[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: Malloy »

Nawet laikkke1 krzyczał np SERCE NAPIERDALA Z WERBLEM JAK ĆPUNY W PARAPET
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

Re: Raperzy którzy krzyczą

rondlarz ma jeszcze bana na Faziego, Liroya i wybrane kawałki Ryszarda Andrzejewskiego
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nescafeklasyg pisze: 18 sie 2025, 23:11 a wy macie mental kurwa dziada rockmena hołdysa
jest gorzej, nawet hołdys kiedyś spropsował bedoesa, jak kupował słuchawki w media markcie czy innym euro rtv agd i akurat bedoesa puszczali xd
WesolyJozek pisze: 18 sie 2025, 22:22 Jak ktoś chce rapowac o piwku, to niech pije to piwko, jak ktoś chce rapowac o gengu to niech ma chociaz zawiasy,
złote to za dużo, ale w jakieś srebrne usta by się zmieścił
no może w brązowe
CeHaTeHaCe pisze: 18 sie 2025, 23:18 rondlarz ma jeszcze bana na Faziego, Liroya i wybrane kawałki Ryszarda Andrzejewskiego
nie zapominajmy też o części (chyba nie tak małej, ale nie znam się) dorobku artystycznego rapera bonson
moody

Post autor: moody »

duzo sie mowilo o bicie firmy, ale tak se odpalilem reupload i bit tego hard knocka w drugiej czesci kawalka tez jest kozacki, ten dzwon w tle - drobnostka, a robi klimat. the undertaker moglby przy tym wychodzic do ringu. i ten offbeat bedoesa tez bardzo dobrze tam siedzi
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

przedszkolanek pisze: 18 sie 2025, 23:32
nescafeklasyg pisze: 18 sie 2025, 23:11 a wy macie mental kurwa dziada rockmena hołdysa
jest gorzej, nawet hołdys kiedyś spropsował bedoesa, jak kupował słuchawki w media markcie czy innym euro rtv agd i akurat bedoesa puszczali xd
WesolyJozek pisze: 18 sie 2025, 22:22 Jak ktoś chce rapowac o piwku, to niech pije to piwko, jak ktoś chce rapowac o gengu to niech ma chociaz zawiasy,
złote to za dużo, ale w jakieś srebrne usta by się zmieścił
no może w brązowe
CeHaTeHaCe pisze: 18 sie 2025, 23:18 rondlarz ma jeszcze bana na Faziego, Liroya i wybrane kawałki Ryszarda Andrzejewskiego
nie zapominajmy też o części (chyba nie tak małej, ale nie znam się) dorobku artystycznego rapera bonson
CMAZ tez chuj nie raper widocznie
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Hubson99 pisze: 19 sie 2025, 0:00 CMAZ tez chuj nie raper widocznie
e tam, nie znają
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

@WesolyJozek a co sadzisz o fukaju?
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dutchie

Post autor: dutchie »

nescafeklasyg pisze: 18 sie 2025, 23:01 Ja pierdole co ja tu czytam, raper ma dukać tekst od linijki jak eripe bo nie jest raperem inaczej, kurwa połowa złotej ery do wyjebania od ol dirty bastarda, przez nine'a, the roots bo mieli śpiewane refreny, mos def śpiewał po całości, onyxy darli morde jak popierdoleni, kool keith to w ogóle na niektórych kawałkach to jakiś małpi gaj odpierdalał,wy kurwa słyszeliście jakiś rap poza jedi mind tricks zakute łby, a najlepsze że to piszą ci co mają hip hop zamknięty w twierdzy prawdy i stojo na jej straży z halabardą
up

A rondlarze otaczający się tylko polskim rapem dupa cicho
Ocherz

Post autor: Ocherz »

Warto jeszcze dodać że jak już ma z tego hajs to też chuj nie raper, chyba że chcesz kupić długopis Chady albo buty od tpsa
Lipa z kwitem? Szperaj po kieszonkach ziomka
Krytyka mnie dotyka, szkoliłem się na domkach
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

W rapie musi być cierpienie, brak pieniędzy i smętne smyczki, inaczej to fejk
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

pianinko bardziej smutne, smyczki to druty, a wiadomo kto i co druta w kryminale
Obrazek
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

bronek pisze: 19 sie 2025, 3:10 @WesolyJozek a co sadzisz o fukaju?
Nie słuchałem
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

przedszkolanek pisze: 18 sie 2025, 18:47
d3luge1 pisze: 18 sie 2025, 18:37 dobra, ale kogo interesują jakieś fanpeje rapowe, które czyta ze 100 ludzi.
dzisiaj, w 2016 to coś tam one jednak znaczyły, zwłaszcza że to była chyba jedyna przestrzeń, z którego na raperów lał się hejt, bo wszędzie indziej w socialach to było lizanie kutasa
taki spaku to nawet wersy położył na horrypaz
Wiadomo, że raperzy mają fragile ego tylko nie klei mi się fakt, że Eripe miałby prowadzić solo fanpage Patokalipsy. Na swoim ma więcej obserwujących więc nie wiem czemu tam miałby się nie promować (skoro przecież tak to lubi). I Bedoes nie atakował członków Patokalipsy więc pewnie nic co tam się znalazło nie miało znaczenia.

Ogólnie to jak 2 wersy wypuszczane średnio co 3 lata są w stanie sprawić, że prawie odesłałeś typa na tamten świat to wersy o terapii brzmią jak autodiss (z resztą podobnie to brzmi u Mesa).

Cały problem polega na tym, że nie trzymamy tych samych standardów wobec obu raperów. Jak jeden rapuje o gangu a potem ucieka, o miłości a potem bije to jest w porządku a jak inny nawija, że będzie napierdalał innych raperów za chujowy rap (w sumie nawet nie wiem czy on tak kiedyś nawinął ale na pewno można było tak pomyśleć czasem słuchając) to beka że padł na strzała.
Jakby ponad 10 lat temu coś takiego się wydarzyło to inna gadka ale Bedoes i Avi starannie zapracowali na to, żeby nie brać tego co raperzy rapują na poważnie. Po prostu traktujcie ich jak aktorów którzy grają swoje role :joint:
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

darcie mordy w rapie props przecież. Do momentu w którym nie robisz tego cały czas ofc
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

pogadalismy se o beefie

Awatar użytkownika
przedszkolanek

d3luge1 pisze: 19 sie 2025, 10:47 Wiadomo, że raperzy mają fragile ego tylko nie klei mi się fakt, że Eripe miałby prowadzić solo fanpage Patokalipsy
po prostu eripe jak gustaw/konrad cierpi za milijony
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

https://glamrap.pl/peja-odpowiada-pucha ... a-bedoesa/

Jak myślicie ile lat Peja będzie wbijał szpilki w bedoesa?
Awatar użytkownika
przedszkolanek

bezapelacyjnie, do samego końca
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Kjerwa. Śmiałem się ze starości Tedego, a Peja też wygląda jakby sprzedając kapcie na straganie do emerytury dorabiał.

Obrazek
Kalom

Post autor: Kalom »

znumerraział
ODPOWIEDZ