[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Przyjebki do dykcji Tedego nie kumam, bo wszystko zrozumiałem za pierwszym razem i jest pod tym względem lepiej niż w pierwszym dissie.
Ale ogółem dzisiejszy dzień rozczarowanie, Wini pokazał, że zawsze może być gorszym raperem niż za jakiego go uważałem, a Tedego kawałek to niby odbijanie piłeczki, ale wyszło tłumaczenie się przed rodzicami.
Ale ogółem dzisiejszy dzień rozczarowanie, Wini pokazał, że zawsze może być gorszym raperem niż za jakiego go uważałem, a Tedego kawałek to niby odbijanie piłeczki, ale wyszło tłumaczenie się przed rodzicami.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ci co pisza o dykcji tedego to tak samo pisali w 14 że tomb z bitu wypada
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
Rapowo wygrał. Choć jak po latach odświeżyłem, to i tak kilka tych dissów Peji zyskało w moich uszach, bo na świeżo to tylko wszystko na mój koszt lubiłem.
spłakał się jak pizda i pozował na wielkiego artyste. ten beef w jego wykonainu był tak pretensjonalny że tylko flow tam go ratuje, a każdemu kto uważa że tedzik wygrał rapowo mogę tylko współczuć jakichś nwm rozkmin na temat życia. bo właśnie ocena tego beefu zależy od podejścia do życia. i to podejście tedzika to jakieś frajerskie pierdolenie dla przegrywów
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
gdzie niby? tłumaczył winiemu że jest raperem, a nie cyrkowcem. i myśle że mu pokazał jak prawdziwy hh brzmi. a z peją spłakał się jak pizda, ale jak uważasz inaczej to proszę przeklej te zajebiste barsy tedego które tak musiały ugryźć pejsona.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Tede chyba rzeczywiście koksiwo rzucił, bo chujowo leci. Pierwszy diss Winiego dobry, drugi przypałowy. Niech Mes jeszcze nagra jakiś przekombinowany wypierd albo prymitywny pastisz osiedlackiego szponta i kończymy cyrk
cztery żubry i dwie kurwy
- gods bidness
No chujowy ten beef wyszedł, a tak się zapowiadał na papierze, że aż ja stary chłop się wznieciłem, co widać po mojej ostatniej aktywności, a tu chuj dupa kamieni kupa. W mesie nadzieja, że nagra coś takiego, że zmusi Tedego do ruchu, bo jak odpowie na tym samym poziomie, to wszyscy bez żadnych właściwie uszczerbków mogą uznać, że wygrali i mogą się w spokoju rozejść.
Dodano po 6 minutach 15 sekundach:
Zresztą chuj już z tym, jeden woli japko, drugi pomarańcze a trzeci gunwno, nie ma co się siłować.
Dodano po 6 minutach 15 sekundach:
Japa chamie było właśnie czymś takim, czego tu zabrakło - zamiast się tłumaczyć że czemu jest gruby i czy ściąga ti szert, to zajebiście odbijał te piłeczki, wyszydzał Ryszarda, jego sterydy kompleksy, chorą głowę, dodawał smaczki na wilczaka. Wszystko było na luzie i w punkt, że się do dzisiaj pamięta. A z tego beefu po latach co się będzie pamiętać? Nic.
Zresztą chuj już z tym, jeden woli japko, drugi pomarańcze a trzeci gunwno, nie ma co się siłować.
Brakuje trochę pociśnięcia od najgorszych kurew jak z Nowatorem, ale poskładane ładnie i dykcja w końcu spoko, na winiego starczy. Czekam na diss mesa, może obudzi w Jacku coś takiego jak wspomniany wcześniej nowator lub onar.
Przeciez stylowo w huj zlote dziecko warszawskiego rapu je jacek graniecki polecial, lepiej niz w 1 dissie, pozabieral argumenty, odbil pare pilek, muzycznie to najlepsze co wyszlo odkad zaczely sie te awantury, idealne flow pod ten bit i w koncu jakby wokal tedego i energia w glosie sluchalna a nie stękanie
Natomiast gruby lewak dalby sobie juz spokój bo jeden diss mu wyszedł i niestety dzieki temu uwierzyl w siebie jako rapera, a ze nie zna umiaru to dostajemy takie gowno obesrane
Natomiast gruby lewak dalby sobie juz spokój bo jeden diss mu wyszedł i niestety dzieki temu uwierzyl w siebie jako rapera, a ze nie zna umiaru to dostajemy takie gowno obesrane
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
bardzo dobry diss tedego, nie rozumiem trochę rozczarowanych głosów w temacie, chyba wszystko poodbijał
a ten 12-minutowy gniot od winiego no to ludzie kochani, jeszcze to wydanie przed odpowiedzią
Tak się zamotał, że nie czekał na odpowiedź
Torpedując mą zapowiedź, boi się ten mały potężny chłopiec
a ten 12-minutowy gniot od winiego no to ludzie kochani, jeszcze to wydanie przed odpowiedzią
Tak się zamotał, że nie czekał na odpowiedź
Torpedując mą zapowiedź, boi się ten mały potężny chłopiec
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
This tylko ze on odpowiedzial na ostre zarzuty winiego (a przy tym zajebisty wymowny wersik o tym ze na obrzydliwca mialby co wywlec) i uciszyl sporo domyslow dlatego taka forma przy tablicy, punche chyba beda w tego typa mefa co myslicie
świadomość swojej ignorancji
Słychać kto w tym beefie rozdaje karty, jak Wini pierwsze co zrobił po zobaczeniu że Tede ujawnił premierę po północy to bieg do studia i spocony speedrun any% chujowy diss żeby tylko wydać szybciej od Tedego, kompletnie to niepotrzebne było
Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Nie wiem co Mes by musiał mieć w dissie żeby się nie zbłaźnił i wyszedł z tego jakoś z twarzą, za długo to już trwa, może lepszym wizerunkowo ruchem byłoby przyznanie się do błędu że beef z dupy wyjety ale dzięki temu powrócił w końcu hip-hop na scenę i to nie z Temu
Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Nie wiem co Mes by musiał mieć w dissie żeby się nie zbłaźnił i wyszedł z tego jakoś z twarzą, za długo to już trwa, może lepszym wizerunkowo ruchem byłoby przyznanie się do błędu że beef z dupy wyjety ale dzięki temu powrócił w końcu hip-hop na scenę i to nie z Temu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
zajebisty tede w tym numerze i klip dojebany co nie
gdzie wam kurwy do tedego króla
gdzie wam kurwy do tedego króla
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Lepszy ten diss na Winiego niż na Mesa, choc jak sama Jaca nawinął po chuj mu odpowiadał to nie wiem
to prawda, natomiast sam od siebie nic nie pocisnął tam winiego opr tego że jest łakiem i że kiedyś na niego brudy wyjdą, ale jeszcze nie terazeddy_wata pisze: ↑08 sie 2025, 1:31 Przeciez stylowo w huj zlote dziecko warszawskiego rapu je jacek graniecki polecial, lepiej niz w 1 dissie, pozabieral argumenty, odbil pare pilek, muzycznie to najlepsze co wyszlo odkad zaczely sie te awantury, idealne flow pod ten bit i w koncu jakby wokal tedego i energia w glosie sluchalna a nie stękanie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Od początku team Jacek, bo zaczepki Mesa od lat były z czapy i ogólnie chuja na niego ma, nawet dissa nie potrafi nagrać nieudacznik. I przyznaje jako ktoś, kto ma większość dyskografii Typa i kiedyś uważał go za absolutne Top1.
A co do dissu na Winiego. Całkiem spoko odpowiedź, której być nie musiało, chyba tylko do Stanowskiego się nie odniósł. Na ten moment, w całym tym zamieszaniu to Przytul Jacka wywołało u mnie największe emocje, a to drugie coś co wrzucił Wini niech lepiej usunie, bo wstyd.
A co do dissu na Winiego. Całkiem spoko odpowiedź, której być nie musiało, chyba tylko do Stanowskiego się nie odniósł. Na ten moment, w całym tym zamieszaniu to Przytul Jacka wywołało u mnie największe emocje, a to drugie coś co wrzucił Wini niech lepiej usunie, bo wstyd.
Elegancko Tede poleciał, bit forteca. Ale śmieszy takie prewencyjne tłumaczenie sprawdzoną metodą wuja Brona, czyli: "nie pamiętam". Najlepszym atakiem jest obrona. Diss na Winiego słaby, zwyzywał go od grubasa i śmierdziela..
Tede antypancze rzuca, jeszcze powinny być podbitki "sorry wojtek"nie pamiętam mogło być tak z sokołem,
jeśli tak to trudno to już piętnaście lat
Popi.jaku
Clickbait diss po ponownym przesłuchaniu w sumie nie taki zły tekstowo, ale słychać u Winiego zawiść zazdrość zamiast starać się mieć więcej że nigdy w rapie nic nie znaczył i mógł tylko przyklejać się do kolegów raperów
No i podtrzymuję to że termin wypuszczenia trochę niefortunny, mógł to dzisiaj normalnie wypuścić dopisując ewentualnie odpowiedzi na odbicia przez Tedego, albo nawet nic nie musiał dopisywać i też by ok było. Wypuszczanie dissu specjalnie przed oponentem wiedząc że ten już zapowiedział premierę trochę słabe
No i podtrzymuję to że termin wypuszczenia trochę niefortunny, mógł to dzisiaj normalnie wypuścić dopisując ewentualnie odpowiedzi na odbicia przez Tedego, albo nawet nic nie musiał dopisywać i też by ok było. Wypuszczanie dissu specjalnie przed oponentem wiedząc że ten już zapowiedział premierę trochę słabe
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111