[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Sądzicie że Pulpecik nagrał to dużo wcześniej czy może zestresował się odpowiedzią Jaculi i na kolanie skleił ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
tede tym trackiem zabrał chyba wszystkie argumenty mesowi. no bidny mes faktycznie musi pisac od nowa, bo zarzutów w strone tedego to ja nie widzę 
a wini spoko kawałek, bez rewelacji. jak dla mnie to on ma żal przede wszystkim o te rozmowy, które mu nie wyszły, a dałyby mu w chuj oglądalności
a wini spoko kawałek, bez rewelacji. jak dla mnie to on ma żal przede wszystkim o te rozmowy, które mu nie wyszły, a dałyby mu w chuj oglądalności
Sądzę że tekst pisał wcześniej ale jak zobaczył zapowiedź dissu to nastąpił bieg do studia żeby nagrać audio a potem na plac zabaw pod blokiem żeby nagrać wideo żeby koniecznie wydać to przed Jackiem, niepotrzebnie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Kawałek Tedego przesłucham po południu, Winiego nie wiem czy dam radę, ale co do Mesa to chciałem powiedzieć, że nadal mam kompletnie bezpodstawną nadzieję, że to opóźnienie to nie żadna niemoc, tylko, że on tam rzeczywiście jakiś diabelny diss składa, który obnaży wszystkie słabości Tedego i wyciągnie nieznane wcześniej brudy. Nadzieja matką głupich...
Mes już pewnie z dziesięć dissów miał napisanych tylko za bardzo próbuje je dopieścić przez co jak pojawia się coś nowego w konflikcie to musi kreślić i zaczynać od nowa bo niektóre argumenty tracą sens. W tym tempie to tego dissu nie będzie nawet na specjalnym świecącym fizycznym wydaniu nowego albumu, bo będzie próbował dopracowywać ten diss do usranej śmierci by był nieskazitelny i żeby nie było żadnej opcji na odbicie.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Cz4rny1337
- Moderator
alez bicik kozacki
no kurwa liczyłem bardziej na diss w stylu 69 - z drugiej strony było więcej zarzutów i wypadało odpowiedzieć, ale bez pierdolniecia
ale mes to nie wiem co moze nawinac
no kurwa liczyłem bardziej na diss w stylu 69 - z drugiej strony było więcej zarzutów i wypadało odpowiedzieć, ale bez pierdolniecia
ale mes to nie wiem co moze nawinac

Fajny diss, ale to nadal misja poboczna
Dawaj disa Mes
Dawaj disa Mes
- Bryx Fenrir
No coz, diss Tedego spoko, drugi raz jest to po prostu na poziomie rapera, ktory potrafi rapować (co w dzisiejszym rapie nie jest takie oczywiste), wyjaśnił wszystko co trzeba, we flow tez jest lepszy niz Wini. Nie jest to moze jakichś wybitnych lotów, ale na Winiego w zupełności wystarczy. 6.5/10
Diss Winiego na w sumie wszystkich to juz inna para kaloszy, widać, ze próbuje ugrać cos dla siebie z tego tortu, natomiast te 12 minut to bardzo mało treści, i żadnego wersu, ktory mozna zapamiętać. 2/10
Diss Winiego na w sumie wszystkich to juz inna para kaloszy, widać, ze próbuje ugrać cos dla siebie z tego tortu, natomiast te 12 minut to bardzo mało treści, i żadnego wersu, ktory mozna zapamiętać. 2/10
też liczyłem na coś bardzo chamskiego i brutalnego w stylu 69, ale i tak bardzo dobry diss. chłop jest inteligentny, a rymy same mu się piszą, i to całkiem zgrabne rymy i fajnie złożone (częściowo przynajmniej). chyba wszystkie piłeczki poodbijane, kilka fajnych przytyków (choćby ten o kulawym riserczu Winiego), znowu fajny bit, no i generalnie kawałek, który ma wartość sam w sobie i chce się po prostu tego słuchać (z kliponem jeszcze lepiej wchodzi, świetny klimat). grubasek poskładany z nawiązką.
Mes, ogarnij się.
Mes, ogarnij się.
Czemu wy wszyscy tak gloryfikujecie "69"? Przecież w 2025 to totalnie kawałek byłby wyśmiany. Czy wy to jeszcze w ogole pamietacie?
Ty pizda, co to jest, to jest diss, tak?!
Jesteś kundlem co sra gównem z cipska
Ty pizda, co to jest, to jest diss, tak?!
Jesteś kundlem co sra gównem z cipska
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
-
arystokrata91
Te dissy Tedego są co najwyżej poprawne, wiadomo, chłop ma dekady doświadczenia w pisaniu wersów i nagrywaniu kawałków, ale ich problemem jest to, że są właśnie co najwyżej poprawne. Brak w nich PAZURA, jakiejś ciekawej gry słownej, zmiany flow, chwytliwego refrenu/bridge'a, no nie wiem, coś, co zwiększyłoby repeat value tych tracków. Taką odpowiedź Bedoesa, za którym generalnie nie przepadam, odpalam sobie codziennie i za każdym razem buja. Liczę, że Mes nadal ma ten pierwiastek geniuszu z lat 2008-2015 i nas pozytywnie zaskoczy, szczególnie, że czekamy na odpowiedź już przeszło dwa tygodnie...
- Cz4rny1337
- Moderator
weźcie nie krytykujcie dissa tedego, bo zaraz ktoś się na grupce wszyscy jesteśmy wielkie joł zapyta od kiedy ślizgawka (dawny ślizg) to zbiorowisko pedałów z hujami w uszach
Mnie się wydaje, że termin akurat bardzo dobry - tym bardziej, że Tede zapowiedział też poprzedni diss i było raczej do przewidzenia, że teraz też będzie zapowiedź na YT i będzie się dało wstrzelić w odpowiedni moment. Ale cała akcja miałaby sens, gdyby Wini miał napisany normalny diss, w którym wyciąga dalsze brudy na Tedzika, ewentualnie przewiduje jego odpowiedzi - jakby dorzucił do pieca np. z kolejnym rozpruciem, z tym że razem wyzywali kolejnego rapera, że dłubie w nosie jak czeka na zielone albo coś w tym stylu, to pewnie każdy miałby już w dupie tę wczorajsza odpowiedź Tedego, bo redaktor Michalczewski zdążyłby już na Glamrapie napisać dwa artykuły DTKJ
a tak wyszedł kapiszon do obśmiania i robienie paluchowi gały niczym rasowy bortwick
mes to chyba cała płytę pisze na tedego
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Mi się z 69 kojarzy, że jest w chujowej jakości, i że w pewnym momencie jest tam taki zgrzyt, że aż gryzie w ucho, jak się słucha na słuchawkach. Co dodaje temu nieco uroku, bo brzmi jakby wkurwiony Tede, chwycił za komórkę, i nagrywał to na fristajla dyktafonem
- qualite_de_schizoide
Mes już nie odpowie imo
Psycha siadła
Psycha siadła
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
ja od wczoraj slucham tego dissu tedego jako kawałka i to jest pierwsze od tedego od czasu elliminati co siedzi, zajebiste repeat valuearystokrata91 pisze: ↑08 sie 2025, 9:33 Te dissy Tedego są co najwyżej poprawne, wiadomo, chłop ma dekady doświadczenia w pisaniu wersów i nagrywaniu kawałków, ale ich problemem jest to, że są właśnie co najwyżej poprawne. Brak w nich PAZURA, jakiejś ciekawej gry słownej, zmiany flow, chwytliwego refrenu/bridge'a, no nie wiem, coś, co zwiększyłoby repeat value tych tracków. Taką odpowiedź Bedoesa, za którym generalnie nie przepadam, odpalam sobie codziennie i za każdym razem buja. Liczę, że Mes nadal ma ten pierwiastek geniuszu z lat 2008-2015 i nas pozytywnie zaskoczy, szczególnie, że czekamy na odpowiedź już przeszło dwa tygodnie...
po co zmiana flow, skoro jest idealne do tego bitu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
nigdyniebralemkoksu
A może Ten Typ Mes nie potrafi rapować? Jak inaczej wytłumaczyć, że zajmuje mu to tyle czasu? Tak samo jak nie chciał kiedyś zarapować numeru w samochodzie Winiego. Może on nie potrafi rapować?