[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
Nie, nie przeszkadza mi to jaki kolor skóry ma chłopak, przeszkadza mi komercjalizacja i milkowanie światowych trendów 2023 - LGBT, czarnoskóry, białas w duragu, białas gruby, dwie babki i każda z tych osób jest generycznym tworem wychodowanym przez internet, autotune i kapitalizm. Dlatego chujowa akcja, bo tak właściwie Bedoes wjebał się w to tylko dla własnego zysku i ocieplania wizerunku.
A zarzut o bycie rasistom jest żałosny w chuj, szczególnie na forum hiphopowym. Dodam tylko, że jestem fanem Mediuma.
Ej w połowie tego dissu Bedoesa na tym bicie Firmy serio jest tag Jezu Chryste Kubi XD brak wyczucia lvl expert
- The Bitch Fucker
>prawak walczący z „woke”
>napierdala błędami językowymi na poziomie szkoły podstawowej
Zero zaskoczenia.
>napierdala błędami językowymi na poziomie szkoły podstawowej
Zero zaskoczenia.
Ale to ty sobie dorabiasz idelogie do tego, że chłop se wziął młodego czarnoskórego do klipu i go promował a zestawiając to z tym komentarzemMilahovic pisze: ↑11 sie 2025, 16:24 Nie, nie przeszkadza mi to jaki kolor skóry ma chłopak, przeszkadza mi komercjalizacja i milkowanie światowych trendów 2023 - LGBT, czarnoskóry, białas w duragu, białas gruby, dwie babki i każda z tych osób jest generycznym tworem wychodowanym przez internet, autotune i kapitalizm. Dlatego chujowa akcja, bo tak właściwie Bedoes wjebał się w to tylko dla własnego zysku i ocieplania wizerunku.
To już w ogóle beka że prujesz się o zwrócenie uwagi na jawny rasizm
Oby tak zrobił, to by było piękne zakończenie beefu
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- The Bitch Fucker
Przecież już raz to zrobił w końcówce dissa „rocket jump” na Filipka.
kurwa bialasku a pomyslales, ze moze bedi po prostu ma w dupie kto kogo dyma i jaki ma kolor skory i po prostu wybral se takich a nie innych raperkow, bo sie nimi zajaral? pomine poziom ich rapu, bo to wacki absolutne, ale kurwa doszukiwanie sie wszedzie tej slynnej wciskanej na sile poprawnosci politycznej to juz jest kurwa taki idiotyzm, ze chocby trafil sie raper gej o skillsach rownych nie wiem kurwa ghostface killah np to i tak bedziesz pierdolic, ze geje sie pchajo do rapu i po co to promowac, bo tak wlasnie jestes wychodowany z tym kretynskim podejsciem do swiata i nie kumasz, ze ludzie sa rozni, bo twoim jedynym oknem na swiat prawdopodobnie jest jakis kurwa reddit (nie znam cie ale takie wlasnie sprawiasz wrazenie, wiec sie tu nie pucuj ze nie mam racji). i nie zarzucilem ci ze jestes rasistom, tylko stwierdzilem fakt ze twoj post byl rasistowski, jak nie umiesz wazyc i dobierac slow to klej pusieMilahovic pisze: ↑11 sie 2025, 16:24Nie, nie przeszkadza mi to jaki kolor skóry ma chłopak, przeszkadza mi komercjalizacja i milkowanie światowych trendów 2023 - LGBT, czarnoskóry, białas w duragu, białas gruby, dwie babki i każda z tych osób jest generycznym tworem wychodowanym przez internet, autotune i kapitalizm. Dlatego chujowa akcja, bo tak właściwie Bedoes wjebał się w to tylko dla własnego zysku i ocieplania wizerunku.
A zarzut o bycie rasistom jest żałosny w chuj, szczególnie na forum hiphopowym. Dodam tylko, że jestem fanem Mediuma.
E: w ogole nie wiedzialem, ze bycie czarnym albo bycie gejem (albo kurwa o zgrozo bycie czarnym gejem) to jakis trend, myslalem ze tacy ludzie po prostu sie rodza i tyle. ide szukac odpowiedniej farby do blackface, pora zarobic hajs czarnuchy
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 16:44 przez ricky, łącznie zmieniany 1 raz.
FUCK OFF MR LAHEY
- Cz4rny1337
- Moderator
swoja droga, szybka odpowiedz, plus wersy ze wiem kto Ci pisze te punche co je rozkminiacie w ośmiu, plus zastanów się kto wróg, a kto przyjeciel
może ktoś uprzejmy z ekipy/studia nagraniowego/ktokolwiek podrzucil odpowiedz borysowi???
bo to bylaby juz elegancka kompromitacja cweli z patokalipsy XD
może ktoś uprzejmy z ekipy/studia nagraniowego/ktokolwiek podrzucil odpowiedz borysowi???

a mnie tam @Milahovic przekonał, propsy my wysyłam
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- qualite_de_schizoide
autentycznie fajnie, że bedoes wyjaśnił eripe
cały wizerunek patokalipsy runął w gruzach i w sumie dobrze, bo się zatrzymali w czasie 10 lat temu, piszą post na facebooku capslockiem, zaczepiają innych raperów jakby nie wiadomo kim byli, a skończyło się wpierdolem od bedoesa którego tak jebali przez lat
cały wizerunek patokalipsy runął w gruzach i w sumie dobrze, bo się zatrzymali w czasie 10 lat temu, piszą post na facebooku capslockiem, zaczepiają innych raperów jakby nie wiadomo kim byli, a skończyło się wpierdolem od bedoesa którego tak jebali przez lat
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Tutaj miał dojebane flow i delivery
Światem kręcą pieniądze
Jak chcesz dobrego wojownika to wybieraj murzyna
Bedoes po prostu stosuje porady rapera klocuch
Bedoes po prostu stosuje porady rapera klocuch
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Włączyłem raz jeszcze ten diss i rzeczywiście ciekawe są te linijki. Jeżeli potężna pato ekipa ma jakiegoś kreta, co puszcza info na zewnątrz, to wielkość porażki wypierdziela poza skalę.Cz4rny1337 pisze: ↑11 sie 2025, 16:40 swoja droga, szybka odpowiedz, plus wersy ze wiem kto Ci pisze te punche co je rozkminiacie w ośmiu, plus zastanów się kto wróg, a kto przyjeciel
czy eripe mozna wkoncu dodac bez przypalu do mauzeulm kompromitacji cwela?
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
chyba nie było, więc wrzucam
edit: to wyjebcie jak było, żeby śmietnika nie robić
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 17:02 przez jazforuma, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko zostaje w Firmie.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
sobie posłuchałem i przypomniałem o istnieniu niegdyś ogólnopolskiej sieci burgerowni bobby burger, z ciekawości sobie wszedłem na ich stronę, bo dawno nie widziałem żadnego lokalu i zostało im 7 z czego 3 w łodzi, a z 8 lat temu mieli pewnie z 70 lokali, niezły upadek
To napisane przez Tomba
Pisałem już dowód na to: nadużywanie synku na koniec każdego wersu co jest znakiem rozpoznawczym Tomba (na daily grind freestyle Tomb też nawinął synku cztery razy z rzędu).
Dodano po 2 minutach 52 sekundach:
Zresztą co on pierdoli że ty poznałeś zoomów na forum ja poznałem ziomów na winklu jak poznał ich przez GTA, a przynajmniej większość