tam bylo ale w sumie nie rozumiem spruty o bycie fejkowym punkiem skoro sam osa nawet tak o sobie mowixD
forma troche slaba, nie siada mi nawijka ale czekam na wiecej bo bar z popkiem mnie rozbawil
Osa szaleje na instastory, chyba niedlugo odpowiedz co?
Dodano po 13 godzinach 20 minutach 41 sekundach:
juz usunal te storki xD ale byly tam fragmenty dissu puszczone z JBL i slowa Osy do Dzbana, zeby przestal ogladac jego relacje i odpisal mu na smsa czy sie widza do czwartku. beka ze Dzban wytyka mu usuwanie relacji pod naciskiem warnera i Osa dokladnie to zrobil xD
Dodano po 13 godzinach 20 minutach 41 sekundach:
juz usunal te storki xD ale byly tam fragmenty dissu puszczone z JBL i slowa Osy do Dzbana, zeby przestal ogladac jego relacje i odpisal mu na smsa czy sie widza do czwartku. beka ze Dzban wytyka mu usuwanie relacji pod naciskiem warnera i Osa dokladnie to zrobil xD
FUCK OFF MR LAHEY
-
Y BEL De Kaabaar
Z tego co się orientuje to na sobotnim Tumulcie też poleciał diss na third eye od strony Wary i został potem przez Tumult udostępniony na relacji. Chyba że coś mi się pojebało, bo ciężko było tekst dokładniej wyłapać
. Ciekawie by bylo jakby teraz całe wrocławskie podziemie było rzeczywiście z osą i third eyem zwaśnione
Jeszcze z tydzień temu Wara wrzucał swój track na kanał thirdeye, pojebane jeśli faktycznie był diss. Chyba, że pomyliłeś z dissem na BSK
to kurwa forum rap, nie wizaż
no to musial byc diss na BSK, bo faktycznie jakis track Wary jest na Thirdeye wrzucony 10 dni temu
FUCK OFF MR LAHEY