UNDA - Budka Surfera (2025)
UNDA - Budka Surfera (2025)
Część mord z nieistniejącego już Undadasea przez 3 tygodnie kręciła materiał na Chałupach i będzie on wychodził regularnie przez całe wakacje. Pierwszy klip w połowie lipca na yt, a na koniec sierpnia koncert na Chałupach.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Re: Budka Surfera - TBA (wakacje 2025)
chryste, myślałem, że Lipko zmartychwstał
Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
mundialopsychoza
eddy
ale nazwa składu dojebana, też złapałem zwieche przez chwile
- marmolad_k2
Chciałem już pytać, czy to będzie ostatnia płyta Cugowskiego 
eddy_wata pisze: ↑02 lip 2025, 15:38 Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
hook od razu wszedł w banie, no ale gdzie dziewczyny?
a jaka jest dokładnie linia podziału pomiędzy Unda-Fyrtel a Unda-OiP?
OiP to chyba tajfunueaua
poza mielzkym to strasznaa lipa te zwroty
poza mielzkym to strasznaa lipa te zwroty
mundialopsychoza
no tak, Fyrtel to Pers/Slalom/chyba Nadzia, OiP to Guakamol i Tajfini, ale nie wiem jak tam reszta ekipy, a pewnie da się znaleźć albo ktoś jest lepiej zorientowany
fyrtel to chyba zreszta spoleczniaki zamknely w pizdu
mundialopsychoza
@Jose
No ale mógłby ktoś kumaty rozrysować aktualne kosy i zgody, bo też nigdy do końca nie czaiłem kto tam wchodzi w składlivex99 pisze: ↑28 kwie 2024, 0:34Nie wiem, czy dokładnie o to poszłoale słyszałem, że kosa Persa z Gua jest raczej potwierdzona
Unda podzieliła się na dwa obozy związane z gdyńskimi knajpami, Fyrtlem (Domi, Pers, Kapi, Slalom) i OiP (Gua, Tajfun, Fifi, Olszak) i raczej trudno będzie o zobaczenie ich jeszcze gdzieś wspólnie
Bez kitu myslałem, że Budka Suflera ma temat na Ślizgawce xD
- marmolad_k2
eddy_wata pisze: ↑02 lip 2025, 15:38 Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
A ja myślałem że to nowy projekt Jędkera
AMEX, no cap, 800 score
They wonder how... how I QAP like that
They wonder how... how I QAP like that
Przesłuchałem i raczej mało zachęca. Pomijając, że spora część rapowo jest średnia, to najbardziej mnie chyba bolą bity. Te na da groovment mi się mniej podobały niż te wcześniejsze z mixtape'u i widzę, że tutaj płyną raczej w innym kierunku niż ja.
Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Chciałbym się jarać, ale no słabe to. Plus to co napisał oldschool.