[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
na winklu w gta, jak tak teraz modne jest robienie banable rzeczy w gta (np. groźba zabicia kogoś)
Bedoes z Eripe się napocili
Tymczasem Mes

Dodano po 16 minutach 16 sekundach:
Ej w ogóle kmincie ten post
https://www.facebook.com/share/p/19a8V6A53A/
W komentarzach jest oświadczenie Bediego z wczorajszego koncertu które jest lekko mówiąc... Dziwne
Tymczasem Mes

Dodano po 16 minutach 16 sekundach:
Ej w ogóle kmincie ten post
https://www.facebook.com/share/p/19a8V6A53A/
W komentarzach jest oświadczenie Bediego z wczorajszego koncertu które jest lekko mówiąc... Dziwne
No przecież tam brakowało na końcu parafrazy Bediowego klasyku szczególnie jak zrobil ta przerwę 
" Jeśli nie bujasz do tego glowa to....chuj z tym" ewidentnie ta końcówka nie pasuje
" Jeśli nie bujasz do tego glowa to....chuj z tym" ewidentnie ta końcówka nie pasuje
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
przeklejam w razie jakby spadło:
Spoiler
Bedoes to jest taka sinusoida, że ja pierdole. Wydawać by się mogło, że będzie miał świetną passę, rzucił dwa dissy, pierwszy świetnie przyjęty, drugi gorzej, ale też sporo propsów zyskał, do tego koncert na PGE narodowym przed legendą 50 Centem - no świetny czas...
Ale tu się zaczynają schody. Drugi diss zdjęty, bo sampel nie został kupiony i oczyszczony i Firma zablokowała ten utwór. No szanujmy się, prosta sprawa a zostało to zjebane.
Kolejna sprawa występ na PGE był tragiczny. Widać, że tam publika nie była dla 2115 (co jest wiadome), ale wyszło to dość komiczne, ale spoko przecież Bedoes nie ma wpływu kto tam przychodzi i czy w ogóle będą na ich supporcie. I nie wspomniałbym o tym gdyby nie jego "oświadczenie" ze sceny. Nie chce mi się tego komentować, ale jest ultra chujowe i zostawię wam je w komentarzu.
Kolejna sprawa, Bedoes domagał się prawdy i bycia obiektywnym, po czym na swoim story udostępnia posty Prawdziwego Trapu (pozdro chłopaki, swego czasu miałem z nimi ok kontakt) w którym no bez owijania bawełny dupa jest konkretnie wylizana i nie ma za grosz obiektywizmu. To rapowe media mają być obiektywne czy są obiektywne dopiero wtedy jak ślą masę bezpodstawnych propsów?
Sam uważam, że Bedoes ładnie pokazał się w beefie z Eripe, ale to co on wyczynia poza beefem jest co najmniej dziwne. Nie znam go prywatnie i nie oceniam jako człowieka, ale nie wiem czy chciałbym go poznać.
Spoiler

Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- Moltisanti
Kto w ogole wpadl na pomysł tego supportu
Raz ze to 50 cent, wiec glownie słuchacze rocznik 88-95, pewnie jakos tak, a dwa ze narodowy, wiec bilety droższe, ergo mniej dzieciaków słuchających 2115 moze sobie pozwolić
Jakis Paluch to bylby pewnie idealny kompromis, chociaż chuj wie czy nawet on nie jest juz zbyt niewschoolowy dla fanbazy 50
Raz ze to 50 cent, wiec glownie słuchacze rocznik 88-95, pewnie jakos tak, a dwa ze narodowy, wiec bilety droższe, ergo mniej dzieciaków słuchających 2115 moze sobie pozwolić
Jakis Paluch to bylby pewnie idealny kompromis, chociaż chuj wie czy nawet on nie jest juz zbyt niewschoolowy dla fanbazy 50
Po 1 to w przypadku takiego pogromu to obiektywne jest pisanie, że Bedoes go wyjebał jak śmiecia, zamiast na siłę udawać bezstronność
Po 2 to przemówienie to typowy Bedoes. Wszystko szło po jego myśli, a tu na 10 urodzinach 2115 aka supporcie przed 50 Centem publika na koncercie, na którym powinna szaleć zdaje się mieć na nich wyjebane. Miał ochotę se to przemówienie jebnąć to jebnął, robił to wiele razy wcześniej i jeszcze nieraz zrobi
Po 3 to Bedoes nie wygrał w tym beefie gadkami o prawdziwości, lojalności czy byciu hejtowanym, tylko skillami, flow, linijkami i przewózką, więc to przemówienie ni chuja nie wpływa na wynik beefu
Po 2 to przemówienie to typowy Bedoes. Wszystko szło po jego myśli, a tu na 10 urodzinach 2115 aka supporcie przed 50 Centem publika na koncercie, na którym powinna szaleć zdaje się mieć na nich wyjebane. Miał ochotę se to przemówienie jebnąć to jebnął, robił to wiele razy wcześniej i jeszcze nieraz zrobi
Po 3 to Bedoes nie wygrał w tym beefie gadkami o prawdziwości, lojalności czy byciu hejtowanym, tylko skillami, flow, linijkami i przewózką, więc to przemówienie ni chuja nie wpływa na wynik beefu
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
z tego przemowienia to najbardziej mnie rozbawilo, ze chlopy po 30 lat sie nazywaja malolatami, to ze są jakims synonimem ducha czasu bo "mają wtyczki" tez ale mniej
No jakby Bedoes uspokoił pizde na chwilę i nie donejtowal reaction streamerow którzy go propsuja albo nie lajkowal i udostępniał postów które liza mu dupę to na pewno jeszcze bardziej by umocnił swoją wygrana w tym dissie.
Mógł se odpuścić dwa dni chociaż, bo wychodzi jakaś komedia z tego niepotrzebna.
Sinusoida, jaki bedi się dziś wylosuje pozostaje aktualne
Mógł se odpuścić dwa dni chociaż, bo wychodzi jakaś komedia z tego niepotrzebna.
Sinusoida, jaki bedi się dziś wylosuje pozostaje aktualne
Masz racje wróciłem do domu i przemyślałem sprawę, trochę wynik chujowego dnia w robocie musiałem jakoś odbić hehehe. Nie powinienem był pisać tego postu w takim wydzwięku, rasistą nie jestem chyba że chodzi o durnych murzynów ale tak samo mam z durnymi polakami i wszystkiego tego rodzaju gównem zjedzonym przez pop kulture. Ale przepraszam, ciężki dzień więc nie siadajcie na mnie. I chujowa przypierdolka z poprawianiem błędów jakby ktokolwiek dawał o to jebanie. Na niskim poziomie to.ricky pisze: ↑11 sie 2025, 16:39kurwa bialasku a pomyslales, ze moze bedi po prostu ma w dupie kto kogo dyma i jaki ma kolor skory i po prostu wybral se takich a nie innych raperkow, bo sie nimi zajaral? pomine poziom ich rapu, bo to wacki absolutne, ale kurwa doszukiwanie sie wszedzie tej slynnej wciskanej na sile poprawnosci politycznej to juz jest kurwa taki idiotyzm, ze chocby trafil sie raper gej o skillsach rownych nie wiem kurwa ghostface killah np to i tak bedziesz pierdolic, ze geje sie pchajo do rapu i po co to promowac, bo tak wlasnie jestes wychodowany z tym kretynskim podejsciem do swiata i nie kumasz, ze ludzie sa rozni, bo twoim jedynym oknem na swiat prawdopodobnie jest jakis kurwa reddit (nie znam cie ale takie wlasnie sprawiasz wrazenie, wiec sie tu nie pucuj ze nie mam racji). i nie zarzucilem ci ze jestes rasistom, tylko stwierdzilem fakt ze twoj post byl rasistowski, jak nie umiesz wazyc i dobierac slow to klej pusieMilahovic pisze: ↑11 sie 2025, 16:24Nie, nie przeszkadza mi to jaki kolor skóry ma chłopak, przeszkadza mi komercjalizacja i milkowanie światowych trendów 2023 - LGBT, czarnoskóry, białas w duragu, białas gruby, dwie babki i każda z tych osób jest generycznym tworem wychodowanym przez internet, autotune i kapitalizm. Dlatego chujowa akcja, bo tak właściwie Bedoes wjebał się w to tylko dla własnego zysku i ocieplania wizerunku.
A zarzut o bycie rasistom jest żałosny w chuj, szczególnie na forum hiphopowym. Dodam tylko, że jestem fanem Mediuma.
E: w ogole nie wiedzialem, ze bycie czarnym albo bycie gejem (albo kurwa o zgrozo bycie czarnym gejem) to jakis trend, myslalem ze tacy ludzie po prostu sie rodza i tyle. ide szukac odpowiedniej farby do blackface, pora zarobic hajs czarnuchy
Ostatni raz się do ciebie zwracam i daje ci atencje pedale wypluty przez system platfusie na liścia. Ssij mi pałę. Oczywiście że zaproszenie Czarnoskórego chłopaka do klipu było częściowo zabiegiem marketingowym takiej firmy jak Pepsi. Nawet mi się nie chcę rozpisywać ale poczytaj o historii tego jak świat wygląda kto kogo sponsoruje i kto w białych rękawiczkach wykonuje gównianą robotę. Nie będę nigdy pobierał gówna produkowanego przez korporacje mordującą ludzi. W końcu ktoś musiał ci to napisać 3/4 twoich postów to zero treści i świecenieffeee pisze: ↑11 sie 2025, 16:29Ale to ty sobie dorabiasz idelogie do tego, że chłop se wziął młodego czarnoskórego do klipu i go promował a zestawiając to z tym komentarzemMilahovic pisze: ↑11 sie 2025, 16:24 Nie, nie przeszkadza mi to jaki kolor skóry ma chłopak, przeszkadza mi komercjalizacja i milkowanie światowych trendów 2023 - LGBT, czarnoskóry, białas w duragu, białas gruby, dwie babki i każda z tych osób jest generycznym tworem wychodowanym przez internet, autotune i kapitalizm. Dlatego chujowa akcja, bo tak właściwie Bedoes wjebał się w to tylko dla własnego zysku i ocieplania wizerunku.To już w ogóle beka że prujesz się o zwrócenie uwagi na jawny rasizm
przepraszam, ciężki dzień więc nie siadajcie na mnie
Ostatni raz się do ciebie zwracam i daje ci atencje pedale wypluty przez system platfusie na liścia
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Telewizor: wyłączony
Myślenie: włączone
A co do bediego to podpisuje się pod opinia, że będę wygrał linijkami i delivery. Pewnie jakbym go poznal to nie byłby moim ziomkiem, bo wkurwia mnie ta pompatycznosc, ale rapowo nie ma dyskusji.
Torche beke mam że prawie 30 letni typ nazywa 35 latka dziadem
Myślenie: włączone
A co do bediego to podpisuje się pod opinia, że będę wygrał linijkami i delivery. Pewnie jakbym go poznal to nie byłby moim ziomkiem, bo wkurwia mnie ta pompatycznosc, ale rapowo nie ma dyskusji.
Torche beke mam że prawie 30 letni typ nazywa 35 latka dziadem
- piernikowyskoczek
a eripe no chujnia, może wytłumaczy się potem prowem jak lajkonik1 z minutą na solara
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Czyli rip to co nawinal jakim jest czlowiekiem bds to soe sprawdza i jebac was choragiewki 
Ale większość ludzi tu przyznaje, że Bedoes jest chorągiewką, populistą, koniunkturalistą i ogólnie średnio spójnym człowiekiem, ale rapowo rozjebał 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Haha, jak Bedi zrobił tę dramatyczną pauzę w odezwie to już myślałem że będzie bagażnik 2.0 
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Ta przemowa była tak nie potrzebna i krindżowa, że na pewno ma moralniaka teraz
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Białas jako jego stary, na rękach zosia, a
Dupy odjebane jakbym do nich strzelał
Dupy odjebane jakbym do nich strzelał
najlepiej Bedoesa w swoim dissie na wszystkich podsumował Wini (ja dotrwałem):

tu jest właśnie terapia potrzebna, bo on prawie wywował tam kolejny lincz na sobietrochę tylko kurwa naucz się komunikować ze światem, bo nie da się z Tobą w ogóle gadać