Slychac ze na totalnej wypierdolce niczym gimnazjalny diss na kolwge z klasy a muzycznie rozjebal tedeusza ktory teraz bedzie musial wspiac sie na wyzyny. Sliczne linijki leca
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - T̶e̶n̶ ̶T̶y̶p̶ ̶M̶e̶s̶ / Wini
Piekny diss kurwa
Slychac ze na totalnej wypierdolce niczym gimnazjalny diss na kolwge z klasy a muzycznie rozjebal tedeusza ktory teraz bedzie musial wspiac sie na wyzyny. Sliczne linijki leca
mes nie potrafi przestać wygrywać
- Bryx Fenrir
Ja naprawdę myślałem, że tu będzie dobre gówno, ale niestety, 'dobre' można skreślić, przez miesiąc Mes produkował coś takiego? Przecież to jest bardzo słaby diss, dużo słabszy niż pierwszy cios Tedego, i tak naprawdę 1:0 dla Tedego to jest raczej oczywiste, Mes ma momenty, ale nic ponad to, przecież taki diss można napisać w godzinę, a nie miesiąc. Mam nadzieję, że Tede odpowie, a Mes weźmie się do roboty. Na ten moment Tede 1-0 Mes, ale raczej żadnej kontrowersji
(5/10)
(5/10)
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 0:41 przez Bryx Fenrir, łącznie zmieniany 1 raz.
zanim ślizgawka obspermi następne 20 stron to ustalmy jedno - zero treści ten disik, zero mięsa. wiadomo, że muzycznie to tede nie ma do tego podjazdu, i flow, zabawa offbeatem czy cokolwiek tak w zasadzie jest tu na nieosiągalnym dla wieprza poziomie jeśli mamy to rozpatrywać na kilogramy (ale nigdy siła tedego nie w tym leżała) ale ten diss unaocznia to dobitnie, że mes nie ma żadnych ciężkich dział na tedego. zarzut o robienie ambitniejszej muzyki, a nie miksowania wiochy z miastem - yeah, whatever. sam też od groma wiochy odstawiłeś chłopie.
a, mes, jak już pozujesz na hiphop ultras to wiedz, że to nie jest g-funk tylko mobb music. no, ale szczegół.
a, mes, jak już pozujesz na hiphop ultras to wiedz, że to nie jest g-funk tylko mobb music. no, ale szczegół.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Napisz taki diss w godzinę jak kaszojad domaga się gerbera co chwilę
Dodano po 34 sekundach:
@chuj props za awatar xdd
Dodano po 34 sekundach:
@chuj props za awatar xdd
- Cz4rny1337
- Moderator
czyli jednak nie udalo sie odzyskac dissu z popsutego komputera

Hahahaha co to kurwa jest gaddenyt.
nagrane po tym jak lil Rysiek usnął wreszcie
nagrane po tym jak lil Rysiek usnął wreszcie
zero zaskoczenia mes nic ciekawego tam nie powiedzial, nawet pol wersu nie ma przy ktorym sie usmiechnac idzie kompromitacja totalna, tede dawaj tera po bit z panczlajnera wydzwon i nagrywaj odpowiedz
Nie wiem co sądzić, niby przyjemne dla ucha, a jednak jakiś taki...zawód? Za długo to wszystko trwało, bym mógł to nazwać dobrą odpowiedzią. Nieliczne linijki trafne, poza tym nic ciekawego Mesik nie powiedział.
Piotrula powinien zuploadować prace użytkownika @myron(za zgodą oczywiście) i powiedzieć, że nie warto marnować muzycznych konceptów, które można przeznaczyć na nadchodzącą płytę goddamyt
Piotrula powinien zuploadować prace użytkownika @myron(za zgodą oczywiście) i powiedzieć, że nie warto marnować muzycznych konceptów, które można przeznaczyć na nadchodzącą płytę goddamyt
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 0:44 przez 1909, łącznie zmieniany 1 raz.
to kurwa forum rap, nie wizaż
no właśnie dobre są, skrajnie naturalnie mesowi wychodzą. tego akurat bym się nie czepiał.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
Np. to, że przyjdzie mu babę zabrać, o ile dobrze zrozumiałem. To z byciem creepy guru otoczonym sektą młodocianych wyznawców, to sam mu podpowiedziałem z 2 tygodnie temu w tym temacie. Plus ten piotrusiopanizm z 50-latkiem na rowerze, z resorakami.AideN pisze: ↑15 sie 2025, 0:27Problem w tym, że tu w sumie nie ma co go na serio wkurwić xDgods bidness pisze: ↑15 sie 2025, 0:24 Na pierwsze przesłuchanie, to:Ale może wkurwić Tedego, więc jest nadzieja na dobry beef i większe chamstwo, a mniejsze psychologizowanie.gods bidness pisze: ↑28 lip 2025, 11:39 Obawiam się, że Mes może mieć syndrom Kanye Westa. Ma już napisane ze 3 różne kawałki, a teraz je "upiększa, udoskonala, dodaje smaczki", żeby na końcu wypuścić przekombinowane gówno, oby nie.
Tyle, że tak jak się obawiałem, przekombinuje, przeintelektualizuje, będzie grał dojrzałego artystę.
A w beefie trzeba po chamsku i dosadnie.
Edit: a dobra to nie o babę chodzi, tylko że mu zabierze kwadrat. Myślałem że uzna babę tedego za kolejnego "kjuta" do wzięcia na kwadrat.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2025, 8:34 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale się pięknie refren wkręca, aż mi się przypomniało jak mes eklektyke zjadł refrenem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
otagowałem ci fragment:Pomiot_Liryczny pisze: ↑15 sie 2025, 0:15 swoją drogą kojarzy ktoś z was taką akcje jak Mes przyjebał na preorderze i finalnie jakiś tam limitowany zestaw trafił do empików i bronił się potem że przecież preorderowicze mają świecące pudełko , jeśli ktoś kojarzy a to nie jest żaden efekt mandelii to podeślijcie jakiś filmik czy artykuł
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Bryx Fenrir
@Sivestro z tego co pamiętam to w 2k19 odpowiedź na diss Billego napisałem w 25 minut, no ale ja kaszojada wtedy nie miałem, zresztą jak i teraz xD. Dalej wierzę w Mesa no, ale...nie jest dobrze
najmocniejszy fragment tego dissu tbh
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
co tam żeś mes nawinął, bo nic nie zrozumiałem usłyszałem
co Ty diss piszesz, czy dziecko usypiałeś...
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
dobra, jedyne co musi zrobić tede to odblokować resztki swojego potencjału z czasów elliminati, wejść w tryb skupienia i machnąć na jednym posiedzeniu ten strumień świadomości jak w pierwszej zwrotce 3 korony, przy jednoczesnym utrzymaniu obecnej stylistyki tego gęstego rymu. wierzę Jacek.
aha, po pierwszej rundzie Tede 1:0
mes jak to czytasz - noe nie ograsz tego beefa samym flowem chłopie, no po prostu nie
aha, po pierwszej rundzie Tede 1:0
mes jak to czytasz - noe nie ograsz tego beefa samym flowem chłopie, no po prostu nie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Mam nadzieję, że dokładnie te wersy słyszał Rysio
to kurwa forum rap, nie wizaż
- gods bidness
Też timing temu dissowi nie pomógł, jakby dał to 1-2 dni po dissie Tedego, to by się wszyscy podniecili. Props dla dissu Tedego leciał tylko dlatego, że łoo emocje - diss w I lidze, ale nikt już nic z niego nie pamięta. W międzyczasie odbył się mocny beef chłopów, co zdążyli po pięć kawałków na siebie nagrać na sześciu bitach i w helikopterach. A ten tu takie coś...
Ja rozumiem, że artyzm, flow, warsztat półka wyżej niż rzężący Tede ze słabą dykcją. Ale Wini też warsztatowo od Tedego odstawał w każdej rapowej kategorii, a go luźno odjebał, dostając w zamian 3 zwrotki sprostowań, zażaleń i tłumaczeń i zarzut, że jest gruby i się poci.
Liczę na to, że Tede odpowie i się rozkręci, bo jak uznał, że wygrał, to Mes uzna że wygrał i wyjdzie największy niewypał w polskiej historii beefów z bezbramkowym remisem.
Ja rozumiem, że artyzm, flow, warsztat półka wyżej niż rzężący Tede ze słabą dykcją. Ale Wini też warsztatowo od Tedego odstawał w każdej rapowej kategorii, a go luźno odjebał, dostając w zamian 3 zwrotki sprostowań, zażaleń i tłumaczeń i zarzut, że jest gruby i się poci.
Liczę na to, że Tede odpowie i się rozkręci, bo jak uznał, że wygrał, to Mes uzna że wygrał i wyjdzie największy niewypał w polskiej historii beefów z bezbramkowym remisem.
- CeHaTeHaCe
to. wyszło naprawde fajnie muzycznie i refren buja ale brakuje barsów. w beefie nie może brakować barsów