UNDA - Budka Surfera (2025)
UNDA - Budka Surfera (2025)
Część mord z nieistniejącego już Undadasea przez 3 tygodnie kręciła materiał na Chałupach i będzie on wychodził regularnie przez całe wakacje. Pierwszy klip w połowie lipca na yt, a na koniec sierpnia koncert na Chałupach.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Re: Budka Surfera - TBA (wakacje 2025)
Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
eddy
ale nazwa składu dojebana, też złapałem zwieche przez chwile
- marmolad_k2
Chciałem już pytać, czy to będzie ostatnia płyta Cugowskiego 
eddy_wata pisze: ↑02 lip 2025, 15:38 Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
hook od razu wszedł w banie, no ale gdzie dziewczyny?
OiP to chyba tajfunueaua
poza mielzkym to strasznaa lipa te zwroty
poza mielzkym to strasznaa lipa te zwroty
no tak, Fyrtel to Pers/Slalom/chyba Nadzia, OiP to Guakamol i Tajfini, ale nie wiem jak tam reszta ekipy, a pewnie da się znaleźć albo ktoś jest lepiej zorientowany
fyrtel to chyba zreszta spoleczniaki zamknely w pizdu
@Jose
No ale mógłby ktoś kumaty rozrysować aktualne kosy i zgody, bo też nigdy do końca nie czaiłem kto tam wchodzi w składlivex99 pisze: ↑28 kwie 2024, 0:34Nie wiem, czy dokładnie o to poszłoale słyszałem, że kosa Persa z Gua jest raczej potwierdzona
Unda podzieliła się na dwa obozy związane z gdyńskimi knajpami, Fyrtlem (Domi, Pers, Kapi, Slalom) i OiP (Gua, Tajfun, Fifi, Olszak) i raczej trudno będzie o zobaczenie ich jeszcze gdzieś wspólnie
Bez kitu myslałem, że Budka Suflera ma temat na Ślizgawce xD
- marmolad_k2
eddy_wata pisze: ↑02 lip 2025, 15:38 Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
A ja myślałem że to nowy projekt Jędkera
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Przesłuchałem i raczej mało zachęca. Pomijając, że spora część rapowo jest średnia, to najbardziej mnie chyba bolą bity. Te na da groovment mi się mniej podobały niż te wcześniejsze z mixtape'u i widzę, że tutaj płyną raczej w innym kierunku niż ja.
Chaupki mielon jointy palimy piwko jemy slajsa pizzy dawaj atezeciok dawaj mielon ty guacamole nie dawaj bo wyrwales tajfuna a mi sie on podobal rowniez blancik rozpalony chalupy wbijaj na surfing oraz imprezing mam patagonie i carhartt jol oraz czill gdynia w sercu
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Chciałbym się jarać, ale no słabe to. Plus to co napisał oldschool.