[beef] Eripe - Bedoes
Re: [beef] Eripe - Bedoes
belmondo jednym wersem skończyłby kariera zarówno eripe i bedoesa essa
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Siema. Jutro się wypowiem. Essa.
zawod w chuj, bedi niech nawet nie odpowiada, bo szkoda czasu xD
FUCK OFF MR LAHEY
Ciekawe czy Belmondo by sie zebral do napisania czegokolwiek w tym sztosie, a jeszcze by musial dotrzec do studia jak juz cos tam naskrobie. Mysle ze jakby ktos zdissowal mlodego g to bysmy czekali na jego odpowiedz dluzej niz czekamy na odpowiedz mesa dla tdfa
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
nie uwzgledniasz elementu milosci do hip hopu ktora u belmonda jak i u bedoesa jest ogromna pozdro dla nich obu za to
-
LuckyStrike
Słabo Eripe wypadł, wszystkim, którzy uważają, że Eripe rzucił dobrą odpowiedź, proponuję sprawdzenie dissa Tomba na Bediego pt. Fatality, to jest kurwa przepaść, widać, kto jest lepszym punchlinerem, swoją drogą tamten diss jest w mojej opinii jednym z najlepszych dissów w historii PL rapu-
https://youtu.be/11E1-kIkUHM
https://youtu.be/11E1-kIkUHM
wyobrazilem sobie goata belmonda w jakims beefie
pierdoliby przez 3 minuty dobrrrrranoc, dobrrrranoc, a pol slizgawki:

pierdoliby przez 3 minuty dobrrrrranoc, dobrrrranoc, a pol slizgawki:

*milosci do remixowania 100x swoich starych numerow zeby nie trzeba bylo pisac nowych
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
fajnie że eripe wziął sobie do serca moje posty bo jest ten diss znacznie lepszy niż ten jego pierwszy wysrywek. jest bardziej na luzie, jest więcej wielokrotnych, są w końcu jakieś argumenty (w tym bardzo dobre wypunktowanie hipokryzji bedoesa) a nie tylko naśmiewanie się z tego, że jest gruby, no i przede wszystkim flow nie jest maszynową dukaniną. jak dla mnie bardzo zgrabnie przedstawiona linia narracji. ostatecznie dobre, choć bez szału.
Dodano po 30 sekundach:
Dodano po 30 sekundach:
to o mnie xD ale prawda
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
aktualizacja:
Bedoes > tede 1 > tede 2 > Eripe 2 > ogólny poziom polskiej sceny > wini 1 > eripe 1 > wini 2
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
8na10 > baqlashan > chuj
@ART Nie wiem czy remixowanie to jakis szczegolny kwitflip (chyba ze nie wysle plyt z remixami
) za to jak na wielkiego milosnika hiphopu jakos zadko wypuszcza nowe numery, ciekawe czemu... Moze jednak nie jest az tak zakochany w tym hiphopie albo psycha siadla i juz moze boi sie ze nie bedzie tylu bowdownow pod nowymi rzeczami? W kazdym razie z perspektywy sluchacza ciezko powiedziec ze zajawka u niego kipi
- Bryx Fenrir
Wciąż to nie jest diss jak Ensona na Tomba, natomiast w mojej opinii lepiej aniżeli w pierwszym dissie. Jest tutaj sporo kąsaczy, tych punchy na lepszym poziomie, pół Tony Montana to jest świetny wers, Post Malone, ktory zapomniał pościć również ładnie położone, rymy, które uwielbiam tak rzucane jak tutaj, 'cycaty zejdzie/cytaty ze mnie', jest bardzo dużo plusów, ale zeby nie bylo, ze jest idealnie, to środek dissu jest gorszy, nie ma tutaj wielu wersów, które mogłyby zostac jakkolwiek zapamiętane, raczej sporo lania wody w tym środku. Tzw przemowę końcówą oceniam neutralnie. No i coz, takie 8, moze 8.5, czysto z boku na to patrzac, to jeśli beef nadal 'polega na tym, zeby pojechać Cie bardziei', to jest 2-1 dla Ripa
ewidentnie przez problemy ze soba nie moze sie realizowac w taki sposob jakby chcial bo jest zajety walka z samym soba, ale przyklad HAU pokazuje nam jak bardzo hibob w nim jest wielki, tam jest tyle holdu i tzw love-letterow dla klasykow i hip hopu w trackach ktorych holdami nie sa ze ja cie pierdole, w polsce zdecydowanie takiego materialu pod takim wzgledem nie ma drugiegobronek pisze: ↑09 sie 2025, 23:21 @ART Nie wiem czy remixowanie to jakis szczegolny kwitflip (chyba ze nie wysle plyt z remixami) za to jak na wielkiego milosnika hiphopu jakos zadko wypuszcza nowe numery, ciekawe czemu... Moze jednak nie jest az tak zakochany w tym hiphopie albo psycha siadla i juz moze boi sie ze nie bedzie tylu bowdownow pod nowymi rzeczami? W kazdym razie z perspektywy sluchacza ciezko powiedziec ze zajawka u niego kipi
Jak sie potwierdzi ze jest innym stadem ewolucji tego samego pokemona to dajcie znac, akurat dawno nie wrzucalem kolejnego wcielenia na ignora i juz w ogole zapomnialem jak to sie robi
Na razie nie widzialem zeby chuj popelnil ten sam blad ktory baq popelnial na innych multi wiec wstrzymuje sie z ocena