[beef] Eripe - Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
NEGRO

Re: [beef] Eripe - Bedoes

Post autor: NEGRO »

po przesłuchaniu kilkukrotnie zmieniam jednak zdanie, zdecydowanie Bedoes wygrał pierwszą rundę.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

kapper1 pisze: 06 sie 2025, 21:51 z pewnością by się tak samo zesrał do kogoś równego sobie albo kogoś uprawiającego sporty walki :lol:

ma przewagę wagi, widział łatwy cel to się podpalił
No właśnie wtedy okazałoby się, że wcale nie musi działać w sposób raptowny, a wręcz na chłodno opracuje spokojny plan ucieczki w bagazniku, tyle w temacie działania w emocjach i ryzykowania dla gengu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Jako sąsiad wagowy Bedoesa, bagażnik już odpada.
A Bedoes dla gangu wziął wyrok wagę na klatę po prostu. Reszta 2115 jest featherweight, to trza wyrównać no
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

jajca pisze: 06 sie 2025, 23:28
kapper1 pisze: 06 sie 2025, 21:51 z pewnością by się tak samo zesrał do kogoś równego sobie albo kogoś uprawiającego sporty walki :lol:

ma przewagę wagi, widział łatwy cel to się podpalił
No właśnie wtedy okazałoby się, że wcale nie musi działać w sposób raptowny, a wręcz na chłodno opracuje spokojny plan ucieczki w bagazniku, tyle w temacie działania w emocjach i ryzykowania dla gengu
Bedoes rozjebał Eripe w dissie i wizerunkowo, ale dziwi mnie, dla jak dużego procenta ludzi tutaj wyjebanie na pizde komuś, kto nie stanowi dla ciebie żadnego zagrożenia, tylko dlatego, że dał ci pretekst i w sumie myślisz sobie, że fajnie byłoby mu wyjebać, jest uznawane za coś normalnego.

Zwłaszcza jak mówimy o takim wyjebaniu, gdzie sam Bedoes się obsrał, jak do niego dotarło, że była niezerowa szansa, że chłop spłynie.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

1909 pisze: 06 sie 2025, 23:44 Reszta 2115 jest featherweight
Nie no White 2115 jest gruby, a Flexxy 2115 to wysoki i dobrze zbudowany typ.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
chilipvlmer

Post autor: chilipvlmer »

ja tam lubie eripe no ale nie rozumiem jak ktos kto slucha jego muzyki ma bol dupy o to ze ktos wyjebal mu plaskuna skoro sam raper w swoich utworach przewidywal taka opcje ze predzej czy pozniej ktos mu wyjebie za to co mowi

dziwne jakies rozkminy tutaj sie pojawiaja

nawet pomijajac to czy eripe byl najebany czy to bylo z partyzanta czy moze jednak byl to wczesniej zaplanowany atak przez masterminda assassina Borysa to fakty sa takie ze chlop dostal gonga za gadanie o kims glupot a nastepnie patokalipsa sie sprula na facebooku po tym jak podali sobie dlonie xD

przeciez sam fakt zaistnienia tego absurdu juz stawia eripe na przegranej pozycji
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Jesteście pijani, dostajecie bombę która wam schodzi, a grubas stoi przy was godzinę i zaczyna historię życia swojego opowiadać i naciska żeby podać rękę - kurwa sam bym chyba podał żeby się odpierdolil

Jestem w stanie wyobrazić sobie jak to wyglądało, Eripe otumaniony po bombie stoi a Bedoes godzinę nakurwia jaka traumę miał po jego dissach i daje rękę na siłę "BEDZIE SPOKOJ?"

A tak wynika z wersów obu panów, wg świadków Bedoes przepraszał emocjonalnie przez godzinę więc to mamy potwierdzone
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

W ogole ktos stresci genezę gangu 2115? Bo jeśli mnie pamięć nie myli to to były takie chłopaczki z Bydgoszczy z którymi bedoes nagrywał teledyski w czasach puszek kartonów i butelek, a pozniej wymienil ich na Oskarków których poznal gdzies przez neta grając w GTA. chyba tylko flexy 2115 jest od początku - bo jak rozumiem gang 2115 to obecnie bedoes2115 kuqe2115 blacha2115 white2115 i flexy2115
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

(pełna ksywka)
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Sivestro pisze: 07 sie 2025, 10:26 Bedoes przepraszał emocjonalnie przez godzinę
Och, niechcący, nie chciałem cię skrzywdzić
Ale nie widziałem dawno takiej pizdy
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

To jest tekstowo człowiek, który jak będzie konsekwentnie pracował to... świetni ludzie, naprawdę

Dodano po 37 sekundach:
Ten chłopak po prostu uderzał
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

Moltisanti pisze: 07 sie 2025, 10:44 W ogole ktos stresci genezę gangu 2115? Bo jeśli mnie pamięć nie myli to to były takie chłopaczki z Bydgoszczy z którymi bedoes nagrywał teledyski w czasach puszek kartonów i butelek, a pozniej wymienil ich na Oskarków których poznal gdzies przez neta grając w GTA. chyba tylko flexy 2115 jest od początku - bo jak rozumiem gang 2115 to obecnie bedoes2115 kuqe2115 blacha2115 white2115 i flexy2115
No tak, poznali się w 2015 dopiero. White nawet nie jest z Bydgoszczy.

Co się stało z jego przyjaciółmi z przed 2015 (o ile jakichś miał) to nie wiem.

Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
Kuqe jest ze Skarszew z kolei
Awatar użytkownika
xxxkawo

Kuqe do niego przyjeżdżał pociągiem na wódke w 2k15 i nagrywali jak się później okazało swoje życiówki na majku z biedronki na usb
Światem kręcą pieniądze
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Sivestro pisze: 07 sie 2025, 10:26 Jesteście pijani, dostajecie bombę która wam schodzi, a grubas stoi przy was godzinę i zaczyna historię życia swojego opowiadać i naciska żeby podać rękę - kurwa sam bym chyba podał żeby się odpierdolil
W tym momencie ta cała kasztanokalipsa pokazała jakie to są kurwa ciumcioki i pizdy, przecież oni w momencie jak gruby wyjebał z partyzanta/nie partyzanta eripe to powinni od razu z kontra polecieć, ale jak widać oni są naprawdę mocni tylko na swoim fanpejdzu i bali się potężnego white2115 i koque2115 geng. Tak jak nie lubię muzyki bedoesa i całej otoczki wokół niego, a eripe kiedyś coś słuchałem, to mimo to 2115 wygrało zdecydowanie, a te pizdy z Krakowa niech najlepiej nie wychodzą z kanałów czy chuj wie gdzie oni urzędują
Awatar użytkownika
xxxkawo

gang się zaczął mniej więcej od tego kawałka
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
fisstech

Post autor: fisstech »

Dorzucę 3 grosze od siebie. To że pijanemu Eripe zgasił światło Bedoes to jest to tylko i wyłącznie wina pierwszego że w sytuacjach gdy może spotkać oponenta, tym bardziej gdy ma nazbierane i zdaje se sprawę że może dostać na łeb to zamiast zachować czujność to się zatacza jak żul. Chuj wie z resztą w jakim stanie upojenia był, co to z resztą za argument. Na spędach ludzkich ludzie szarpią się i napierdalają w różnych stanach i nikt wtedy nie zwraca na to uwagi. Ktoś dostanie na pizde ktoś wypłaci i tyle. Kto nie uważa i łazi ledwo trzymając się na nogach to jest sam se winien. A wersy Eripe o tym że Bedo naraził swoich bliskich to mi się kojarzy dawny dalszy znajomy z czasów średniej jak dostał na pizde a potem próbował stresować oponenta na zasadzie hehe a może to kamera widziała i możesz mieć przejebane hehe co ciekawe, gość był mocnym fanem patokalipsy i z dzisiejszej perspektywy myślę że człowiekiem głęboko nieszczęśliwym. A Bedoesowi nie kibicowałem ale urósł wizerunkowo co przyznaję niechętnie
Ostatnio zmieniony 07 sie 2025, 13:05 przez fisstech, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Ale jajca by były jakby mionsz się dołączył do beefu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

Moltisanti pisze: 07 sie 2025, 10:44 a pozniej wymienil ich na Oskarków których poznal gdzies przez neta grając w GTA. chyba tylko flexy 2115 jest od początku
nie znam się na tych pokemonach, ale kojarze w jakichś 13/14 że whitenigga (pierwotna ksywa whita) był tam obecny, słuchałem wtedy MHM i kojarze typa jak czesto pisał na fb ze swego peja
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

na pewno nagrywali w 2014 bo nagrali na początku 2014 z bedoesem dissa na peerzeta :lol: ostatnio mi to jakoś wyskoczyło, sie kurwa zdziwiłem

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

White nigga fajna ksywa nie wiem czemu zmienił :lol:

Tutaj jest trochę o whicie i 2115 jakby to kogoś obchodziło i nie miał co oglądać
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
ODPOWIEDZ