[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Sivestro

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: Sivestro »

Najlepszy jest wers wlodiego tam

"Żurom pokazał ci w której grasz lidze" :rotfl:
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

gods bidness pisze: 13 sie 2025, 21:34 No nie trzeba być Einsteinem raczej, żeby wywnioskować, że w związku z tym ślizgawkowa bańka to żaden wyznacznik tego, kto wygrał tamten beef.
ślizgawkowa bańka jest większym wyznacznikiem niż zdanie jakiegoś penera z jeżyc. poza tym, w dupie mam ten ślizg. moja opinia jest znacznie bardziej ważna niż peji, to przede wszystkim.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Sivestro pisze: 13 sie 2025, 20:29
oldschool pisze: 13 sie 2025, 20:26 Próba uratowana twarzy, dla wielu pewnie bardzo udana, dla mnie może być. Na pewno będzie przez to ciut lepiej zapamiętany w tym beefie, ale no faktem jest, że to kawałek więcej, gdzie Bedoes obszczał jego zwłoki i powiedział, że to koniec.

Ale beka z kolejnej próby robienia z Bedoesa pedofila, gdzie przypominam, że ta rzekoma 14 latka ruchana była w 2017 przez Bedoesa (sam miał 19 lat).

Nawijał o tym na KPM:
Zamykam ten temat, co do czternastki, to żadnej nie było i żadnej nie będzie, i żadnej tu nie ma
To całe gówno to ściema, dostałem wezwanie, złożyłem zeznanie i zjadłem śniadanie i sprawa zamknięta

Więc widocznie tych 14 lat nie miała, nawet jak miała z 16, no to seks 16 latki z 19 latkiem to ciężko nazwać pedofilią.

I to jedyny fragment, który by mnie wkurwił na miejscu Bedoesa.
Ciekawostka: Lil Konon mówił że w branży były plotki że rodzice tej laski założyli sprawę ale szybko ją zamknęli, niby plota ale mogło być tam posmarowane coś
eripe, to jest scigane z urzedu, co Ty pierdolisz

kozak patent z bitem, dobrze wykorzystane splakanie sie borka (mogl zostac przy tym silent dissie na peje) - to teraz spelniamy moj scenariusz i niech juz polacza sie oba beefy [znaczy jestem swiadom, ze Bedoesowi brak jaj na Pejkę] - peja i niepotrzebne podlizywanie się bedoesa ratuje mu diss

Hmm patrząc na całą stylówę przez Eripe przez karierę to trochę spłakane oświadczenie niczym to Bedoesa na Narodowym - jakiś taki smutny i przybity - trochę zrozumiałe bo miał poczucie, że wygra to lekko, że jest hip hopem, a tu ehh w każdej konwencji ehhhh ehhh no smutno ehhh, dajcie mu chusteczkę

wers z judaszem ok, ale nie walił bym konia przesadnie, ale to może to smutne delivery - całościowo najlepszy z tych trzech, ale daje obraz agresywnego kozaka który po wpierdolu lirycznym "robi mhm no dobra, ok ;(, ok dobra ;(, wiesz wyjebane mam w Ciebie dobra ;((( co Ty gadasz i ja to kończę ;((((("
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Spójrzmy prawdzie w oczy, jakby to był battle na zasadach verzuz, to by go Bedoes zezłomował. By to wyglądało jak na tym dopiero co wyciekłym filmiku z hotelu. Eripe zero aury, choć tutaj akurat jest po spanku:

Oni na tym filmie wyglądają jak tata i syn w dniu świra.

Ale odmień być!

No weź się tato!
Ostatnio zmieniony 13 sie 2025, 21:49 przez gods bidness, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

Przecież ten dis to kompromitacja cwela xD
- "Co Cię boli, czy aż tak Cię to boli (...) ja mam w Ciebie wyjebane, a ty dziobem kłap kłap" - ciekawe, kto nagrał pierwszy numer otwierający beef XD
- "Bedoes to jest po angielsku bullshit" - ???
- Pierdolenie o rozbieraniu małolat, chociaż to jest chyba najbardziej przedruchany argument z 2018 i nigdy nieudowodniony
- "Nie dotykaj punchy, bo znowu się poparzysz" - to jest odpowiedź na bycie zjedzonym dupą xD
- "Z mojej strony to już koniec zabawy" - sytuacja jak cie stary opierdala w monopoly i mówisz w połowie gry, ze gra jest głupia XDDD
- "0 wersów o nadwadze, ale kusiło" - kolega chce chyba order XD
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
taka

Post autor: taka »

to jest ta z której bedi się tłumaczył czy inna?
Spoiler
Awatar użytkownika
Sivestro

@taka nie działa to co wrzuciłeś
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

deft pisze: 13 sie 2025, 17:46 słoń pokazuje, że odbiorców rapu typu jedi mind tricks jest w polsce wystarczająco dużo żeby zrobić na tym karierę
kurde juz bardziej necro chyba niz jmt, slon robi szurski rap oprocz tego swojego gore horror kore?

Wers o judaszu faktycznie najmocniejsze i najcelniejsze co padlo ze strony ripa, jesli sie tak skonczy to taki meczyk 5:3 lub moze bardziej 3:1 dla bedoesa bym powiedział, byc moze kariera eripe ma szanse nawet odzyc dzieki temu kto wie
Ostatnio zmieniony 13 sie 2025, 22:00 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 2 razy.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Sivestro pisze: 13 sie 2025, 20:44 Wczoraj pisałem że Eripe mógłby nawiązać że Bedoes wziął laske po Quebo z którą quebo był 11 lat

I jebany nawinął o tym xd
swoją drogą nie wiem czym się jarasz - o ile dobrze kojarzę, rozstał się z Roxy w spoko relacjach, działali jeszcze razem coś zawodowo i rozumiem, ze teraz to props wciagac wieloletnia milosc dobrego ziomka, a dzis jego przyjaciolke zeby uderzyc w oponenta bo przegrywasz beef i juz nie wiesz do czego sie dopierdolic?

zeby jeszcze bylo tak, ze tam jest konflikt i nie wiem, que ja ruchal jak juz byla z borkiem i byloby o czym nawinac, a nie o tym, ze chlop jest z dupa ktora kiedys byla z innym chlopem, ile macie lat z eripe mentalnie - 14? - jak ta rzekomo wyruchana niunia z hotelu?

ehh te beefy to juz nie jak dawniej bo Ci ludzie sie kurwa nie znają, nie przecinają, obaj grali w zupełnie innej lidze, dla zupełnie innych targetów, wszystko co o sobie wiedza jest z kawałków i z internetowych plotek - jednak rychu i tedzik se mogli wyciagac i wyciagac
liczylem na TDF v Mes, ale widac jak jest, ciezary
Obrazek
Awatar użytkownika
Sivestro

Dlatego ten punch jest lajtowy, podany w lekkiej formie że zawdzięcza to Quebo i tyle. Ja nie byłem za tym żeby grubo jechać po laskach

Z tej roxi beka bo bedi zrobił ja szefowa 2115 z bomby, imo duża wiara w kobiety u bedoesiary
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

ogólnie też uważam, że mieszanie do tego Quebo i Roxy to mega słaba opcja.
rapowo Bedoes nie zawdzięcza nic Kubie, a poza rapowo, co, że gdyby nie ich znajomość to nie poznałby jej? nawet jeśli, to i tak chujowa zagrywka. ogólnie Eripe nagrał spoko diss, ale nie ma argumentów, no nie ma opcji, żeby wygrał ten beef. tym bardziej, że w rapie właśnie on gdyby nie Quebo nie znaczyłby nic, poza jakąś byciem jakąś tam znaczącą postacią w podziemiu. Gdyby nie on nie zarobiłby z rapu prawie nic
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

chuj pisze: 13 sie 2025, 20:31 bedoes 2 > bedoes 1 > eripe 3 > przepaść > eripe 2 > beka z lokalnych > eripe 1
O ile gruby nie odpowie to w sumie można zamykać losowanie
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Sivestro pisze: 13 sie 2025, 21:58 Dlatego ten punch jest lajtowy, podany w lekkiej formie że zawdzięcza to Quebo i tyle. Ja nie byłem za tym żeby grubo jechać po laskach
ale jaki to punch??? gdzie tu jest punch? Że zawdzięcza Quebo że zdradzał swoją byłą i się rozstali???
Sivestro pisze: 13 sie 2025, 21:58 Z tej roxi beka bo bedi zrobił ja szefowa 2115 z bomby, imo duża wiara w kobiety u bedoesiary
czy ja wiem czy z Bomby, oficjalnie o tym, że sie ruchają wiadomo od 2021 roku, do KRS wpisana zostaje w 2023 i to z mniejszym udziałem - no i ile tam jest albumow wydanych? Ze dwa?
Plus ona wcześniej robiła coś przy karierze Quebo/Que Quality chyba - wiec jakieś cv miała
Obrazek
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

aplew pisze: 13 sie 2025, 21:44 - "Bedoes to jest po angielsku bullshit" - ???
be do es
b-s
bullshit

xd
tęga rozkmina, pancze eripe niezrozumiale dla zwyklych sluchaczy rapu
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

Jakby dotknął Peję to by został rozpierdolony na ścianie i można tam bekę kręcić z Andrzejewskiego, ale akurat charlie jest pewnie top3 fighterów w pl rapie
Gdy ustawił się na solówe z tdfem, to przyszedł z ekipą 20 chłopów a tdf z samym trenerem, żeby go pozbierał po wpierdolu XD Tak się nie zachowuje sztywny fajter, ale jakiś brudas wschodni
Ostatnio zmieniony 13 sie 2025, 22:11 przez Hubson99, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

jednak na yt mają rację :lol:, a diss spoko na zakończenie, ale i tak bedopies to wygrał i nawet nie musi nic nagrywać
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

gods bidness pisze: 13 sie 2025, 21:07 najlepiej jakby się spotkał gdzieś pod hotelem z nim wyjaśniać, podniecił się za bardzo
ale borys podniecilby się za bardzo tylko w przypadku gdy oszacowanie zdolności bojowej przeciwnika przyniosłoby korzystne dla niego szanse, w innym przypadku ucieczka w bagażniku
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Sivestro

https://www.instagram.com/p/DNTrihvMqds ... t0aGczbg==

Tabb podjarany że jego beat został użyty przez Eripe
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jak Bedoes przy ich kolejnym spotkaniu za wciąganie laski swojej by kolejnego liścia położył na twarzy alkoholika to props czy nie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Hubson99

Post autor: Hubson99 »

Props, tak jak za poprzedniego. Trzeba pamiętać co Tyson kiedyś powiedział "Social Media made you all way too comfortable with disrespecting people and not getting punched in the face for it"
Ostatnio zmieniony 13 sie 2025, 22:14 przez Hubson99, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ