[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini
Tede na luzie coś nagra imo, musi udowadniać swoją pozycję.
Z drugiej strony nie wiem co Tede miałby o nim nawijać w drugim dissie jak nawinął że całe życie koło chuja mu latał i mało co o nim wie
Wydaje mi się że w tym beefie brakuje amunicji po obu stronach
Z drugiej strony nie wiem co Tede miałby o nim nawijać w drugim dissie jak nawinął że całe życie koło chuja mu latał i mało co o nim wie
Wydaje mi się że w tym beefie brakuje amunicji po obu stronach
Może zostawia linijki na kolejne rundy, chyba że tede oleje temat
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
do beki z lokalnych, te AI dissy co tu lataly byly lepsze
tam sa w ogole jakies real punche?
tam sa w ogole jakies real punche?
yer a wizard, Harry
Tylko na samym początku, sam argument śmiania się z chorego Pjusa jest mocny.
to kurwa forum rap, nie wizaż
nie będzie. powiedzmy że mes to kendrick, a tede to jay. tdf nie potrzebuje tej formy naginać do granic absurdu zasłuchany 24/7 w on the corner milesa żeby kontemplować murzyńską muzykalność jak mnich buddyjski zawiły koan. tede nie odstawi tam żadnej gimnastyki, bo i nigdy tego nie robił i żaden to jego atut. jego atutem jest to, że najlepiej w historii pl rapu ubiera przemyślenia w rymy, którymi szasta na oślep z manierą gościa który zjadł na tym zęby i szedł do pierwszej ligi rap jak jeszcze tu żyli big i pak.
jak bardzo by sam tede się tego nie wypierał, to jest uosobieniem staroszkolnego kota, i właśnie dlatego te jego wymysły na świrowanie migosów od vanillahajs wzwyż to zawsze była taka błazenada, że daj pan spokój.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Z tym Pjusem to wiadomo o co chodzi?
Może Mesowi się pomyliło i Tede śmiał się z pijusa, a nie Pjusa, czyli z niego?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
A tak liczyłem po cichu na jakąś linijkę, że po co miałem odpowiadać, jak moi fani zrobili to za mnie czy coś ten teges. Chociaż nawet jakby na końcu zanucił Kiedy staje mi to ciągle rośnie, to z 4/10 dałbym 6/10 max, bo nie podoba mi się beat. Mes usypia i brakuje mocnych linijek czyli pierdolnięcia, ale on i tak pewnie tego nawet nie słyszał.1909 pisze: ↑15 sie 2025, 0:42 Nie wiem co sądzić, niby przyjemne dla ucha, a jednak jakiś taki...zawód? Za długo to wszystko trwało, bym mógł to nazwać dobrą odpowiedzią. Nieliczne linijki trafne, poza tym nic ciekawego Mesik nie powiedział.
Piotrula powinien zuploadować prace użytkownika @myron(za zgodą oczywiście) i powiedzieć, że nie warto marnować muzycznych konceptów, które można przeznaczyć na nadchodzącą płytę goddamyt
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Możliwe
Boże te linijki "ja wychowuje syna napisałem powieść"
Flex na to że spuścił się bez gumy z bejbimama która go pogoniła i napisał powieść która przeczytało 10 osób
Boże te linijki "ja wychowuje syna napisałem powieść"
Flex na to że spuścił się bez gumy z bejbimama która go pogoniła i napisał powieść która przeczytało 10 osób
- gods bidness
Kiedy lajw nastolatku, resoraki na szafce

Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 1:27 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
warsztat ok, ale trzeba go jeszcze umieć tak zaprząc żeby był narzędziem w dissie, a w tym przypadku tak nie jest. tede wjeżdża lewym płucem i rzuca od niechcenia, że mesiu jest łosiem następnym i to bez klempy i mes jedyne co może zrobić w obliczu tego to schować se h do dupy.
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
tego samego się obawiamgods bidness pisze: ↑15 sie 2025, 0:52 Liczę na to, że Tede odpowie i się rozkręci, bo jak uznał, że wygrał, to Mes uzna że wygrał i wyjdzie największy niewypał w polskiej historii beefów z bezbramkowym remisem.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Diss, mówi Ci to coś? Beef, mówi Ci to coś?
A Ten Typ Mezo, kurwa, wiesz, jak rapował ten gość?
Kto o nim pamięta? My! Bo był najgorszy
I to na długo przed zalaniem formy
A Ten Typ Mezo, kurwa, wiesz, jak rapował ten gość?
Kto o nim pamięta? My! Bo był najgorszy
I to na długo przed zalaniem formy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- checollada
jakbym byl tede to wstydzilbym sie na to odpowiadac
no jest fanem motoryzacji to se stawia jakieś modele jeepow na punkcie ktorych ma jobla w mózgu. bardziej niż z nastolatkiem to mi sie kojarzy własnie ze starym pierdzielem co skleja modele samolotow z czasopism. chyba lepsze to niż oprzeć karierę na flex alkoholika w cylindrze lol
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 1:29 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Trzy tygodnie to pisał?
Poza technicznymi rzeczami, to ten diss nie ma żadnej wartości.
Zawiodłem się, bardzo @Bolo
Zawiodłem się, bardzo @Bolo
- Cz4rny1337
- Moderator
Z drugiej strony wierzę że Tedzik poczuje krew i słabość przeciwnika, plus pozycja na scenie żadna, łatwy cel do wpierdolenia

Myślisz że ma amunicję?
Tede jedzie na tym patencie że wmawia każdemu że przesłuchał raz diss, że ma wyjebane, że nic nie wie o wrogu bo mu koło chuja lata
Tak jak z tym mówieniem że Czarnego Września nigdy nie przesłuchał, że inne dissy na siebie tylko raz (ten Winiego też raz)
Tede jedzie na tym patencie że wmawia każdemu że przesłuchał raz diss, że ma wyjebane, że nic nie wie o wrogu bo mu koło chuja lata
Tak jak z tym mówieniem że Czarnego Września nigdy nie przesłuchał, że inne dissy na siebie tylko raz (ten Winiego też raz)
zmiażdży go charyzmą tak że hardkorowy rap mesikowi dupe zatrze
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
ale pizdowaty vibe tego dissu xd prędzej lygrysowi oddałbym wdzięki mojej siostry niż drugi raz to odpalił@Bolo
Teoria spiskowa: Mes czekał aż drugi beef ucichnie, żeby uwaga była skupiona na nim hehe
Brzmieniowo fajnie w klimacie jednak pancze?? jakieś takie mdłe jak na tyle czekania. Sława Ukrajini na scenie w Opolu był bitewny, a w beefie jakiś taki mierny.
Brzmieniowo fajnie w klimacie jednak pancze?? jakieś takie mdłe jak na tyle czekania. Sława Ukrajini na scenie w Opolu był bitewny, a w beefie jakiś taki mierny.